Щоденник На такому дні я ще не була

• Автор теми Автор теми Марина765
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 214
  • Перегляди Перегляди 13K
Зараз в мене страх перекриває всі почуття. Сума кошмарна. І маю всі відбиті мфо, типу бітів, єгррші, каса і тд. Мене вже кошмарять дзвінками, а в них ще навіть просрочки немає. Посеред ночі буває прокидаюсь від того що серце колотиться. Думаю багатьом це знайомо. Чоловік мене дуже сильно любить, як і я його. Не знаю що буде з нашими відносинами, коли він все дізнається
все нормально має бути якщо любить. Переварить, так буде неприємно.
В цій ситуації можливо є і деякі непогані нюанси, відсіюються непотрібні люди, котрі можуть бути поруч твльки коли все добре, як рідні так і не дуже

все нормально має бути якщо любить. Переварить, так буде неприємно.
В цій ситуації можливо є і деякі непогані нюанси, відсіюються непотрібні люди, котрі можуть бути поруч твльки коли все добре, як рідні так і не дуже
💯 В цій ситуації люди добре проявляють себе

Сейчас понимаю что некоторых компаний вообще нет в тетради. В голове туман.
Коли я виписала в екселі суми всіх тіл (у серпні це було 37 контор) без відсотків, це було трохи неприємно, але в голові прояснилось. Не дивитися у записи, не рахувати гроші - це не дуже хороша позиція, м'яко кажучи... типу не бачу - не знаю.
Потім я виписала скільки я маю платити пролонгацій по кожному, звела суму за місяць і зрозуміла, що навіть якщо працювати на 3 роботах, і майже не спати, я не зможу виплачувати всі їх хотілки. Тут почалося моє розуміння ситуації і навіть почали з'являтися думки про пошук рішення.
Тепер орієнтир - лише суми тіл. Також важливі ті суми які я раніше повносила як пролонгації (щоб було чим торгуватись).
Розумію, що по деяким доведеться накидувати щось зверху, аби закрити.

Але як е-гроші дали вам 54к цікаво)) мені з моєю зп і історією більше 30 не давали(((
У мене до війни була чудова кредитна історія, брав, виплачував, але банки та мфо більше 10 не давали ніколи, а моему другу, який 5 років не працював офіційно і не брав кредити, приват сходу 100к дав, і це вже під час війни))

У мене до війни була чудова кредитна історія, брав, виплачував, але банки та мфо більше 10 не давали ніколи, а моему другу, який 5 років не працював офіційно і не брав кредити, приват сходу 100к дав, і це вже під час війни))
Можливо в друга "обороти" по карткових рахунках були великі.
Вони це також враховують.
Хоча примат завжди був прибабеханим... колись в 2004-2005 мав з ними геморойне закриття кредитки з лімітом 500дол. Закрив за 1000 з лишнім.
Років через 10 з шикарною кредитною історією і оф зп в 750дол вони мені не дали кредит на техніку вартістю мало що більшою від моєї зп))

Можливо в друга "обороти"
Та не, такий же бомжара як і я, стандартна 20к зп була в той час, тип паче він карткою дуже мало користувався, так як зп в конверті, а на карту за комуналку закинути, та по мінімуму витрати з неї, це мене більш і здивувало.

Я плюс мінус сама вже почитала по розділах, що самі відбиті це біти, кредит каса і єгррші. В мене все це є… поки без протермінувань. Мене паралізує страх з приводу того, чи дійсно вони мені нічого не можуть зробити? Типу виловити десь, або посадити до в’язниці. Постійно присилають якісь вимоги, що передадуть мене як шахрая, взяття кредиту з метою неповернення і тд… я коли брала другу половину-в мене взагалі вже не було ніякої мети, окрім як перекрити старі. Біткепітал планую закрити, інші точно не зможу. В касу написала по фіолетовій кнопці-чекаю. Єгррші в мене найбільша сума, 90000. При тому що на карту вони мені вислали 54, а в кабінеті відразу був борг 90. Типу договір шо відсотки відразу на весь термін, з першого дня. Та мені було все рівно на той момент. Якщо рахувати штрафи, там мабуть вже не менше мільйона в мене буде. Просто жесть.
Егроши конченые мфо, во первых берут в 1й же день космическую комиссию за выдачу кредита, дают на карту меньше, типа ещё комиссия и оплатить надо все и сразу через месяц. Вообще брать у них деньги даже до зп, как берут некоторые, это овер невыгодно
Меня в мои лукавые дни сильно спасла трудотерапия
38 смен подряд по 12 часов в магазине отработал
Лудка и звонари из головы вышли надолго
Да, начинает на выходных накрывать, когда на работе то мозги проветриваются

Зробити вони вам нічого не зможуть типу виловити, вивезти в поле і тд. У вас з ними стосунки у цивільно-правовій сфері, а не в кримінальній. Всі їхні смс з текстами "передадуть як шахрая", "взяття кредиту з метою неповернення" це всього навсього метод психологічного тиску. Зараз забувайте про всі нараховані відсотки. Вони будуть рости і цифри будуть лякати, але ви маєте зрозуміти що всі ці шалені цифри це всього навсього метод психологічного тиску. Мені так в Мані4ю і сказали. Свого часу мені нарахували е-гроші понад 150к боргу, нічо закрив їх за тіло в факторингів яким вони продали мій борг.
Бітів закрийте як можете, решта все може чекати.

