Насколько сложная моя ситуация и есть ли выход из неё?

• Автор теми Автор теми Таможня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Irok, обязательно.
Сегодня еще платеж последний по Е Гроши,сделали мне руструктуризацию,и пару маленьких закрою.А там будем смотреть.
Буду писать новости по мере решения проблем.

Люди добрі! Яке щастя, що я знайшла цей форум, хоча й запізно( У мене така ж проблема, як в усіх, ці кляті МФО. Я вже їм заплатила тисяч 200. Не знаю, як боротися далі. Розумію, що суїцид - не вихід, але не знаю, нема сил...

Немудрая сова, привіт) женіть поганф думки від себе,яка у вас ситуація?

Здравствуйте. Хочу рассказать Вам, друзья, об очень неприятной ситуации, которая сложилась последнее время в моей жизни. Если кто сталкивался с чем-то подобным и имеет опыт решения, прошу Вашей помощи.

Спочатку, мабуть, трохи розповім про себе. Мені 25 років. Маю вищу військову освіту та офіцерське звання.
Неодружений. Майже п'ять років назад в мене сталася дуже не приємна річ у житті - одним разом я втратив всіх близьких. Пять років для мене найближчі люди були друзі. Один з моїх найкращих друзів віддав мені в користування свій старий автомобіль. Подарив, можна сказати.
Перший час моїй радісті не було меж, навіть життя якимось здавалося вдалим. Але, як дуже часто буває, після білої полоси йде чорна. Я не впорався з керуванням на трасі та вдарив дорогий дорогий кросовер своєю 2199. Взагалом, попав на великі гроші. Продав машину, ноутбука, мотоцикла, в друзів скільки міг позичив, віддав все, на що заробляв два роки, але це навіть половину збитку не покрило... І тоді я вирішив взяти кредит. Думав взяти тисяч сто, і щоб на декілька років. Але через особливий стан у державі військовим кредити банки не дають. А мікрозайми будь ласка. Я розумів в яке лайно лізу, розумів що можливо будуть проблеми. Це просто був відчай і безвихідна, як тоді здавалося, ситуація. Реально, я взяв у п'яти конторах грошей в сумі 15 тис. Це зараз моя місячна зарплата. Але борги зросли вже майже до 70000. Це якась маячня, тому що є Закон України "про соціальний захист військовослужбовців і членів їх сімей", який на період особливого стану у Державі звільняє від сплати процентів, пені, комісії штрафів і всіх інших стягнень з військових починаючи з 03.2014р і до закінчення особливого періоду в усіх банках і фінансових установах. І також надаються кредитні канікули.
Як вийти з цієї ситуації? Якщо вирахувати незаконно начислені суми і поділити загальну суму на пів року, я би закрив всі долги і забув як страшний сон. Але назустріч мені не пішли, а продали борг колекторам. Я їх зовсім не боюсь, але все ж таки хочеться жити без їх дзвінків й пустих погроз.
Ось, як то кажуть, і все. Можливо хтось допоможе мені порадою, можливо якось по іншому. Людей різних багато і у всіх різні можливості.
Вам нужен толковый юрист. Лучше ему заплатить и получить бумагу, что все закрыто, чем переплатить штрафы и проценты, опасаясь, что через полгода им захочется снова попробовать что-то выбить от Вас.

Люди добрі! Яке щастя, що я знайшла цей форум, хоча й запізно( У мене така ж проблема, як в усіх, ці кляті МФО. Я вже їм заплатила тисяч 200. Не знаю, як боротися далі. Розумію, що суїцид - не вихід, але не знаю, нема сил...
почитайте форум и вы найдёте оптимальный для себя выход. Вариантов много - забить на них и ждать, когда будут просить хоть тело вернуть, не признавать правоотношений, воевать с ними, подключить юриста, просто забыть их как страшный сон. Главное, - перестать платить пролонгации и больше не брать!

почитайте форум и вы найдёте оптимальный для себя выход. Вариантов много - забить на них и ждать, когда будут просить хоть тело вернуть, не признавать правоотношений, воевать с ними, подключить юриста, просто забыть их как страшный сон. Главное, - перестать платить пролонгации и больше не брать!
А реально с ними бороться?

конечно реально
Спасибо, Вы просто спасательный круг и я не одна

Немудрая сова, привіт) женіть поганф думки від себе,яка у вас ситуація?
Як у всіх, вже пішли просрочки і погрози, дуже важко. Не можу собі цього пробачити

конечно реально
А Вы ещё боретесь с ними?

Всім спочатку страшно нічого пройде
Дякую, Ви всі надаєте сил!

azo199217,
Вам нужен толковый юрист. Лучше ему заплатить и получить бумагу, что все закрыто, чем переплатить штрафы и проценты, опасаясь, что через полгода им захочется снова попробовать что-то выбить от Вас.
Можете посоветовать юриста?

к

кого? вам сколько лет? вы чего?
МФО, 36, я д*pa полная, ненавижу себя

МФО, 36, я д*pa полная, ненавижу себя
Может повесится? Там в договорах написано, в случаи смерти кредит могут закрыть

а вот мне так не повезло!
ПО ЯКОМУ ТАМ ЗАКОНУ?
п#рнуху со мной в главной роли разослали
морду на подьезде вывесили
потом по всем 9 этажам наклеили
угрозы ребенку
и морозятся по поводу переплат
закона в данном случае нет у них и ни на йоту
не обольщайтесь
в вас сейчас говорит совесть ПОКА говорит
т.к. прессинга вы еще не знали

зря
тут и без юриста усе понятно
дайте им понять, что вы в ато
или вообще поднимайте трубку и говорите, что он (от третьего лица) в плену у сепаров
и все долги прощает
А какая это компания рассылает такие гадости?
может стоит написать заявление в полицию?

Дякую, Ви всі надаєте сил!

azo199217,

Можете посоветовать юриста?
к сожалению, я таких не знаю...... пока отдаю там, где пошли на уступки... там где откажутся, а таких будет много, буду через юриста..... Е гроши в суд посылаю, но не хотят...... все кто дал по факторингу Дельта М - безобидные

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі