Щоденник набрався мфо, 2 роки перекридитовувався

• Автор теми Автор теми datexs2013
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K
я б тих лишив самий остаток, ці контори не підуть в суд зможуть лише гадити дзвінками і повідомленнями, тим більше якщо оточення вже розуміє і їх послало

взагалі у вашій ситуації з такою кількістю боргів, я думаю що найкраще чекати судів і збирати гроші на адвоката, всеодно все не закриєте

Не знаю як у кого. В мене є біти, місяць протермінування, ну поки страшного нічого не зробили. Кому телефонували посилали грубо і далеко. Лише смс пишуть з пропозиціями які мене не влаштовуючи. Вони поза межами законодавства окрім погроз зробити нічого не можуть
Саме цікавіше в вас ще попереду, але ще багато залежить від суми, також, якщо є і BitCapital і CrypSee одночасно, то вони можуть одночасно не турбувати, так, як це одна кантора

але ще багато залежить від суми
в якому плані від суми залежить?) якщо в плані телефонного терору то це рандом, сума не грає ролі) теж саме і в судах, на когось подають швидко а когось рік і більше не чіпають

взагалі тиснуть більше на тих хто проявляє зацікавленість і спілкується з ними, на даному етапі що в автора ігнор то найкращі ліки

в якому плані від суми залежить?) якщо в плані телефонного терору то це рандом, сума не грає ролі) теж саме і в судах, на когось подають швидко а когось рік і більше не чіпають

взагалі тиснуть більше на тих хто проявляє зацікавленість і спілкується з ними, на даному етапі що в автора ігнор то найкращі ліки
Якщо в BitCapital тіло 1000 usdt і 100 usdt, різниця колосальна в плані терору

Я не знаю за битов но в мфо разницы нет, сколько ты взял. Хоть 100 грн. Методы для всех одинаковы

Ви прайся по мфо завантажте і контакти залиште щоб люди могли звертатися...

Даже если могут - вам то что? Вы же, судя по тому, что написали - почти святой.
Я не святой на этой земле не осталось таковых, я скорее просто глупый человек который подвёл своих родственников и можно сказать поломал себе жизнь на ближайшие 3+ года точно, некогда не думал что окажусь в такой ситуации

А кофе с сахаром? Я пью, курю и лудоман (надеюсь бывший, срыв после 3лет "не игры был") ко мне не приезжали, к вам обязательно приедут, они только к хорошим ездят. :sarcasm:
Кофе сахаром и молоком)

40 грн проезд? У меня только до метро туда обратно 50, слава богу иногда на бесплатный попадаю и метро бесплатно. Та и мужчиной сильно не набегаешься, много желающих трудоустроить, да не туда
Ну зависит ещё нужны ли пересадки если работа где-то в центре то и все 80, возможно вы правы Я ищу не там и не те вакансии)

Не знаю як у кого. В мене є біти, місяць протермінування, ну поки страшного нічого не зробили. Кому телефонували посилали грубо і далеко. Лише смс пишуть з пропозиціями які мене не влаштовуючи. Вони поза межами законодавства окрім погроз зробити нічого не можуть
Тоже самое только настирно звонят лишь 1 человеку, остальные шарагки звонят только мне, ну и finmarket трезвонят всем кого нашли у них даже пролонгацию сделать нельзя только лично писать им заяву на имя деректора чтоб дали пролонгацию а так с 8 тысяч уже насчитали 27, за 20 дней

Останнє редагування:
Та и мужчиной сильно не набегаешься, много желающих трудоустроить, да не туда
Та да, цей "невеличкий"нюанс критично впливає на все. Бачив в тій же Одесі зп і по 40тис з мінімальними техн. знаннями і навчанням, але там попередніх робітників познімали прямо з даху, на якому вони кабелі тягнули.

Та да, цей "невеличкий"нюанс критично впливає на все. Бачив в тій же Одесі зп і по 40тис з мінімальними техн. знаннями і навчанням, але там попередніх робітників познімали прямо з даху, на якому вони кабелі тягнули.
Про это я и говорю пройдено у тебя влк или нет им плевать, ладно не хочу об этом вообще думать, я работаю в спальном районе почти у выезда из города их тут не бывает, 2 работу ищу пока что тут же, а там посмотрим что будет.

У меня такой вопрос если у меня пролонгациями заплачено больше тела по 2 мфо я могу как-то договорится закрыть кредит с этой мфо или это глупость и это до одного места

Останнє редагування:
Посоветуйте приложение которое на любом смартфоне 100процентов блочит неизвестные номера, а то что не ставлю отцу некоторые пропускает

Всім привіт я новенький на цьому сайті, трохи почитав, проблема як у всіх набрався мфо, 2 роки перекридитовувався недавно пішов у прострочення за деякими вже 15+ днів, деякі тільки через 10-15 днів підуть на прострочення тому що платити нічим буквально пару тисяч залишилося інше витратив щоб закрити хоч якісь мфо, вже почалися дзвінки родичам тероризують весь день до вечора, навіть знайшли номер дідуся літнього у якого рак і високий цукор, працював неофіційно, живу у родичів там же прописаний, не маю не майна, не чогось цінного окрім телефону та одягу, до цього хворів невритом довго лікувався йшли майже всі гроші тому що став хронічним, 3 рази не доліковувався не витримував у лікарні сидіти місяцями, йшов додому під розписку, так і не вилікувався, від холодного повітря часті болі за вухами районі м'язів, питання таке якщо подадуть до суду у мене взагалі немає грошей на адвоката, з тих цін що я бачив 1 суд по 1 мфо обіцдется в 8 тысяч це майже вся моя місячна зарплата зараз, якщо програю суд суми там великі загалом будуть де 4 тисячі де 5, де 10, якщо програю суди що на мене чекає просто блокування рахунків у банках? Чи вриватимуться на місце прописки щоб шукати майно? Куди треба буде платити борги, якщо знайду в майбутньому неофіційну роботу кращу? Або просто наплювати на все і змінити номери і забути про це, тому що я реально не можу не спати, не їсти, з усією цією невідомістю, опускаються руки, знайшов неофіційну роботу але платять копійки, то борги тільки по тілу закриватиму 3 роки, а якщо взяти ще й відсотки років 6, потрібно буде віддавати всю зарплату,якось так я не хочу жалітись або розповідати сльозливу історію кажу як є, я знаю що сам у всьому винен і повинен відповідати, якщо ігноруватиму все це і накладуть арешт на рахунки, зарплату то я можу попросити в конверті отримувати і вже платити готівкою за все і щоб було на що жити . Можете росписати що да як.

👉 Список боргів
Можу сказати, так, забийте болт, якщо немає чим платити. Можете просто викинути Сімкарту, а можете скачати якийсь Антиколектор, щоб кали не могли дозвонитися. Була в такій самій ситуації і нічого страшного не сталося, була я в суді, сама, без адвоката, так тільки рахунки (всі картки) мені заблокували і все, ніхто мене не шукає вже 5 років, живу спокійно, зарплату отримую на руки.

Схожі теми

Відповіді
8
Перегляди
226
Відповіді
5
Перегляди
579
Назад
Угорі