Але як е-гроші дали вам 54к цікаво)) мені з моєю зп і історією більше 30 не давали(((
Облом з закриттям бітів. Повинні були зайняти мені кошти, та облом. Може воно і на краще, шо менше людям буду винна… 4.11 виходжу в них на протермінування, навіть не уявляю що буде. Завтра в єгррші, 30.10 в крип си-те же биты, я так поняла. Мыслей в голове кроме этих-нет никаких…до конца октября ещё коллеге должна отдать 30 тыс грн, которые и в глаза не видела, даже не помню какую шаражку ими пролонгировала. Боже, как жить дальше, как принять это всё. Я не знаю откуда у вас столько смелости у всех-жить дальше обычную жизнь. Мне хочется спрятаться, провалиться, лишь бы это всё закончилось. Бедные мои родные, которые ещё даже не подозревают, в какое говно я их втянула. Сегодня буду рассказывать мужу и маме. Наступит ли мое завтра-ещё до конца не решила. Жить по прежнему не знаю как… спасибо вам всем большое!

Облом з закриттям бітів. Повинні були зайняти мені кошти, та облом. Може воно і на краще, шо менше людям буду винна… 4.11 виходжу в них на протермінування, навіть не уявляю що буде. Завтра в єгррші, 30.10 в крип си-те же биты, я так поняла. Мыслей в голове кроме этих-нет никаких…до конца октября ещё коллеге должна отдать 30 тыс грн, которые и в глаза не видела, даже не помню какую шаражку ими пролонгировала. Боже, как жить дальше, как принять это всё. Я не знаю откуда у вас столько смелости у всех-жить дальше обычную жизнь. Мне хочется спрятаться, провалиться, лишь бы это всё закончилось. Бедные мои родные, которые ещё даже не подозревают, в какое говно я их втянула. Сегодня буду рассказывать мужу и маме. Наступит ли мое завтра-ещё до конца не решила. Жить по прежнему не знаю как… спасибо вам всем большое!
Господи вы что!!! Подойдите и обнимите своих детей. У меня тоже были такие мысли. Но поверьте когда ваши родные я это узнаю вам станет легче. А примут они или не примут это уже неважно. Дышите глубже, уделяйте время вашим детям это самое ценное что у вас есть. И как бы сложно не было не падайте духом ради них. Вы привели их в этот мир и вы не имеете права оставить их потому что в первую очередь они верят вам и нуждаются в вас. Раз их не на душа выбрала вас как маму значит вы для них самая лучшая мама. А долги эти никуда не денутся. Отключите симку чтобы вообще не думать про них, живите работайте и постепенно отдавайте. В первую очередь конечно люди которые вам поверили и одолжили деньги. Всё будет хорошо. Время всё расставит на свои места.

Почитайте щоденники на сайті. Тут майже кожен починає з "о господи все пропало, життю кінець" на першій сторінці і закінчує впевненісттю в собі на останній. не ви перша і не ви остання людина яка в таке потрапила) Займітся важливими справами, а шараги почекають

Господи вы что!!! Подойдите и обнимите своих детей. У меня тоже были такие мысли. Но поверьте когда ваши родные я это узнаю вам станет легче. А примут они или не примут это уже неважно. Дышите глубже, уделяйте время вашим детям это самое ценное что у вас есть. И как бы сложно не было не падайте духом ради них. Вы привели их в этот мир и вы не имеете права оставить их потому что в первую очередь они верят вам и нуждаются в вас. Раз их не на душа выбрала вас как маму значит вы для них самая лучшая мама. А долги эти никуда не денутся. Отключите симку чтобы вообще не думать про них, живите работайте и постепенно отдавайте. В первую очередь конечно люди которые вам поверили и одолжили деньги. Всё будет хорошо. Время всё расставит на свои места.
Если думать щас о том где достать быстро деньги чтоб никто не узнал это прямой путь к ещё большим долгам, будет то же самое только с суммой побольше и ещё путь снова к азартным играм.

Я последние мфо набирал с мыслью, что уже всеравно зарылся, выхода нет, жизнь пропала... отдавать годами, хуже не куда... и брал везде где мог в надежде отыграться, и только увеличил свои долги и усугубил свое состояние... если б прошло время, не паниковал так, то и долгов было бы меньше, можно брать ещё у друзей, у родственников и новые мфо какие-то искать... но зачем... если мы в яме, нужно с нее выбираться а не рыть её глубже.
------
В КРАИЛ подали заявку на блокировку?
Контору заблокировали? В спам все смс, письма и номера телефонов контор добавили? Банковские карты перевыпустили?

