Народ я щось не розумію....

• Автор теми Автор теми Анітсірк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 4K

Анітсірк

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
65
Бали
308
Анітсірк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка в манівео 6 днів....тіло кредита 14000з процентами мала віддати 16400...13 пролонгацій....я на них забила.... але сьогодні захотілося зайти подивитися ,просто цікаво стало скільки там накапало....і чесно я або щось не розумію.....ну не вірю як так буває.....пише що потрібно заплатити 74000 тисячі..... мені якщо чесно що 16000 тис....що 74000 якось всеодно....не то не то платити не буду,але цікаво чи може бути таке!?

Просрочка в манівео 6 днів....тіло кредита 14000з процентами мала віддати 16400...13 пролонгацій....я на них забила.... але сьогодні захотілося зайти подивитися ,просто цікаво стало скільки там накапало....і чесно я або щось не розумію.....ну не вірю як так буває.....пише що потрібно заплатити 74000 тисячі..... мені якщо чесно що 16000 тис....що 74000 якось всеодно....не то не то платити не буду,але цікаво чи може бути таке!?
они поехавшие, как хотят так и считают. наверное вы вышли в просрочку и они накинули пеню на весь период ваших с ними взаимоотношений. не обращайте внимание.

они поехавшие, как хотят так и считают. наверное вы вышли в просрочку и они накинули пеню на весь период ваших с ними взаимоотношений. не обращайте внимание.
Ага а з ними я ще з 2017 року.... нормально рахують ,заробили на мені цілий статок?? з них все й почалося.....

прощайтесь с ними , хватит вскармливать
Та вже з усіма попрощалася....вже майже місяць буде.....
Майже місяць як почала прощатися з усіма....і жити нормально.....а не від пролонгації до пролонгації....і нових кредитів.....

У меня такая же ситуация.. обратитесь за консультацией к юристам или лучше к адвокату . Я вот пишу заявление в полицию ,иначе может быть так ,что никогда не отстанут и будут сумы ещё хуже . Просто не платить тоже не вариант

У меня такая же ситуация.. обратитесь за консультацией к юристам или лучше к адвокату . Я вот пишу заявление в полицию ,иначе может быть так ,что никогда не отстанут и будут сумы ещё хуже . Просто не платить тоже не вариант
Чем полиция поможет с ростом процентов?

Ябануты€ они!

Почему?

В мене в них комфорт на 24 тисячі, оплатила 19 тысяч, далі зробили реструктуризацію на черговий платіж, мала внести 16 березня 2400 по ньому не внесла, а сьогодні на вайбер прийшло повідомлення з даними батьків і 27 тисяч боргу, от цікаво хто пише ті проценти шо він б*** вживає,шо він курить?

В мене в них комфорт на 24 тисячі, оплатила 19 тысяч, далі зробили реструктуризацію на черговий платіж, мала внести 16 березня 2400 по ньому не внесла, а сьогодні на вайбер прийшло повідомлення з даними батьків і 27 тисяч боргу, от цікаво хто пише ті проценти шо він б*** вживає,шо він курить?
Щось явно вживає.....путає походу цифри.....
Я на манівео в нацком написала ще перед просрочкою....але глухо

вы пишите заявление в полицию на что именно? суммы? а какое полиции дело до этого?

Причому конкретно....я думала якщо чесно що щось в очах двоїться?а оказується люди реально без тормозів....це ж як треба мріяти....щоб повірити що людина віддасть такі бабулесікі.....
вы пишите заявление в полицию на что именно? суммы? а какое полиции дело до этого?
Ну да я теж так думаю що поліція до цього не має нічого...це якщо угрози то да можна в поліцію....і то нічого не дає

Люди подскажите срочно нужны деньги,на новой почте от манивео кто то получал деньги? Потом можно добрать или нет?

Анітсірк, ну я наразі ще почекаю з листом в Нацкомфінпослуг, нехай сумма трохи більша буде, а тоді вже напишу,нехай їм трохи дадуть тягла....
Так чи іначе я вирішила платити лише за рішенням суду

Назад
Угорі