Щоденник набрався мфо, 2 роки перекридитовувався

• Автор теми Автор теми datexs2013
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K
Біда з криптопозиками. Вони діють поза законом. Тому будуть тероризувати. З іншими можна якось справитися, або значно зменшити дзвінки. Візьміть у рідних і у контактних осіб (гляньте договори що там вказано) довідки про недієздатність, якщо вони пенсіонери чи мають інвалідність. Копії надішліть МФО, і повідомте що по закону неможна дзвонити недієздатним особам. Якщо є можливість, зафіксуйте дзвінки і пишіть скаргу НБУ та уповноваженному з прав людини. Банкрутство спробуйте, але це не 100%гарантія. По судам, я так зрозумів, з вас нічого не заберуть, Макс 50% з ЗП, шукайте підробіток та отримуйте кошти на карту іншої людини.
Ще я МФО данi родичiв не давав все що вони знайшли це 3 номера тих кто прописаний там де я живу iншим людям вони не звонили томущо просто немае нiде номерiв, мене нема не в соц сетях не десь ще, тiльки телеграм до якого в них доступуну немае все що могут написати туди i все, за дзвiнки я вже порешав поставив батьку блокер, прийде завтра дiдусь йому теж поставлю, через пару днів ще попрошу перевести зарплату на іншу картку мамину, стару мені варто заблокувати і видалити? Банкрутство не выход покищо як будуть гроші можно буде подумати, боргів я порахував на 441500 грн, зараз порахував 1 раз за весь час мені навіть страшно подумати скільки я тих пролонгацій і перекридитуваня робив, якщо би знайшов раніше цей сайт давно би уже не платив нічого а шов би в просрочку і все копив би гроші на виплату тіл. А зараз при зарплаті 12 тисяч тільки як я розумію сидіти і морозити все це, ходити на роботу, пошукати роботу ще на 2 дні.

568к я нарахував.

Это жесть с зп 8к.

1. УСПОКОИТЬСЯ, здоровье и холодная голова лучшее средство в любой ситуации в жизни.

Незнаю что посоветуют другие. Но здесь наверное 2 варианта, или попробовать банкротство или уехать со своего села где зарплата дворника и зарабатывать по 20-30 в мес, и в режиме снежинки через несколько лет все закрыть, то что не получится, платить по ВП.

Ну я бы так сделал... сумма долгов несоизмерима с доходами. Нужно менять все, или забить на ситуацию и тоже менять все...

Но все не так страшно, это деньги... на другом форуме, тоже очень популярном... рекламировать не буду, люди по 3-5млн долги. И живут как-то. Особенно одна девушка запомнилась, дочь бизнесмена какого то с Казахстана, умудрилась слить его бизнес, и ещё сверху залезла в долги на полтора ляма долларов.

Главное здоровье, родные привыкнут, а ты поправляйся и меняй жизнь.

За дзвінки хз, они могут звонить и писать не представляясь, темболее с его списком, темболее с битами и ихними "собратьями". А по всему остальному да, что взять с того с кого нечего взять, а нефиг было давать.
Сума 441500 грн, зарплата моя 12тисяч працюю 3через3, хочу а бо знайти підробітку на вихідні десь на 5-6 годин, а бо ще одну неофіційну роботу, живу я в Одесі тут с зп все дуже погано, затримки, врізают зарплати, тому я пішов неофіційно на перше що знайшов куди взяли без досвіду.

Щоб їхати від рідних в інше місто, це теж треба мати здоров*я. І враховувати, що з 20-30к, до 10и може іти на зйомне житло.

Лудоман.ру?
Я в Одесі тут с зп дуже туго особливо офійно врізают зарплати кассирам, продавцям, це зараз типово, ціни як Київі, а зарплати як в області чи якомусь селі,

Останнє редагування:
А зараз при зарплаті 12 тисяч тільки як я розумію сидіти і морозити все це, ходити на работу, пошукати роботу ще на 2 дні.
Подумайте ще взагалі про зміну роботи.
Це ж Одеса, велике місто, сумніваюсь, що там так туго з роботою.

не бреши, будь ласка
у меня каждое утро он уезжает и каждый вечер приезжает - ЭТО НЕ МИФ!!!

Отличный форум с лудоманами, где одни рассказывают историю срывов, а вторые гогочут и упиваются этим.
А вот дочка слила бизнес отца - это на грани фантастики и здежа. Разве что папа помидоварми торговал и она втащила партию
Так можуть вони на місце прописки приїхати чи ні?Я не лудоман, не курю, не пью, не приймаю не яких речовин, все що я с такого пью це кофе.

Подумайте ще взагалі про зміну роботи.
Це ж Одеса, велике місто, сумніваюсь, що там так туго з роботою.
Лише кажется що велике місто на діло пару заводів які не працюют та порт, в області вся движуха робота, а я живу в районі який повністью спальний тут крім магазинів та домів нічого не мае, навіть так ваканцій неофійних кіт наплакав, те куди пішов взагалі я думаю чисто повезл тому что перший позвонив по ній.

