Мармеладка
Форумчанин
- Дописи
- 1561
- Реакції
- 491
- Бали
- 303
Мармеладка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Капец вони наглі. Я відправила їм офіційну вимогу на документи. Подивимось що скажуть. Якщо так на суд грішать то глянемо що він скаже в результаті.Подзвонила мені щойно жіночка, говорила спокійно та почала запевняти що мені ні нацком, ні юрист не допоможе. Ніхто мені нічого не спише і діють вони в рамках закону та будуть нараховувати мені до 10 штук, а оце все я просто страдаю фігньою.
Чисто по людськи вам кажу "заплатіть та закрийте той борг"
відпишіться потім. а в нацком писали? яке у Вас тіло та просрочка? і як себе взагалі ведуть, бо я ото тільки на днях вийшла на просрочкуКапец вони наглі. Я відправила їм офіційну вимогу на документи. Подивимось що скажуть. Якщо так на суд грішать то глянемо що він скаже в результаті.
Тіло 7, пролонгацій не робила але було багато кредитів до того, уже точно віддала що винна. Для пролонгації хочуть ще 3 зверху, просрочка буде 4 числа, розраховую поки на реструктуризацію та і взагалі глянемо на відповідь. Завтра-післязавтра лист з вимогою мають доставити. Якщо ні то спробую заяву до суду, бо тут пишуть що вони ще ті навіжені. Просрочка у мене тільки по бистрозайму, на черзі ще десь 4 МФО, 4 ще тягну щоб закрити. Ще пару з них отримають на днях той самий "лист щастя". Якщо не будуть іти на поступки, то треба буде щось думати, бо я не збираюсь чекати поки всю родину дістануть. Поки ща стратегія атака. По ходу діла буду відписувати. У нацкомфін не пишу саме тому що розраховую з деякими судитись а це може помішати.відпишіться потім. а в нацком писали? яке у Вас тіло та просрочка? і як себе взагалі ведуть, бо я ото тільки на днях вийшла на просрочку
Извиняюсь, что пишу на старый пост, но не могу понять, как отдельно написать сообщение. У меня у них скоро будет просрочка, пролонгации платила два раза по 3600 на тело 7000, дальше денег нет. Чего от них ждать и как договориться?Добрый день.
Кредит плюс пока неизвестна мне.
Какая сумма кредита, какая просрочка примерно, что говорят, какие действия предпринимают?
Постараемся чем-то помочь.
У меня нету договора в ЛК((Где вообще посмотреть на какие суммы делала пролонгацию, а то договор скачала, а там одни иероглифы
І як веде з вами себе кредит плюс? Бо в мене просрочка буде з 29, боюсь їх як судного дня. Ви якосьборетесь з ними?Тіло 7, пролонгацій не робила але було багато кредитів до того, уже точно віддала що винна. Для пролонгації хочуть ще 3 зверху, просрочка буде 4 числа, розраховую поки на реструктуризацію та і взагалі глянемо на відповідь. Завтра-післязавтра лист з вимогою мають доставити. Якщо ні то спробую заяву до суду, бо тут пишуть що вони ще ті навіжені. Просрочка у мене тільки по бистрозайму, на черзі ще десь 4 МФО, 4 ще тягну щоб закрити. Ще пару з них отримають на днях той самий "лист щастя". Якщо не будуть іти на поступки, то треба буде щось думати, бо я не збираюсь чекати поки всю родину дістануть. Поки ща стратегія атака. По ходу діла буду відписувати. У нацкомфін не пишу саме тому що розраховую з деякими судитись а це може помішати.
Ну у мене були клоуни спочатку (ССЛоан). Вони чудом передали право вимоги по договору колекторам, які були успішно послані. Трубку не беру ні від кого тому чи дзвонили не знаю. Сама хочу сьогодні подзвонити і пресонути статтями, ну і ще сказати щоб не тратили час і не пробували додзвонитись бо я буду розмовляти з ними тільик тоді коли Я того захочу або у письмовому вигляді, припугну штрафами і адвокатами. Буду пресувати щоб попустились добре, тут головне слабість не показувати і коли переходят в атаку і кричать що будете платити і нічого вам не допоможе наполегливо запитати їхнє ПІБ)) і сказати що розмова записується. Коротше, чим краще їх пресувати, тим менше буде діставатись родичам бо коли показувати їм страх то будуть получати за нього реально всі.І як веде з вами себе кредит плюс? Бо в мене просрочка буде з 29, боюсь їх як судного дня. Ви якосьборетесь з ними?
Я писала на них заявление в полицию, так как достали всех, при чем даже тез кто ко мне не относится и такое несут, что просто треш. Притихли, а если и пишут то так мило и нежноНу у мене були клоуни спочатку (ССЛоан). Вони чудом передали право вимоги по договору колекторам, які були успішно послані. Трубку не беру ні від кого тому чи дзвонили не знаю. Сама хочу сьогодні подзвонити і пресонути статтями, ну і ще сказати щоб не тратили час і не пробували додзвонитись бо я буду розмовляти з ними тільик тоді коли Я того захочу або у письмовому вигляді, припугну штрафами і адвокатами. Буду пресувати щоб попустились добре, тут головне слабість не показувати і коли переходят в атаку і кричать що будете платити і нічого вам не допоможе наполегливо запитати їхнє ПІБ)) і сказати що розмова записується. Коротше, чим краще їх пресувати, тим менше буде діставатись родичам бо коли показувати їм страх то будуть получати за нього реально всі.
Через сколько времени просросчки нашли Ваших близких?Я писала на них заявление в полицию, так как достали всех, при чем даже тез кто ко мне не относится и такое несут, что просто треш. Притихли, а если и пишут то так мило и нежно
У мене вже 30 днів прострочка, поки тільки погрози в смс, в перші дні просила реструктуризацію - відмовили.І як веде з вами себе кредит плюс? Бо в мене просрочка буде з 29, боюсь їх як судного дня. Ви якосьборетесь з ними?
Я їм вже пролонгаціями виплатила тіло кредиту і навіть більше, але ж сума тіла 7000! Це просто жах, більше не можу їм поки заплатити. Скільки ж в дітей ще хліб забирати?Через сколько времени просросчки нашли Ваших близких?
У мене вже 30 днів прострочка, поки тільки погрози в смс, в перші дні просила реструктуризацію - відмовили.
Куда писать, в полицию? Прокуратуру? Или кругом, куда хватит фантазии? Они что ж реструктуризацию не предлагают?Через сколько времени просросчки нашли Ваших близких?
Через неделю они прозвонили всех кого я когда либо указывала в приватбанке (не контактные у них), через месяц свекровь, через полтора маму, предыдущих владельцев квартиры , соседей и до заявления угрожали что будут искать дальше всех
Полные гондурасы.Через сколько времени просросчки нашли Ваших близких?
Через неделю они прозвонили всех кого я когда либо указывала в приватбанке (не контактные у них), через месяц свекровь, через полтора маму, предыдущих владельцев квартиры , соседей и до заявления угрожали что будут искать дальше всех
Везде где только можно. И не только писать, но и звонить им, показать что знаете законы и по каким статьям эта вся петушатня проходит. Припугнуть на дорожку что вам дешевле заплатить ушлым силовикам и узнать данные конкретной сволочи и слить их в общий доступ для "сочувствующих", это работает в обе стороны.Куда писать, в полицию? Прокуратуру? Или кругом, куда хватит фантазии? Они что ж реструктуризацию не предлагают?