Можу готуватись до террору рідних?

• Автор теми Автор теми tomorrow
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 4K
Брав колись в кешбері і в ту ж годину до мене постукались в фб і інсту. Таке ж було з манівео і маніфою. Але ж я впевнений був що віддам без затримки...
Кешбері якраз і просить посилання на ФБ. В інших шарагах такого не пригадую

Текст типу ось він боржник, допоможіть хлопцю
Многие так делали.
Не помню, какая шарашка разослала по всем друзьям в фб, а там были и близкие друзья, и родственники, что мне срочно нужна помощь, что я зависим от игр и наркотиков и при этом набрался долгов🤣🤣🤣
Кешбері якраз і просить посилання на ФБ. В інших шарагах такого не пригадую
My Credit в 2018 просили ссылку на страничку фб.

Не действует. Я с 2018 года об этом говорю. Но на меня почему-то многие обижались🤷

В таком случае - да

Аптеки, супермаркеты тоже входят в этот комплект)

Он из маниФоЮ?
Ні. Це приватний нотаріус...

Отримала таке повідомлення від мані4ю
Підкажіть як швидко вони знаходять рідних і роботу? Я не вказувала контактні номери в кабінеті
Screenshot_2023-11-15-15-48-14-839_com.android.chrome-edit.jpg
Дуже цікаво, як контакні особи можуть посприяти погашенню вашої заборгованості. Чи їм не всеодно, кому ви винні? Може побіжать та й віддадуть за вас кредит цим притрушеним монейфою

Дуже цікаво, як контакні особи можуть посприяти погашенню вашої заборгованості. Чи їм не всеодно, кому ви винні? Може побіжать та й віддадуть за вас кредит цим притрушеним монейфою
Судячи з усього так, а ще певно хочуть психологічно задовбати, щоб добити остаточно. Не розумію нащо вони так тиснуть, якщо людина не хоче, хєр вони шо отримають, а як планує платити, то краще б умови нормальні пропонували, а не відкривали свої рила свинячі. Психологи вонючі блін

стимул вас поставити в позу "безсовісної", і що ви сама побіжите позичати в самого чopтa, лиш б їм віддати, конкретно їм, хто вам дзвонить

Судячи з усього так, а ще певно хочуть психологічно задовбати, щоб добити остаточно. Не розумію нащо вони так тиснуть, якщо людина не хоче, хєр вони шо отримають, а як планує платити, то краще б умови нормальні пропонували, а не відкривали свої рила свинячі. Психологи вонючі блін
Я також про це, якщо людина не хоче платити, то дійсно отримають х. р. В принципі є такі люди, які платять їм всі забаганки. Я теж так робила. До форуму. Зараз притримуюся варіанту, там де три букви.

Я також про це, якщо людина не хоче платити, то дійсно отримають х. р. В принципі є такі люди, які платять їм всі забаганки. Я теж так робила. До форуму. Зараз притримуюся варіанту, там де три букви.
І я тепер дотримуюсь такого варіанту, довго платила їм просто так(

Дякую, не дуже на цьому розуміюсь, але буду шукати інформацію
на судовой владе в поле сторона по делу вводите юридическое название мфо, по которой нужно посмотреть дела. название можно посмотреть на сайте мфо, например быстрозайм это тов "простi займи", на счет Money4you не знаю.

Отримала таке повідомлення від мані4ю
Підкажіть як швидко вони знаходять рідних і роботу? Я не вказувала контактні номери в кабінеті
Screenshot_2023-11-15-15-48-14-839_com.android.chrome-edit.jpg
Та быстро найдут, это легко делается. И будут задалбывать всех вокруг. Так что не стоит рассчитывать на то, что пронесёт. Думайте, что делать.

Та быстро найдут, это легко делается. И будут задалбывать всех вокруг. Так что не стоит рассчитывать на то, что пронесёт. Думайте, что делать.
Я не розраховую, що пронесе. Я намагаюсь домовитись з ними на оплату тіла, або тіла + відсотків до просрочки, бо те, що вони нарахували на голову не лізе. Також просила їх почекати трохи, поки гроші отримаю, але ніхто на зустріч не пішов, при тому, що я платила завжди вчасно. От і маємо що маємо. Якщо хочуть так вибивати гроші - хай намагаються, я з принципу теперь на своєму буду стояти

Я не розраховую, що пронесе. Я намагаюсь домовитись з ними на оплату тіла, або тіла + відсотків до просрочки, бо те, що вони нарахували на голову не лізе. Також просила їх почекати трохи, поки гроші отримаю, але ніхто на зустріч не пішов, при тому, що я платила завжди вчасно. От і маємо що маємо. Якщо хочуть так вибивати гроші - хай намагаються, я з принципу теперь на своєму буду стояти
через 2-3 місяця запропонують тіло, якщо не заплатите продадуть ЄАПБ.

А чому ніхто не читає договори і не знає закони? А як щодо того, що вони НЕ МАЮТЬ ПРАВА такого робити?
Коли вже почнете вчити свої права, а не лише обов'язки?

Назад
Угорі