Останнє редагування:
Хоть щось приемне, дякую, звiнки найменьше чого я боюсь, проблеми тільки с звонками дідусю, але сьогодні днем вірішу встановивши блокер невизначених номерів йому і все. Ще таке питаня мені взагалі нічого йім не писати поки вони не забажают закрити за тіло, чи можна десь 10 числа там де місяц просрочки написати на почту йім щось що можу закрити за тіло, томущо писав по фінмаркету на сайті в службу підтримки за тіло не хотят щей хамят, короче як саме потрібно оформлювати допис до них, чи до будь якого мфо, що писати, як спілкуватись ?

Хоть щось приемне, дякую, звiнки найменьше чого я боюсь, проблеми тільки с звонками дідусю, але сьогодні днем вірішу встановивши блокер невизначених номерів йому і все. Ще таке питаня мені взагалі нічого йім не писати поки вони не забажают закрити за тіло, чи можна десь 10 числа там де місяц просрочки написати на почту йім щось що можу закрити за тіло, томущо писав по фінмаркету на сайті в службу підтримки за тіло не хотят щей хамят, короче як саме потрібно оформлювати допис до них ?
Рано для лояльных условий. А там читайте по своему кейсу, кто как себя ведет. Биты и егроши неадекватные это 100%. Может быть подмена номера. У меня нет ни одного мфо и не было никогда, информации много по всем. Иногда почитываю для обшего развития. Хамят, значит не готовы и деньги не нужны )

Рано для лояльных условий. А там читайте по своему кейсу, кто как себя ведет. Биты и егроши неадекватные это 100%. Может быть подмена номера. У меня нет ни одного мфо и не было никогда, информации много по всем. Иногда почитываю для обшего развития. Хамят, значит не готовы и деньги не нужны )
Ну значит буду закрывать те что не в просрочке и малая сума чтоб ещё и эти не надоедали, а там уже где может предложат тело + 500 грн буду думать, потому что "pango" уже предлагают списать половину процентов, но сумма все равно с 4тисяч, 2тисячи проценты ещё, того 6 просят, а было бы 8, пусть ещё думают только 12 дней у них просрочка, 3 дня назад смс приходила такая от них.

Зразу,по розповіді автора, зарплата була приблизно 8000 ( по мому розрахунку це +- 500грн). В кінці коментарів читаю, що в автора вже зарплата 12000грн. Щось тут не сходиться:cool:...

Зразу,по розповіді автора, зарплата була приблизно 8000 ( по мому розрахунку це +- 500грн).
А по его розрахунку + - 4000 )
Ну не суть, 12.000 уже что-то. Хоть не 8.

Ну значит буду закрывать те что не в просрочке и малая сума чтоб ещё и эти не надоедали, а там уже где может предложат тело + 500 грн буду думать, потому что "pango" уже предлагают списать половину процентов, но сумма все равно с 4тисяч, 2тисячи проценты ещё, того 6 просят, а было бы 8, пусть ещё думают только 12 дней у них просрочка, 3 дня назад смс приходила такая от них.
На проценты панго не обращайте внимания, они вам сами тело+1-2тыс предложат. Битов бы закрыть, они сделают нервы.

Ще я МФО данi родичiв не давав все що вони знайшли це 3 номера тих кто прописаний там де я живу iншим людям вони не звонили томущо просто немае нiде номерiв, мене нема не в соц сетях не десь ще, тiльки телеграм до якого в них доступуну немае все що могут написати туди i все, за дзвiнки я вже порешав поставив батьку блокер, прийде завтра дiдусь йому теж поставлю, через пару днів ще попрошу перевести зарплату на іншу картку мамину, стару мені варто заблокувати і видалити? Банкрутство не выход покищо як будуть гроші можно буде подумати, боргів я порахував на 441500 грн, зараз порахував 1 раз за весь час мені навіть страшно подумати скільки я тих пролонгацій і перекридитуваня робив, якщо би знайшов раніше цей сайт давно би уже не платив нічого а шов би в просрочку і все копив би гроші на виплату тіл. А зараз при зарплаті 12 тисяч тільки як я розумію сидіти і морозити все це, ходити на роботу, пошукати роботу ще на 2 дні.

Сума 441500 грн, зарплата моя 12тисяч працюю 3через3, хочу а бо знайти підробітку на вихідні десь на 5-6 годин, а бо ще одну неофіційну роботу, живу я в Одесі тут с зп все дуже погано, затримки, врізают зарплати, тому я пішов неофіційно на перше що знайшов куди взяли без досвіду.

