Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
та я знаю що чудес небуває знаю...я написала сюди для того що є люди які вже з цим звязувались...які знають що і до чого
Там вище описали, як з карти поповнив аферист=юрист вам на ті шараги, а потім, коли Ви йому гроші перешлете, він зникне. Вище читайте.

• Подобається
Реакції: Arty
хто кому заплатив??
я ділюся з народом і чекаю порад, є такі люди що у них більше проблем ніж у мене
Забудьте вы про это!Это развод!Не ведитесь! Деньги заплатите,и он просто исчезнет!

Так дамы и господа кто хочет поделиться с псевдо адвокатами лишними денюжками,есть такая функция помощь данному форуму:)!
Мечты материализуются)
И это реально круто,вы главное правильно мечтайте,от этого тоже много зависит:)

Ніхто не обирав і не думає. Ще раз кажу, тут багато інших причин недовіри і є заслані від шараг, їх викупають, а новачки можуть повестись.

хто кому заплатив??
я ділюся з народом і чекаю порад, є такі люди що у них більше проблем ніж у мене
Ну то може видалите контактні дані благодєятєлів ? А то вже сильно змахує на рекламку !

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Милая девушка,на сколько я могу судить по созданной вами теме,вы или решили сделать всем хороший день своей непроходимой глупостью/тупостью т.к. вам русским языком битый час говорят развод/обман/кидалово!!!!!! Или же просто работаете в паре с так называем *юристом* и ищите простачков,так вот советую подвязывать разводить дичь.Так как из за таких как вы форум превращаться не в помощь а откровенный трэш

Милая девушка,на сколько я могу судить по созданной вами теме,вы или решили сделать всем хороший день своей непроходимой глупостью/тупостью т.к. вам русским языком битый час говорят развод/обман/кидалово!!!!!! Или же просто работаете в паре с так называем *юристом* и ищите простачков,так вот советую подвязывать разводить дичь.Так как из за таких как вы форум превращаться не в помощь а откровенный трэш
Та не тупа вона.
На критику реагує прямо так конкретно :diablo:

Есть определенные способности).
А ловить их работа. Найти можно того кто плохо маскируется)
А как на счет машин,имею непреодолимое желание найти crazy хакера(просто с одним имела разговор и он объяснил что можно но очень дорого скинуть все их проги и сервы(хотя конечно понимаю,что это фантастика плюс наказуемо)

Ага - одной мне сегодня кажется что каллы подработку на выходные домой берут ?

Резковато ответил, но факт!

Я зрозуміла...ми ж російською писали. А треба було українською!
Пишу : це кидалово. Не ведиться?

я маю наувазі чи він до вас напише то саме що мені...я нікого незаставляю то поперше...по друге я тут написала щоб почути думку інших..а кому щось неподобається тоді обходьте стороною...
Я не обойду стороной!И скажу,если есть лишние деньги,то потратьте их на что то нормальное!Ва́с разведут.Потом будете жалеть.Послушайте советов более опытных форумчан!

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Ви серйозно? Юрист займається списанням? Яким чином юрист потрапив в базу мфо і дізнався про борг і Ваші персональні дані? Це типовий лохотрон або ж працівник мфо під виглядом юриста хоче з Вас отримати гроші, хоча б якісь.... Думаю неварто вестись на таке

А как на счет машин,имею непреодолимое желание найти crazy хакера(просто с одним имела разговор и он объяснил что можно но очень дорого скинуть все их проги и сервы(хотя конечно понимаю,что это фантастика плюс наказуемо)
В нашем мире возможно всё. Очередная битва брони и снаряда).
Я пока на стороне брони.) Но жизнь непредсказуемая)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі