Всім привіт я новенький на цьому сайті, трохи почитав, проблема як у всіх набрався мфо, 2 роки перекридитовувався недавно пішов у прострочення за деякими вже 15+ днів, деякі тільки через 10-15 днів підуть на прострочення тому що платити нічим буквально пару тисяч залишилося інше витратив щоб закрити хоч якісь мфо, вже почалися дзвінки родичам тероризують весь день до вечора, навіть знайшли номер дідуся літнього у якого рак і високий цукор, працював неофіційно, живу у родичів там же прописаний, не маю не майна, не чогось цінного окрім телефону та одягу, до цього хворів невритом довго лікувався йшли майже всі гроші тому що став хронічним, 3 рази не доліковувався не витримував у лікарні сидіти місяцями, йшов додому під розписку, так і не вилікувався, від холодного повітря часті болі за вухами районі м'язів, питання таке якщо подадуть до суду у мене взагалі немає грошей на адвоката, з тих цін що я бачив 1 суд по 1 мфо обіцдется в 8 тысяч це майже вся моя місячна зарплата зараз, якщо програю суд суми там великі загалом будуть де 4 тисячі де 5, де 10, якщо програю суди що на мене чекає просто блокування рахунків у банках? Чи вриватимуться на місце прописки щоб шукати майно? Куди треба буде платити борги, якщо знайду в майбутньому неофіційну роботу кращу? Або просто наплювати на все і змінити номери і забути про це, тому що я реально не можу не спати, не їсти, з усією цією невідомістю, опускаються руки, знайшов неофіційну роботу але платять копійки, то борги тільки по тілу закриватиму 3 роки, а якщо взяти ще й відсотки років 6, потрібно буде віддавати всю зарплату,якось так я не хочу жалітись або розповідати сльозливу історію кажу як є, я знаю що сам у всьому винен і повинен відповідати, якщо ігноруватиму все це і накладуть арешт на рахунки, зарплату то я можу попросити в конверті отримувати і вже платити готівкою за все і щоб було на що жити . Можете росписати що да як.
Список боргів