Если нет, это всё нужно сделать сейчас в первую очередь.

Навіть і не думайте про погане. В мене також була паніка, не знала взагалі,що робити. Рідні також не були в курсі, але я наважилась, і розповіла. Чоловіку сказала,щоб зі мною розвівся, там він мені - ти що ку-ку, не дочекаєшся. Повірте, набагато легше стало,як розповіла. Іншим кому дзвонять, кажу,що нічого не знаю,шахраї, не спілкуйтеся з ними. Ну, так вляпалась по дурості, ну, що вже зробиш. Як мій чоловік каже - були б мізки,був би струс)))

Навіть і не думайте про погане. В мене також була паніка, не знала взагалі,що робити. Рідні також не були в курсі, але я наважилась, і розповіла. Чоловіку сказала,щоб зі мною розвівся, там він мені - ти що ку-ку, не дочекаєшся. Повірте, набагато легше стало,як розповіла. Іншим кому дзвонять, кажу,що нічого не знаю,шахраї, не спілкуйтеся з ними. Ну, так вляпалась по дурості, ну, що вже зробиш. Як мій чоловік каже - були б мізки,був би струс)))
я коли своєму чоловіку розповідала і прочила нікому не казати, він такий АГА, зараз вийду на балкон і всім оголошу що в Каті борги, не зрадів, сказав, що так це досить нерозумно, але допомагає мені як може

У Вас больше, я кстати очень удивился когда увидел сумму 700.000 в мфо, я хоть и набирал, перекрывал эти мфо года полтора и тоже взял где смог, в остальных не дали... но до 700.000 только по мфо мне никто не давал много, хотя в некоторых конторах я максимальный типа вип, КрелитПлюс и кредит7, например, в кредит7 тело 26.000, в кредит плюс тоже до 30.000 думаю мог бы взять, но хорошо что всего 7.000 там... остальные мфо осторожные... ну это прям вообще рекорд у Вас.... 700.000 по мфо... представьте что вы им не должны ничего, и живите дальше, выбора то нет всеравно, пускай как хотят так и возвращают свои деньги.

у меня сейчас
90.000 банк (просрочка 2недели)

175.000тело мфо (27мфо) почти половина в просрочке, некоторые мфо просрочка больше 2х недель, остальные выйдут все в просрочку до конца месяца.

Знакомому должен был 800$, 200$ осталось. А так что должен был людям все отдал. Но там немного

Привіт ! А були пропозиції адекватні на закриття ? Доставали якісь МФО близьких знайомих?

Кредитів близько 700 тисяч…Мфо всі що існують-всі є. Немає ні сил, ні бажання їсти, пити, спати. Забула що таке нормальний сон. Є дві дитини, мої маленьки красуні, у яких мама шматок лайна. Я не знаю як зі мною таке сталось. Ці довбані автомати які постійно вискакували в рекламі… я програла великі кошти і пішло поїхало. Перекривала один другим, потім брала нові, шов старі пролонгувати, напозичалися коштів у всіх в кого могла. Наразі все. Більше взяти нема де. Прострочення саме велике вже близько місяця. Дуже боюся цього моменту, коли подзвонять рідним. Вже набрехала що якісь разводіли мені дзвонять і вам можуть зателефонувати. Тупік. Я не хочу жити далі. Померти також не можу, бо моїм рідним прийдеться закривати всі мої борги. Зп мізерна. Тупо зіпсувала життя собі і своїй родині, яка поки що нічого не знає. Просто захотілось висказатись.
Саме перше, не грати.По друге, родичі не будуть віддавати за вас борги, якщо не були поручителями. Маєте маленьких донечок, живіть для них. Звісно, сума велика. Просто їх програли. Тут багато хто зіпсував собі життя кредитами, хоч і не грали. Дзвонити будуть всім, кого знайдуть. Рідним розкажіть. Важко це зробити, але треба. Можете порадитися з адвокатами на рахунок банкрутства.Не тільки ви помилилися, багато таких як ви. Але з грою зав'язуйте. Хоча і грошей на гру вже і немає грошей.

То не страшно ,як я писав ,першу " родичку " яку знайшли бо була колишня теща :ahaha:
Я представляю как кайфово будет когда все отдать, годами мучиться, а потом просто свобода

Я представляю как кайфово будет когда все отдать, годами мучиться, а потом просто свобода
Тебя от человека без кредитов отделяют две вещи:
1. Строчки с цифрами в УБКИ;
2. Звонки мивинопоедателей.

Отнесись к этому, как к челленджу. Я вот поставил цель - до лета включительно закрыть свои грешки.
Щас война, деньги тратить особо некуда, только донатить и копить. Вот, еще и третья статья расходов появилась)

Назад
Угорі