datexs2013
Форумчанин
- Дописи
- 35
- Реакції
- 34
- Бали
- 33
datexs2013 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще я МФО данi родичiв не давав все що вони знайшли це 3 номера тих кто прописаний там де я живу iншим людям вони не звонили томущо просто немае нiде номерiв, мене нема не в соц сетях не десь ще, тiльки телеграм до якого в них доступуну немае все що могут написати туди i все, за дзвiнки я вже порешав поставив батьку блокер, прийде завтра дiдусь йому теж поставлю, через пару днів ще попрошу перевести зарплату на іншу картку мамину, стару мені варто заблокувати і видалити? Банкрутство не выход покищо як будуть гроші можно буде подумати, боргів я порахував на 441500 грн, зараз порахував 1 раз за весь час мені навіть страшно подумати скільки я тих пролонгацій і перекридитуваня робив, якщо би знайшов раніше цей сайт давно би уже не платив нічого а шов би в просрочку і все копив би гроші на виплату тіл. А зараз при зарплаті 12 тисяч тільки як я розумію сидіти і морозити все це, ходити на роботу, пошукати роботу ще на 2 дні.Біда з криптопозиками. Вони діють поза законом. Тому будуть тероризувати. З іншими можна якось справитися, або значно зменшити дзвінки. Візьміть у рідних і у контактних осіб (гляньте договори що там вказано) довідки про недієздатність, якщо вони пенсіонери чи мають інвалідність. Копії надішліть МФО, і повідомте що по закону неможна дзвонити недієздатним особам. Якщо є можливість, зафіксуйте дзвінки і пишіть скаргу НБУ та уповноваженному з прав людини. Банкрутство спробуйте, але це не 100%гарантія. По судам, я так зрозумів, з вас нічого не заберуть, Макс 50% з ЗП, шукайте підробіток та отримуйте кошти на карту іншої людини.
Сума 441500 грн, зарплата моя 12тисяч працюю 3через3, хочу а бо знайти підробітку на вихідні десь на 5-6 годин, а бо ще одну неофіційну роботу, живу я в Одесі тут с зп все дуже погано, затримки, врізают зарплати, тому я пішов неофіційно на перше що знайшов куди взяли без досвіду.568к я нарахував.
Это жесть с зп 8к.
1. УСПОКОИТЬСЯ, здоровье и холодная голова лучшее средство в любой ситуации в жизни.
Незнаю что посоветуют другие. Но здесь наверное 2 варианта, или попробовать банкротство или уехать со своего села где зарплата дворника и зарабатывать по 20-30 в мес, и в режиме снежинки через несколько лет все закрыть, то что не получится, платить по ВП.
Ну я бы так сделал... сумма долгов несоизмерима с доходами. Нужно менять все, или забить на ситуацию и тоже менять все...
Но все не так страшно, это деньги... на другом форуме, тоже очень популярном... рекламировать не буду, люди по 3-5млн долги. И живут как-то. Особенно одна девушка запомнилась, дочь бизнесмена какого то с Казахстана, умудрилась слить его бизнес, и ещё сверху залезла в долги на полтора ляма долларов.
Главное здоровье, родные привыкнут, а ты поправляйся и меняй жизнь.
За дзвінки хз, они могут звонить и писать не представляясь, темболее с его списком, темболее с битами и ихними "собратьями". А по всему остальному да, что взять с того с кого нечего взять, а нефиг было давать.
Я в Одесі тут с зп дуже туго особливо офійно врізают зарплати кассирам, продавцям, це зараз типово, ціни як Київі, а зарплати як в області чи якомусь селі,Щоб їхати від рідних в інше місто, це теж треба мати здоров*я. І враховувати, що з 20-30к, до 10и може іти на зйомне житло.
Лудоман.ру?
Останнє редагування: