Ми хазяйки хоч куди!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 567
  • Перегляди Перегляди 22K
Дописи
4646
Реакції
14517
Бали
1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий ранок! Дякую Адміну за таку можливість створити тему для всіх дівчат! Поділимося цікавими рецептами смаколиків! Я впевнена, що у кожної є в резерві цікаві рецепти! Тож поділимося, аби радувати наших любих чоловіків та діток!
Я можу поділитися самим простим рецептом чудового торту, який випікається просто на сковорідкі, а не в духовці. Цей бюджетний варіант підійде всім, швидко готується, потребує небагато продуктів і в результаті - просто смакота!
IMG_20200512_200629.webp
Вчора тільки спекла!

Деякі дівчата з форуму, вже спробували такого торта, лишилися задоволені! Ось так!?
Ніхто не сумнівається ! :friends:
Ти ж не пробував! Я напишу рецепт і ти можеш сам приготувати. Там все просто.
:)

Торт "Наполеон"
Тісто:
3 яйця
1 стакан цукру
55 гр масла або маргарину(розтопити)
1ч/л соди, погасити 2стол./л оцту
Дрібка солі
3 - 4 стакани муки(може бути трішки більше)
Замісити м'яке тісто
Накрити колобок плівкою і залишити на 20-30 хв.
Крем:
1,5 стакана цукру
2 яйця, розмішати вінчиком
Влити трішки молока(десь стакан)
9 стол.ложок муки
І вінчиком розмішати, щоб грудочок не було
Далі влити все молоко(його має бути 1л всього на рецепт)
Ставимо на вогонь і мішаємо вінчиком до закіпання, не зупиняючись, щоб не було комків. Як закипить - прикрутити газ і варити ще 1 хв.
Добавимо 70-80 гр масла сливочного та ваніль. Крем готовий.
Тісто ділимо на 7-8-9 частин. Все залежить від розміру сковорідки.
Розкочуємо тонко коржі, присипаючи трішки мукою, щоб не липло. Але щоб і не було багато муки, бо буде горіти на сковорідці. На середньому вогні, кладемо на сковорідку і поколоти вилкою густо і швидко, щоб пухирів не було. Лопаткою перевертаємо на інший бік. Десь по 1 хв.
Перепікаєте, перемазуєте, останній корж - вичахне і скалкою роздрібнити та посипати торт. Можна горіхами ще посипати. Смачного вам! Хто спробує - відпишіться чи сподобалось!
Natyllya, рецептик! ?

Останнє редагування:
Добрий ранок! Дякую Адміну за таку можливість створити тему для всіх дівчат! Поділимося цікавими рецептами смаколиків! Я впевнена, що у кожної є в резерві цікаві рецепти! Тож поділимося, аби радувати наших любих чоловіків та діток!
Я можу поділитися самим простим рецептом чудового торту, який випікається просто на сковорідкі, а не в духовці. Цей бюджетний варіант підійде всім, швидко готується, потребує небагато продуктів і в результаті - просто смакота!
IMG_20200512_200629.jpg
Вчора тільки спекла!
Эх, жаль Фрея пока в бані, її рецепти, то нєчто)))

Ладно иногда буду тебя баловать..... Змейкою
Lelik, Т а л а, так! А ваш сімейний рецепт є? Улюбленої страви? Поділіться!
А вообще я частенько плов готовлю.)))
Lelik, Т а л а, так! А ваш сімейний рецепт є? Улюбленої страви? Поділіться!
А вообще я частенько плов готовлю.)))

Назад
Угорі