Народ я щось не розумію....

• Автор теми Автор теми Анітсірк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 4K
Причому конкретно....я думала якщо чесно що щось в очах двоїться?а оказується люди реально без тормозів....це ж як треба мріяти....щоб повірити що людина віддасть такі бабулесікі.....
Та пошли,они на×¥й!..,со своими цЫферками!

Просрочка в манівео 6 днів....тіло кредита 14000з процентами мала віддати 16400...13 пролонгацій....я на них забила.... але сьогодні захотілося зайти подивитися ,просто цікаво стало скільки там накапало....і чесно я або щось не розумію.....ну не вірю як так буває.....пише що потрібно заплатити 74000 тисячі..... мені якщо чесно що 16000 тис....що 74000 якось всеодно....не то не то платити не буду,але цікаво чи може бути таке!?
Це Вам як вони кажуть нарахували штрафи і пеню за весь період користування кредитом на 4 день просрочки

І у мене та ж сама фігня тіло 20к 8днів просрочкі сума 39500?

Так у мене це був перший займ в МФО ще в 2017, потім пішло поїхало 18 мфо, але був закрив всі, а це знову взяв ну тільки в маніків, тіло 10000, хочуть 25000, просрочка 43 дня
В мене також в 2017,але все старанно закривала...тому й понабирала всіх остальних....А як це ви так угораздились закрити всі і ще раз залізти??

В мене також в 2017,але все старанно закривала...тому й понабирала всіх остальних....А як це ви так угораздились закрити всі і ще раз залізти??
Треба було посилку з Нової Пошти забрати, останній день був а зарплату ждати треба було ще 2 дні
А 13 пролонгацiй це просто благодiйнiсть? :oops:
Спитайте цих виродків

А 13 пролонгацiй це просто благодiйнiсть? :oops:
Я их спрашивал. Шкура на той стороне, что-то пробубнила про пункты 4.4 4.3 и бросила трубку. Смотрел я эти пункты договора - вода водой.

Коли я була у адвоката за консультацію то він мені сказав що ти їм вже ітак все заплатила, ні в якому разі нічого більше не платити, нехай подають до суду, і потім ще засміявся кажучи я б хотів бути присутнім на тому суді, щоб подивитись на реакцію судді)
Скільки Ви заплатили і яке тіло? Мене продали Таліону, їх відправила в суд. Сказали ,що добре, якщо я так хочу. Затихли. Тепер, мабуть, подадуть. Я їм нарозказувала в смс про нікчемність договору, що напишу Уповноваженому з прав людини, в Нацком, бо погрожували колег обдзвонити. А ще наголосила, щоб дзвонили, але розуміли, що колеги чоловіка син працює в СБУ. Ось так.

Райдуга, 24 тисячі на 7 або 9 оплат, точно не пам'ятаю, я оплатила 19 тисяч, а далі не стягнула платити, що 2 тижня по 5 тысяч, я зараз за кордоном вони до мене не дзвонять, лише смс на вайбер пишуть, а сьогодні ще й подзвонили до однокласниці і сказали що мій брат там має кредит щоб вона інформацію передала, він мені щойно так виписав по повній

76182570_3609915379078472_938274775912939520_n.webp

Райдуга, 24 тисячі на 7 або 9 оплат, точно не пам'ятаю, я оплатила 19 тисяч, а далі не стягнула платити, що 2 тижня по 5 тысяч, я зараз за кордоном вони до мене не дзвонять, лише смс на вайбер пишуть, а сьогодні ще й подзвонили до однокласниці і сказали що мій брат там має кредит щоб вона інформацію передала, він мені щойно так виписав по повній
Зрозуміло. Я брала 6500 спочатку, потім дібрала 8500. Пролонгувала, вони з карти списували, потім була реструктуризація, яку не потягнула. Нарахували 27000 з чимось і продали, пропонують заплатити тіло, але більше не можу і не хочу платити, бо загальна сума оплати 29000 з чимось тисяч.

Райдуга, за весь час користування я їм стільки віддала, ну як і всі я так думаю,що я вважаю що їм вже досить, оплачувати буду лише по рішенню суду

вы пишите заявление в полицию на что именно? суммы? а какое полиции дело до этого?
Я тоже так думаю ,что полиции нету дела до этого . Но адвокат посоветовал мне написать заявлением.. я просто уже не знаю что делать ,уже просто на грани ,и родителям звонят угрожают и всем моим знакомым. . родители уже ищет деньги чтобы им заплатить ,я просто проверяю все варианты . Хотя и стыдно даже идти в полицию
Подскажите что делать ,я отдала манивео весь кредит с процентами ,потом зашла в приложение а там уже 20000 тысяч грн . Они звонят родителям и говорят что я им ничего не отдавала, и они решили продать только что можно и оплатить всё долги , и я никак не могу достучаться до них что не надо этого делать ,что они обманывают .а родители просто хотят избавить меня от долгов и им уже все равно. Сказали что будут общаться со всеми и узнавать все мои долги чтобы записать и все закрыть. Как поступить они говорят что сума 130000 тысяч ,но такой суммы я не брала максимум 30000 может было ,а проценты на каждый кредит платила постоянно по 5 пролонгацией на каждый долг было .

Останнє редагування:
У меня просрочки 14дней,тело 7500 сейчас хотят 18662гр... сегодня пообщались с каллом решил мне предложить реструктуризацию 9сразу и 9 на четыре платежа за месяц,вообще прикукуренные))говорю подавайте в суд!он нет,мы подавать не будем пока... сначала мы будем обзванивать всех,я у него переспросила (законно ли то что они будут передавать информацию третьим лицам)сказал законно!Так что теперь не сомневаюсь что они там все ударенные

Назад
Угорі