Написали заяву в поліцію

• Автор теми Автор теми @Нюта@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Спочатку ніби подзвонили з відділку, я для того щоб переконатись сама подзвонила до дільничого(це знайомий), він попросив той номер що дзвонив і сьогодні подзвонив сказав шо це правда, дійсно є заява

Дільничий знайомий підтвердив що є заява, звинувачують в шахрайстві

Спочатку дзвонив якійсь мужик, я сама подзвонила до дільничого і той все вияснив і сказав шо правда
Ну і в мене є знайомий навіть не дільничний,а трішки вище.І от коли я про це з ним розмовляла,людина дивилась на мене як на примахану.І сказав,щоб не крутила кіно.Ви на свої документи брали кредити?Якщо так,то боятись нічого.Абсолютно.

Та то ще те МФО мали би звинуватити у шахрайстві де 4000 а де 45000 ви шо? Якщо то правда то пишіть зустрічну заяву

Та то ще те МФО мали би звинуватити у шахрайстві де 4000 а де 45000 ви шо? Якщо то правда то пишіть зустрічну заяву
То неправда))))Це ж якими треба бути дурниками щоб зізнатись в поліції що ми дали людині 4000 ,а вона не хоче повертати 45000 :lol::lol::lol:

Спочатку ніби подзвонили з відділку, я для того щоб переконатись сама подзвонила до дільничого(це знайомий), він попросив той номер що дзвонив і сьогодні подзвонив сказав шо це правда, дійсно є заява

Спочатку дзвонив якійсь мужик, я сама подзвонила до дільничого і той все вияснив і сказав шо правда
А где гарантии, что вашему знакомому участковому по ушам не проехались? Не верьте всему, м будет вам счастье. Если бы я верила всему, что говорят и пишут звонилки, уже была в местах не столь отдаленных или в дурке.

Ещё и суббота, выходной день, а шараги не дремлят - заявы катают?
Мне когда-то в субботу позвонил один додик в 13.30 и представился что он на прямой линии из ☝️главного суда Киева!:lol: Типа там дело на меня шьют,а он предлагает по мирному договориться)))Я ему сказала что время обеда как раз,чтоб шёл перекусил,а то с голодухи невсебятину начинает нести)))

Мне когда-то в субботу позвонил один додик в 13.30 и представился что он на прямой линии из ☝️главного суда Киева!:lol: Типа там дело на меня шьют,а он предлагает по мирному договориться)))Я ему сказала что время обеда как раз,чтоб шёл перекусил,а то с голодухи невсебятину начинает нести)))
Мне вчера с привата похожий звонарь звонил, так же типо из суда?

Это ты зря,человек по людски помочь хотел))) наверное прям из самого главного :ahaha:

Ни ума, ни фантазии....впрочем так всегда и было.

Короче тут два варианта:
  • Автора разводят мусора
  • Автор не совсем должник

Короче тут два варианта:
  • Автора разводят мусора
  • Автор не совсем должник
Склонен больше ко второму варианту.
хотя могут мусора угорать ?
Предложат
за 1-2к грн решить вопрос с заявой

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі