Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ось..можливо хтось хочить перевірити оді пишіть до нього

Вкладення

• Screenshot_20200524-104534.webp
    Screenshot_20200524-104534.webp
    68.9 Кб · Перегляди: 231
если он работает в шараге , они имеют доступ к кредитной истории , и могут знать о всех ваших кредитах и платежах по ним

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Для чего вам форум? Постоянно ребята пишут за этих липовых "помощников". Хватит верить в чудеса. Если не ошибаюсь именно по этой теме уже разговоры.

Не ведіться. Для чого в черговий раз вляпатися в проблеми, хто знає до чого це потім приведе.
Будьте розумні. У вас, так як і а інших два варіанти, це заробити десь гроші і все погасити, і жити спокійно, або якщо у вас залізні нерви, викинути сімку і забити на кредити.
В цьому світі вірити в такі речі не потрібно, тому що всі з усіх боків хочуть поиметь наших людей, від президентів, до таких юристів

Может это сотрудник этого мфо, который имеет доступ или их айтишник? Они разве не могут нарисовать в ЛК любые цифры?

• Подобається
Реакції: Neo
мне одна контора прислала смс что якобы у меня 29 мфо на сумму 129000 грн , и просили им отдать ихнее 4500

это обычная спам страница
это не он на фото. автор, гутен морген
але як можливо з двох різних кредитів стягнути, він даже свекрухи пробив скільки вона має кредиту і то по номеру телефону

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Скорее всего, закончится тем, что Вам предложат оплатить что-то и на этом человек потеряется. Либо же это шаражкин шпиЕн. А что номер....если он у Вас засвечен по всем конторам, то ничего удивительного. Также неудивительно, что нашли не меня, к примеру, или еще кого-то с форума, а именно Вас.

А схема то цікава.
Добре, що дали його контакти може комусь згодиться.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі