Можу готуватись до террору рідних?

• Автор теми Автор теми tomorrow
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 4K
Screenshot_2023-11-15-16-26-15-150_org.telegram.messenger-edit.jpg

Додатково ще є паролі від деяких електронних пошту, сторінок в соц мережах і т.д.
Як бачите на скріні - примат йде першим в черзі.
P.s. в деяких особливих випадках є і фото паспорту і номери карток і багато іншого.
Ну, це вже красота.. я знала, що можна якось данні пробить, та не думала, що саме приват цим промишляє 🤦🤦🤦

Так, розумію, але ж на них навіть відмова від взаємодії з третіми особами не діє. Гнидам закон не пісан🤦
Діє. Якщо цю взаємодію забороняє третя особа.
В деяких калів є фішка: Ви берете слухавку і бот тихим монотонним голосом попереджує "продовжуючи розмову Ви даєте добровільну згоду на контактування".

Моїм рідним Маніки звонили ще до такого СМС, правда, поки виключно до дружини(вказана була як контактна) і до всіх, хто зі мною прописаний.

В деяких калів є фішка: Ви берете слухавку і бот тихим монотонним голосом попереджує "продовжуючи розмову Ви даєте добровільну згоду на контактування".
Бляха, ну мразоти. Щось я вже подумую почати платити їх останніми.
Є дуже багато баз. Дуже. І приват далеко не єдиний.
Дякую, відкрили мені реальність, як би сумно це не виглядало(

Добрі люди, підкажіть як додзвонитися до під....са Лужинецького. На вказані контакти не реально....

Так, розумію, але ж на них навіть відмова від взаємодії з третіми особами не діє. Гнидам закон не пісан🤦
Не действует. Я с 2018 года об этом говорю. Но на меня почему-то многие обижались🤷
В таком случае - да
Є дуже багато баз. Дуже. І приват далеко не єдиний.
Аптеки, супермаркеты тоже входят в этот комплект)
Добрі люди, підкажіть як додзвонитися до під....са Лужинецького. На вказані контакти не реально....
Он из маниФоЮ?

Я так розумію, що ця контора досить неприємна.. а не було випадків, коли вони до суду подають? Може хтось стикався.. поки не бачила на форумі такої інформації

Я так розумію, що ця контора досить неприємна.. а не було випадків, коли вони до суду подають? Може хтось стикався.. поки не бачила на форумі такої інформації
Не помню точно... Даже если ещё не подавали, это не даёт гарантий, что не подадут. Сейчас много МФО бегают по судам. Практически все.

Не помню точно... Даже если ещё не подавали, это не даёт гарантий, что не подадут. Сейчас много МФО бегают по судам. Практически все.
Дивлюсь, вони під час війни вирішили і так людей добити. Чорти срані...

Дивлюсь, вони під час війни вирішили і так людей добити. Чорти срані...
Да ну что вы... Посмотрите, они же помощники, они выручают в трудную минуту, а мы не ценим их заботу.

Да ну что вы... Посмотрите, они же помощники, они выручают в трудную минуту, а мы не ценим их заботу.
Колись одна мадам з селфі сказала, шо вони "ваапщєта паддєрживают еканоміку страни і платят налогі" на питання які налоги, якщо майже всі оформлені на мінімалці вона почала мовчати. Помогатори хєрові

Колись одна мадам з селфі сказала, шо вони "ваапщєта паддєрживают еканоміку страни і платят налогі" на питання які налоги, якщо майже всі оформлені на мінімалці вона почала мовчати. Помогатори хєрові
Ага, особенно за них платят налоги. 20% от пачки мивины в сутки
Она хоть знает значение слова "экономика"? :ahaha:

Ага, особенно за них платят налоги. 20% от пачки мивины в сутки
Надіюсь, їх колись НБУ все ж притисне і попустить апетити, прям мрію про це. Щоб і на мівіну не вистачало, хай в нашій шкурі посидять. Ато привикли з наївних я як проценти отримувати и шикувать.

Надіюсь, їх колись НБУ все ж притисне і попустить апетити, прям мрію про це. Щоб і на мівіну не вистачало, хай в нашій шкурі посидять. Ато привикли з наївних я як проценти отримувати и шикувать.
Эээххх... А Вы думаете им легко?) Просто в отличии от нас - они тупые.
Они так же в долгах и часто перебиваются с копейки на копейку. Но по телефону 80% из них имеют коттеджи, достаток, дорогой автомобиль и ни в чем себе не отказывают. А звонить "должникам" - а, та это просто хобби и чтобы дома не сидеть 🤣🤣🤣

Эээххх... А Вы думаете им легко?) Просто в отличии от нас - они тупые.
Они так же в долгах и часто перебиваются с копейки на копейку. Но по телефону 80% из них имеют коттеджи, достаток, дорогой автомобиль и ни в чем себе не отказывают. А звонить "должникам" - а, та это просто хобби и чтобы дома не сидеть 🤣🤣🤣
Як деякі таксисти прямо) коли мене гукали працювать до однієї з контор, то обіцяли мінімум 25тис, після такої співбесіди, де вони вилили всю інфу про те як взаємодіють з боржниками я їх тааааак далеко послала)) але на вигляд вони і справді там що бомжі😂
Як деякі таксисти прямо) коли мене гукали працювать до однієї з контор, то обіцяли мінімум 25тис, після такої співбесіди, де вони вилили всю інфу про те як взаємодіють з боржниками я їх тааааак далеко послала)) але на вигляд вони і справді там що бомжі😂
Їхній HR навіть побоялась обличчя показати на онлайн зустрічі, певно стидно було)

Додатково ще є паролі від деяких електронних пошту, сторінок в соц мережах і т.д.
Як бачите на скріні - примат йде першим в черзі.
P.s. в деяких особливих випадках є і фото паспорту і номери карток і багато іншого.
я когда-то в таком тг-боте пробил свои данные - там ничего не было кроме фио и телефона, но был е-мейл, с которого я регался только в одном месте - где? правильно - привате
информацию по судам данной конторы нужно искать не на форуме, а на судовой владе

я когда-то в таком тг-боте пробил свои данные - там ничего не было кроме фио и телефона, но был е-мейл, с которого я регался только в одном месте - где? правильно - привате
Я пошту у всіх банках вказувала одну і ту саму, то мене певно злили вже давно..
информацию по судам данной конторы нужно искать не на форуме, а на судовой владе
Дякую, не дуже на цьому розуміюсь, але буду шукати інформацію

Брав колись в кешбері і в ту ж годину до мене постукались в фб і інсту. Таке ж було з манівео і маніфою. Але ж я впевнений був що віддам без затримки...
Ох, кешбері
Вони колись писали в коментарях моїм знайомим в інсті та фб
Текст типу ось він боржник, допоможіть хлопцю

Взагалі це найгірша мфо по терору

Назад
Угорі