Я в Одесі тут с зп дуже туго особливо офійно врізают зарплати кассирам, продавцям, це зараз типово, ціни як Київі, а зарплати як в області чи якомусь селі,
Та ну вы что? Я тоже с Одессы если пахать то тут можно 30 к зарабатывать

Отличный форум с лудоманами, где одни рассказывают историю срывов, а вторые гогочут и упиваются этим.
Да комьюнити там ядовитое, но много и хороших людей, не заходил туда с начала войны.
А вот дочка слила бизнес отца - это на грани фантастики и здежа. Разве что папа помидоварми торговал и она втащила партию
Ну такая тема там есть, правда или нет, незнаю.

Зразу,по розповіді автора, зарплата була приблизно 8000 ( по мому розрахунку це +- 500грн). В кінці коментарів читаю, що в автора вже зарплата 12000грн. Щось тут не сходиться:cool:...
Я ні де не говорив про 8тисяч це написала людина с форуму, а ви вже додумали

А по его розрахунку + - 4000 )
Ну не суть, 12.000 уже что-то. Хоть не 8.

На проценты панго не обращайте внимания, они вам сами тело+1-2тыс предложат. Битов бы закрыть, они сделают нервы.
Це ви написали про 8 тисяч, а я лише сказав що треба буде платити лише тіло 3 роки 36 помножити на 12 считайте, біти та кріпсі скажені поки тільки -200 доларів роблять а відсотки якісь там ахові щось 800 нарахували разом с тілом коли я брав 300 и щей 50 виплатив + прологнація короче поки немає грошей не бачу про що з ними балакати зараз вихідні затиша даже боти не звонят що вперше майже за місяць тиша як в гробу.

Та ну вы что? Я тоже с Одессы если пахать то тут можно 30 к зарабатывать
С моим образования и нулевим стажем на официальных работах болячкой найти 2 работу неофициальную уже будет очень хорошо пока что в поиске чего поближе чтоб не ездить в центр города или еще куда тратить еще деньги и на проезд 40 грн туда сюда каждый день, разве что пойти грузчиком почасовую но я за 3 года уничтожу себя, я думаю это того не стоит буду держатся за эту работу что есть она очень простая платят без задержек пока что , начальство и коллектив хорошие люди на прошлой работе такого небыло там я только заболел 3 раз те же самым, и ушел на больничный а это было неофициально короче через 2 недели уволили

Останнє редагування:
Це ви написали про 8 тисяч, а я лише сказав що треба буде платити лише тіло 3 роки 36 помножити на 12 считайте...
Вы, написали, что один суд обойдётся вам 8тыс и что это почти вся ваша зарплата.

Останнє редагування:
Вы, написали, что один суд обойдётся вам 8тыс и что это почти вся ваша зарплата.
Ну так не вся же, таку цифру взяв з справ других людей у когось я бачив і 17 тисяч, вибачте якщо щось не так написав)

Так можуть вони на місце прописки приїхати чи ні?Я не лудоман, не курю, не пью, не приймаю не яких речовин, все що я с такого пью це кофе.

Даже если могут - вам то что? Вы же, судя по тому, что написали - почти святой.

А кофе с сахаром? Я пью, курю и лудоман (надеюсь бывший, срыв после 3лет "не игры был") ко мне не приезжали, к вам обязательно приедут, они только к хорошим ездят. :sarcasm:

Я ні де не говорив про 8тисяч це написала людина с форуму, а ви вже додумали

Це ви написали про 8 тисяч, а я лише сказав що треба буде платити лише тіло 3 роки 36 помножити на 12 считайте, біти та кріпсі скажені поки тільки -200 доларів роблять а відсотки якісь там ахові щось 800 нарахували разом с тілом коли я брав 300 и щей 50 виплатив + прологнація короче поки немає грошей не бачу про що з ними балакати зараз вихідні затиша даже боти не звонят що вперше майже за місяць тиша як в гробу.

С моим образования и нулевим стажем на официальных работах болячкой найти 2 работу неофициальную уже будет очень хорошо пока что в поиске чего поближе чтоб не ездить в центр города или еще куда тратить еще деньги и на проезд 40 грн туда сюда каждый день, разве что пойти грузчиком почасовую но я за 3 года уничтожу себя, я думаю это того не стоит буду держатся за эту работу что есть она очень простая платят без задержек пока что , начальство и коллектив хорошие люди на прошлой работе такого небыло там я только заболел 3 раз те же самым, и ушел на больничный а это было неофициально короче через 2 недели уволили
40 грн проезд? У меня только до метро туда обратно 50, слава богу иногда на бесплатный попадаю и метро бесплатно. Та и мужчиной сильно не набегаешься, много желающих трудоустроить, да не туда

В даній ситуації варто задуматись щодо банкрутства, але BitCapital i CrypSee напевно таки прийдеться закрити, нервіввони добряче потріпають
Не знаю як у кого. В мене є біти, місяць протермінування, ну поки страшного нічого не зробили. Кому телефонували посилали грубо і далеко. Лише смс пишуть з пропозиціями які мене не влаштовуючи. Вони поза межами законодавства окрім погроз зробити нічого не можуть

Схожі теми

Відповіді
8
Перегляди
229
Відповіді
5
Перегляди
581
Назад
Угорі