Та понятно, головне тільки бажання).
Я ще тоже той програміст. Історії з колишнім чоловіком)) по відношенню і в сім'ї все було добре, я так думала. Але нарісувалась одна красуня ( його бивша ), і в них почалося спілкування, а потім і зустрічі як вияснилося.
Як я про все взнала...
Спалився бідняга, сам не поняв як?, а я ще той сищик)) якось ми сиділи з друзями, випивали і він почав травити анекдоти. Було весело. І буквально на наступний день в вк, мені вибиває її акк ( про неї я знала заочно ). По жіночій цікавості я зайшла на її сторінку. Якраз декілька хвилин тому вона виложила фото, і там один лайк і один комент, яка вона чарівна і тд. Акк вообще якийсь левий, без фоток і дебільний нік. Заходжу на той акк, прогортую сторінку і бачу, що на тій сторінці усі ті анекдоти, що мій муженьок розказував. Я якщо чесно афігела, і поняла що щось не чисто. Ніколи в житті не провіряла його телефон, довіряла.. але коли він заснув, я взяла його телефон, зайшла в вк і рішила провірити чи зареєстровано сторінку на його інший номер...і бац, змінити пароль, і вибиває цю сторінку, а там їхня переписка в 2а роки.
Тоді вирішила, перевірити ноут. На перший погляд нічого не знайшла. І вирішила знайти в гуглі чи можна робити скриті папки. І уявляєти , я їх знайшла. + Вони були запаролені, і я до ранку їх розпаролила. Сама до цього часу незнаю як. Читала кучу інформації, робила як писали. А там їхні фоточки...
Жахливий період був...
Він мені потім сказав, що не думав, що я такий програміст ? виправдовувався, просився, але пішов лісом...
Соррі, багато букв)))
Але захотілося поділитися, десь далеко воно все одно болить ((