Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не вірю.Ви впевнені,що це був дільничний?Ви його знаєте?ЄГроші написали заяву в поліцію, дзвонив дільничий підтвердив це. Що робити підскажіть, тіло 4 000,хочуть 45000
Бред! Позвони в райотдел и спроси за заяву)))ЄГроші написали заяву в поліцію, дзвонив дільничий підтвердив це. Що робити підскажіть, тіло 4 000,хочуть 45000

Вы единственная на кого написали заяву! Счастливчик! Срочно покупайте пачку билетов лото-забава пока фарт не ушёл.ЄГроші написали заяву в поліцію, дзвонив дільничий підтвердив це. Що робити підскажіть, тіло 4 000,хочуть 45000
Во-первых, звонил вам не участковый, а обычный звонилка, который хотел вас запугать. Во-вторых, на каком основании писалось заявление? В чём именно вас обвиняют? Аж интересно стало))))ЄГроші написали заяву в поліцію, дзвонив дільничий підтвердив це. Що робити підскажіть, тіло 4 000,хочуть 45000
Спочатку ніби подзвонили з відділку, я для того щоб переконатись сама подзвонила до дільничого(це знайомий), він попросив той номер що дзвонив і сьогодні подзвонив сказав шо це правда, дійсно є заяваНе вірю.Ви впевнені,що це був дільничний?Ви його знаєте?
Дільничий знайомий підтвердив що є заява, звинувачують в шахрайствіВо-первых, звонил вам не участковый, а обычный звонилка, который хотел вас запугать. Во-вторых, на каком основании писалось заявление? В чём именно вас обвиняют? Аж интересно стало))))
Дільничий знайомий підтвердив що є заява, звинувачують в шахрайствіВо-первых, звонил вам не участковый, а обычный звонилка, который хотел вас запугать. Во-вторых, на каком основании писалось заявление? В чём именно вас обвиняют? Аж интересно стало))))
Спочатку дзвонив якійсь мужик, я сама подзвонила до дільничого і той все вияснив і сказав шо правдаНе вірю.Ви впевнені,що це був дільничний?Ви його знаєте?
Хорошая попытка, но нет!Спочатку ніби подзвонили з відділку, я для того щоб переконатись сама подзвонила до дільничого(це знайомий), він попросив той номер що дзвонив і сьогодні подзвонив сказав шо це правда, дійсно є заява
Дільничий знайомий підтвердив що є заява, звинувачують в шахрайстві
Спочатку дзвонив якійсь мужик, я сама подзвонила до дільничого і той все вияснив і сказав шо правда
Хотелось бы верить что Вы не колехххтор!)Спочатку ніби подзвонили з відділку, я для того щоб переконатись сама подзвонила до дільничого(це знайомий), він попросив той номер що дзвонив і сьогодні подзвонив сказав шо це правда, дійсно є заява
Спочатку дзвонив якійсь мужик, я сама подзвонила до дільничого і той все вияснив і сказав шо правда
Хотелось бы верить что Вы не колехххтор!

Ну Ваше право так думати, а взагалі я звернулась сюди за порадою
Ну это не секрет, что каллехторы тусуются на форуме

Ніхто не стикався і не зіткнеться!Аферисти не можуть писати заяву в поліцію!Ви знущаєтесь з мене, в мене реальна проблєма, незнаю як правильно поступить от і шукаю тут пораду, можливо хтось з таким стикався і знає що робити в такій ситуації.
Ну тогда поздравляю, ты первая такая в Украине на кого шарага заяву накатала?Ви знущаєтесь з мене, в мене реальна проблєма, незнаю як правильно поступить от і шукаю тут пораду, можливо хтось з таким стикався і знає що робити в такій ситуації.
Может быть такое что участковому тоже что-то скрутили, а он чтобы его не задрачивали сказал им что скажет Вам что есть заява. Как вариантВи знущаєтесь з мене, в мене реальна проблєма, незнаю як правильно поступить от і шукаю тут пораду, можливо хтось з таким стикався і знає що робити в такій ситуації.
Цим ви мене і заспокоюєте що не вірите мені і смієтесь, значить я даремно забила на сполохНу тогда отсидишь
Оттуда тоже можно звонить
Проблема в том что это бред и мы тебе не верим![]()
А хто спочатку дзвонив?Спочатку ніби подзвонили з відділку, я для того щоб переконатись сама подзвонила до дільничого(це знайомий),
Вообще не смешно)) ждём следующее сообщение- в стиле, я заплатила 45 косарей и они забрали заявление))Ви знущаєтесь з мене, в мене реальна проблєма, незнаю як правильно поступить от і шукаю тут пораду, можливо хтось з таким стикався і знає що робити в такій ситуації.