Евгения27
Форумчанин
- Дописи
- 23
- Реакції
- 0
- Бали
- 3
Евгения27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
СпасибоIrok, обязательно.
Сегодня еще платеж последний по Е Гроши,сделали мне руструктуризацию,и пару маленьких закрою.А там будем смотреть.
Буду писать новости по мере решения проблем.
Дуже прикро що з вами так вийшло.ур*ди.А хто це в під'їзді розклеював?
а сколько была просрочка по готивочке у вас на момент расклейкиГотивочка
Месяца сколько была просрочка по готивочке у вас на момент расклейки
Вам нужен толковый юрист. Лучше ему заплатить и получить бумагу, что все закрыто, чем переплатить штрафы и проценты, опасаясь, что через полгода им захочется снова попробовать что-то выбить от Вас.Здравствуйте. Хочу рассказать Вам, друзья, об очень неприятной ситуации, которая сложилась последнее время в моей жизни. Если кто сталкивался с чем-то подобным и имеет опыт решения, прошу Вашей помощи.
Спочатку, мабуть, трохи розповім про себе. Мені 25 років. Маю вищу військову освіту та офіцерське звання.
Неодружений. Майже п'ять років назад в мене сталася дуже не приємна річ у житті - одним разом я втратив всіх близьких. Пять років для мене найближчі люди були друзі. Один з моїх найкращих друзів віддав мені в користування свій старий автомобіль. Подарив, можна сказати.
Перший час моїй радісті не було меж, навіть життя якимось здавалося вдалим. Але, як дуже часто буває, після білої полоси йде чорна. Я не впорався з керуванням на трасі та вдарив дорогий дорогий кросовер своєю 2199. Взагалом, попав на великі гроші. Продав машину, ноутбука, мотоцикла, в друзів скільки міг позичив, віддав все, на що заробляв два роки, але це навіть половину збитку не покрило... І тоді я вирішив взяти кредит. Думав взяти тисяч сто, і щоб на декілька років. Але через особливий стан у державі військовим кредити банки не дають. А мікрозайми будь ласка. Я розумів в яке лайно лізу, розумів що можливо будуть проблеми. Це просто був відчай і безвихідна, як тоді здавалося, ситуація. Реально, я взяв у п'яти конторах грошей в сумі 15 тис. Це зараз моя місячна зарплата. Але борги зросли вже майже до 70000. Це якась маячня, тому що є Закон України "про соціальний захист військовослужбовців і членів їх сімей", який на період особливого стану у Державі звільняє від сплати процентів, пені, комісії штрафів і всіх інших стягнень з військових починаючи з 03.2014р і до закінчення особливого періоду в усіх банках і фінансових установах. І також надаються кредитні канікули.
Як вийти з цієї ситуації? Якщо вирахувати незаконно начислені суми і поділити загальну суму на пів року, я би закрив всі долги і забув як страшний сон. Але назустріч мені не пішли, а продали борг колекторам. Я їх зовсім не боюсь, але все ж таки хочеться жити без їх дзвінків й пустих погроз.
Ось, як то кажуть, і все. Можливо хтось допоможе мені порадою, можливо якось по іншому. Людей різних багато і у всіх різні можливості.
почитайте форум и вы найдёте оптимальный для себя выход. Вариантов много - забить на них и ждать, когда будут просить хоть тело вернуть, не признавать правоотношений, воевать с ними, подключить юриста, просто забыть их как страшный сон. Главное, - перестать платить пролонгации и больше не брать!Люди добрі! Яке щастя, що я знайшла цей форум, хоча й запізно( У мене така ж проблема, як в усіх, ці кляті МФО. Я вже їм заплатила тисяч 200. Не знаю, як боротися далі. Розумію, що суїцид - не вихід, але не знаю, нема сил...
А реально с ними бороться?почитайте форум и вы найдёте оптимальный для себя выход. Вариантов много - забить на них и ждать, когда будут просить хоть тело вернуть, не признавать правоотношений, воевать с ними, подключить юриста, просто забыть их как страшный сон. Главное, - перестать платить пролонгации и больше не брать!
конечно реальноА реально с ними бороться?
Спасибо, Вы просто спасательный круг и я не однаконечно реально
Як у всіх, вже пішли просрочки і погрози, дуже важко. Не можу собі цього пробачитиНемудрая сова, привіт) женіть поганф думки від себе,яка у вас ситуація?
А Вы ещё боретесь с ними?конечно реально
еще как. почитайте форум, люди добиваются даже возврата переплаченных пролонгациями средств.А реально с ними бороться?
Я так боюсь их!!!!еще как. почитайте форум, люди добиваются даже возврата переплаченных пролонгациями средств.
Всім спочатку страшно нічого пройдеЯ так боюсь их!!!!
Дякую, Ви всі надаєте сил!Всім спочатку страшно нічого пройде
Можете посоветовать юриста?Вам нужен толковый юрист. Лучше ему заплатить и получить бумагу, что все закрыто, чем переплатить штрафы и проценты, опасаясь, что через полгода им захочется снова попробовать что-то выбить от Вас.
кого? вам сколько лет? вы чего?Я так боюсь их!!!!
МФО, 36, я д*pa полная, ненавижу себяк
кого? вам сколько лет? вы чего?
Может повесится? Там в договорах написано, в случаи смерти кредит могут закрытьМФО, 36, я д*pa полная, ненавижу себя
А какая это компания рассылает такие гадости?а вот мне так не повезло!
ПО ЯКОМУ ТАМ ЗАКОНУ?
п#рнуху со мной в главной роли разослали
морду на подьезде вывесили
потом по всем 9 этажам наклеили
угрозы ребенку
и морозятся по поводу переплат
закона в данном случае нет у них и ни на йоту
не обольщайтесь
в вас сейчас говорит совесть ПОКА говорит
т.к. прессинга вы еще не знали
зря
тут и без юриста усе понятно
дайте им понять, что вы в ато
или вообще поднимайте трубку и говорите, что он (от третьего лица) в плену у сепаров
и все долги прощает
к сожалению, я таких не знаю...... пока отдаю там, где пошли на уступки... там где откажутся, а таких будет много, буду через юриста..... Е гроши в суд посылаю, но не хотят...... все кто дал по факторингу Дельта М - безобидные