Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хоч комусь))Мне ничего
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хоч комусь))Мне ничего
Ви самі описали, що борги, через чоловіка! Отже, людина, яка вміє читати робить висновки, що борги через чоловіка ??? а потім виявляється, що через чоловіка струс, борги через струс, але гроші брались не на лікування струсу …Втомилась пояснювати. Борги через струс а струс через мужчину. Розумієте дехто чітко думає що баби або меркантильні або дури які отримують альфонсів . Пальцем показувати не буду?.
А суть поста була подяка сайту за корисну інформацію?
А шо доброгоВсі секрети видав
Що я тобі поганого зробив?
Ну не перегинай. Аби доброго зробив - довелось би одружуватисьА шо доброго![]()
Ти з усіма одружуєшся ?Ну не перегинай. Аби доброго зробив - довелось би одружуватись
Ти ж мене знаєш. От і роби висновкиТи з усіма одружуєшся ?
Чи ти не добра людина?
ТСТак.Що в нас тут?Пішло сватання? Хто хоче собі чоловіка пісиміста,якого інколи треба заспокоїти,наставити на вірний шлях,та легесенько пригріти сковородою для профілактики??
Тс это автор темы?
Сумніваюсь,ми ж не можемо один одного сковородою по голові трошки шльопати для профілактики ?
АгаТс это автор темы?
Більше нічого не цікавить?Сумніваюсь,ми ж не можемо один одного сковородою по голові трошки шльопати для профілактики ?
Мені здається більш коректно було б "ніхто не цікавить?"?Вчителька зацікавила ?Більше нічого не цікавить?
То хто?Мені здається більш коректно було б "ніхто не цікавить?"?Вчителька зацікавила ?
? Вона побачить,та запросить мене на побачення в приватному повідомленні,це не для загального обговорення.То хто?
Тоже интересно кто этоТо хто?
Точно не яТоже интересно кто это
Это понятноТочно не я
?Борги вже є а гроші потрачено. Я би рекомендувала почитати до яких наслідків призводить стрес та травма голови. Це повірте для розвитку корисно і дурних реплік не буде. у Вас талант роздути тему)))Ви самі описали, що борги, через чоловіка! Отже, людина, яка вміє читати робить висновки, що борги через чоловіка ??? а потім виявляється, що через чоловіка струс, борги через струс, але гроші брались не на лікування струсу …
Ви знаєте, але я чудово знаю до чого призводить стрес і струс мозку) і чудово знаю, що таке гіпоксія головного мозку. Тому і в мене це не складається пазл. Типу, якщо Ви брали кредити, щоб заїсти стрес, то ок) але Ви говорите, що в кредитах винна травМа, але кошти не були витрачені на лікування травми. Так що це у Вас талант розповідати так, щоб я тут сиділа і роздувала ??Борги вже є а гроші потрачено. Я би рекомендувала почитати до яких наслідків призводить стрес та травма голови. Це повірте для розвитку корисно і дурних реплік не буде. у Вас талант роздути тему)))
Чесно думайте що хочете?. Але не умнічайте!!!! Ви теж кошти з кредитів кудись потратилиВи знаєте, але я чудово знаю до чого призводить стрес і струс мозку) і чудово знаю, що таке гіпоксія головного мозку. Тому і в мене це не складається пазл. Типу, якщо Ви брали кредити, щоб заїсти стрес, то ок) але Ви говорите, що в кредитах винна травМа, але кошти не були витрачені на лікування травми. Так що це у Вас талант розповідати так, щоб я тут сиділа і роздувала ?