Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
та я знаю що чудес небуває знаю...я написала сюди для того що є люди які вже з цим звязувались...які знають що і до чого
Скажіть, чому так довго сиділи на форумі, і не створили теми, про себе, про свої проблеми.

Еще на нашли деда.. а уже похоронили???
Понятное дело, дед пожил!!!! А нам долги отдавать
Милая девушка,на сколько я могу судить по созданной вами теме,вы или решили сделать всем хороший день своей непроходимой глупостью/тупостью т.к. вам русским языком битый час говорят развод/обман/кидалово!!!!!! Или же просто работаете в паре с так называем *юристом* и ищите простачков,так вот советую подвязывать разводить дичь.Так как из за таких как вы форум превращаться не в помощь а откровенный трэш
Это и ответил

Я не обойду стороной!И скажу,если есть лишние деньги,то потратьте их на что то нормальное!Ва́с разведут.Потом будете жалеть.Послушайте советов более опытных форумчан!
Особливо сподобалося : " не подобається - обходьте стороною" ??? а кому тоді це написано було?) Авторка можливо заробляє на написанні комментів.

яку рекламу.. ще раз кажу щось не нрав то допобачення...я почула думеу інших..і дякую за пораду...
ви думаєте ви одні такі і у вас одних такі проблеми..у мене ж*па зараз і ви думаєте я буду грн розкидатись ви помиляєтесь..я написала так само як і інші пишуть сюди щоб легше стало...а ви тут про якусь рекламу мені пишите
Девушка,если я начну рассказывать вам за свои проблемы,то ваши проблемы вам мелочью покажутся!Так что успокойтесь,удалите этого горе-юриста и инстаграмм,и слушайте советов старших!
Поздравляю, вас наебали
Может ,таким текстом дойдет!

Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
Все чесно і прозоро. :) ;) ?
???

Поки ви не знайшли чувака який все рішає з МФО, ви вне подозрений))
Нееее,ну тут тогда я пожизненно вне подозрения,инсты нет,ВК,ок отсутствует, Фейсбук для меня ваще темный лес,я ж старенькая:)

Отож. Хотя есть у меня мечта хакнуть банк лямов на надцать и свалить в закат. И пусть весь Интерпол ищет). Вот это жизнь)
Мечта, конечно бомба!!!Сам будешь осуществлять?Или напарники нужны?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі