Щоденник Мушу визнати що даний форум не лише підтримав мене у важкі часи з МФО , але і вирішили безкоштовно загадку яка мені дошкуляла 4 роки.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 4K
Чесно думайте що хочете?. Але не умнічайте!!!! Ви теж кошти з кредитів кудись потратили
Під моїм постом ми говорили про мене, під Вашим про Вас) в будь-якому випадку, я не намагаюсь себе оправдати історіями про травми ??? я і не кажу, шо не розвела. Але Ви просто намагаєтесь себе виправдати…

Під моїм постом ми говорили про мене, під Вашим про Вас) в будь-якому випадку, я не намагаюсь себе оправдати історіями про травми ??? я і не кажу, шо не розвела. Але Ви просто намагаєтесь себе виправдати…
А ви на комусь відігратись це жалюгідно

Ви знаєте, але я чудово знаю до чого призводить стрес і струс мозку) і чудово знаю, що таке гіпоксія головного мозку. Тому і в мене це не складається пазл. Типу, якщо Ви брали кредити, щоб заїсти стрес, то ок) але Ви говорите, що в кредитах винна травМа, але кошти не були витрачені на лікування травми. Так що це у Вас талант розповідати так, щоб я тут сиділа і роздувала ?
Не витрачай дарма свій словниковий запас

А ви на комусь відігратись це жалюгідно
Навіть не намагалась на Вас відігруватись)
Єдине, що тут жалюгідне - Ваші намагання себе оправдати ?
Не витрачай дарма свій словниковий запас
Та да, щось я прям розписалась тут ???

Все одно будеш винна
У чому Гато? Кажеш А говори Б
Це так класно, мабуть, ось так вона там сидить і така «ось цЯ жінка винна в моїх праблємах», і всьо) і вже легше на душі
Я нікого не звинувачую. Та дана ситуація не мною створена була.

Назад
Угорі