Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Поздравляю, вас наебали

яку рекламу.. ще раз кажу щось не нрав то допобачення...я почула думеу інших..і дякую за пораду...
ви думаєте ви одні такі і у вас одних такі проблеми..у мене ж*па зараз і ви думаєте я буду грн розкидатись ви помиляєтесь..я написала так само як і інші пишуть сюди щоб легше стало...а ви тут про якусь рекламу мені пишите
Заканчивайте с этими чуваками. они не помогут. чуда не будет.
в других темах почитайте как пережить это время .

якби це він тільки в одній кинув а то в двох...і якщо я скажу ще в якісь спробувати то він доведе що можна...я нерозумію як він це робить
Девушка, он погашает Ваши долги на эти микро суммы со своей карты, Вы ему номер дали и мфо назвали
Звоню в мфо пробиваю реквизиты Вашего долга, кидаю 10 грн, вуаля Вам смс с уведомлением о погашении на эту сумму
Вы мне шлете тысячу и я исчезаю искать других наивных
P. S. Короче, я тоже такой же юрист как тот тип

Вот это ? процентов!!!!! Ну как же им удаётся с трёх шараг списать почти одновременно? Вопро к автору?! Шараги сразу должны смс прислать, что списано даже 10 грн. Есть такие смс???
так смс приходять і на емейл також який зареєстрований до кабінету

С учетом того что должников в украине 2 миллиона... с каждого по тыще ... и можно накормить всех аферистов страны) он себе купит дом и отдохнет на хорошем курорте?
А потом ещё себе ,,заработает,, на виллу

Что поведать? Я уже не обращаю внимание на долги. Я не парюсь. Совсем. Я свободен. И не ищю пути решения. Мне некогда, я предпочитаю жить а не думать как занести бабла в сараи.
Ну да.... До этого нужно прийти сменив образ жизни...каждый сам выбирает свою свободу.

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
МФО ник, хоча ні. Шахрай

Я вот думаю а разве все эти аферисты плохи.? Нет. Они придумую схемы. Значит думают и имеют ум и смекалку. И жаловаться лoxaм можно только на себя, что их обхитрили, а значит они глупее. Закон джунглей. Выживает сильнейший, зарабатывает умный.

В темі. Спочатку вона знайшла юриста, а в коментарі першому, що юрист добавився в інстаграмі. Як на мене це різні речі, я знайшла і мене знайшов
Первый прокол! Ждём дальше новостей

Девушка, он погашает Ваши долги на эти микро суммы со своей карты, Вы ему номер дали и мфо назвали
Звоню в мфо пробиваю реквизиты Вашего долга, кидаю 10 грн, вуаля Вам смс с уведомлением о погашении на эту сумму
Вы мне шлете тысячу и я исчезаю искать других наивных
P. S. Короче, я тоже такой же юрист как тот тип
Бинго)

• Подобається
Реакції: Arty
яку рекламу.. ще раз кажу щось не нрав то допобачення...я почула думеу інших..і дякую за пораду...
ви думаєте ви одні такі і у вас одних такі проблеми..у мене ж*па зараз і ви думаєте я буду грн розкидатись ви помиляєтесь..я написала так само як і інші пишуть сюди щоб легше стало...а ви тут про якусь рекламу мені пишите
Не про якусь,а про конкретну рекламу.

Офигеть, ещё остались те, кто ведётся ? Вот ржака

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі