Надписи нотариусов суммы,просто интересно

• Автор теми Автор теми Relaxxonchik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 6K
С тела 10000 хотят 23 000, из них 10 тело 10 штрафы, 3 процен за использования. Коллектора подали по Динеро.

У меня алексы сделали через дорошкевич, тело 7 хотят 14, + услуги ЧИ всего на 17 арестовали
Что значит арестовали 17 тысяч? Это блокируют карту? Или счёт? Как? Я знаю что люди выигрывают суды против этих шараг! И потом всё остаётся на своем месте, даже моральный ущерб потом эти частные жо.ы выплачивают!
Так і зробили, я виграла, жду подасть апеляцію чи ні, по чоловіку теж позов сьогодні прибув в суд!
Молодцы?

Алекси клепанули.Колейчик,дорошкевич,тело 6600 пролонгация и где-то 9000,клепонули на 13000

Виконавець приватний , Я майже впевнений , що з найближчої зарплати він стягне всю суму відразу. Поки заява дійде до суду та на розгляд ,тих коштів вже не буде. На повернення ? Десь на форумі читав , що це майже не реально.
Тому і варто діяти якнайшвидше
Ні не звертався . Спробую, та думаю ,що відмовлять
А Ви думайте, що не відмовлять ? суть речей не змінюється, але так хоча б спробуєте, та й виглядати будете впевненіше - а це додає шансів на успіх завжди.
Якщо й відмовлять - вимагайте. Ваше законне право отримувати зарплату будь-яким зручним способом, головне не забувати про податки)) а те, що бухгалтер хоче спростити собі роботу - не Ваша проблема.
Юрист на роботі порекомендував перевестись на державний банк (приват)
Наскільки я обізнаний, то саме великі відомі, в т.ч. державні, банки першими блокують рахунки за заявами виконавців. Приват один з таких і найоперативніших)) в цьому питанні

Алекси клепанули.Колейчик,дорошкевич,тело 6600 пролонгация и где-то 9000,клепонули на 13000
Смотрю, сейчас активно начали клепать эти надписи. Я тоже на днях подаю два иска. Так как с финансами туго даже на суд. сбор, буду ещё параллельно подавать клопотання о невозможности заплатить судебный сбор

Что значит арестовали 17 тысяч? Это блокируют карту? Или счёт? Как? Я знаю что люди выигрывают суды против этих шараг! И потом всё остаётся на своем месте, даже моральный ущерб потом эти частные жо.ы выплачивают!

Молодцы?
наложили арест на 17 тысяч, да заблокировали , у меня там было 10, получил постанову про зупинення пока, деньги на месте. Вот суд идет, думаю тоже выграю.

наложили арест на 17 тысяч, да заблокировали , у меня там было 10, получил постанову про зупинення пока, деньги на месте. Вот суд идет, думаю тоже выграю.
Выиграете, обязательно! Удачи!
Тому і варто діяти якнайшвидше

А Ви думайте, що не відмовлять ? суть речей не змінюється, але так хоча б спробуєте, та й виглядати будете впевненіше - а це додає шансів на успіх завжди.
Якщо й відмовлять - вимагайте. Ваше законне право отримувати зарплату будь-яким зручним способом, головне не забувати про податки)) а те, що бухгалтер хоче спростити собі роботу - не Ваша проблема.

Наскільки я обізнаний, то саме великі відомі, в т.ч. державні, банки першими блокують рахунки за заявами виконавців. Приват один з таких і найоперативніших)) в цьому питанні
А Ощадбанк, Аваль - блокують за заявами виконавців?

Назад
Угорі