Кузькина мать
Форумчанин
- Дописи
- 953
- Реакції
- 3019
- Бали
- 5630
Кузькина мать не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Как говорится «л0х не мамонт,л0х не вымрет ?
»
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что за МФО?ні мені з кредиту стянгнулось 10грн бо я заходила в кабінет дивитись
Вы в своем уме????? Всё,вы сделали мой день.Ну где мозги,где они.........Честно,орать хочется.???у мене в 11 мфо 120тис а в одному там де він стягнув 10грн то є 12тис
Для чего вам форум? Постоянно ребята пишут за этих липовых "помощников". Хватит верить в чудеса. Если не ошибаюсь именно по этой теме уже разговоры.Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
він мені стягнув з манівео 10грн і 5 грн з кредит касаЧто за МФО?
Мне кажется, что интенсивно ищут приключений на опу!Народ и дальше в сказки верит... Печалька.
это обычная спам страницаось..можливо хтось хочить перевірити оді пишіть до нього
лoxи(я одна з них) і шахраї,тому що завжди будуть лoxи,не вимрутьКак говорится «л0х не мамонт,л0х не вымрет ?»
А потом 5000 допишет.????він мені стягнув з манівео 10грн і 5 грн з кредит каса
але як можливо з двох різних кредитів стягнути, він даже свекрухи пробив скільки вона має кредиту і то по номеру телефонуэто обычная спам страница
это не он на фото. автор, гутен морген
А номер вы сказали????але як можливо з двох різних кредитів стягнути, він даже свекрухи пробив скільки вона має кредиту і то по номеру телефону
Може хакер якийсь?!?!?він мені стягнув з манівео 10грн і 5 грн з кредит каса
Скорее всего, закончится тем, что Вам предложат оплатить что-то и на этом человек потеряется. Либо же это шаражкин шпиЕн. А что номер....если он у Вас засвечен по всем конторам, то ничего удивительного. Также неудивительно, что нашли не меня, к примеру, или еще кого-то с форума, а именно Вас.Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
А номер вы сказали????