Можу допомогти домовитися з селфі кредит

• Автор теми Автор теми Крісtina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 10K
Дзвонять мені дуже рідко, більше автомат ... На прошлому тижні двонила якась коза і запевняла що це все по закону... Дзвонили сусіду і представились вообще Інфеструмом... І якоби від дав згоду з ними співпраці... Ну я цю козу послав за руським кораблем
А чого вобще? що вас Інвеструм здивував?

А чого вобще? що вас Інвеструм здивував?
Тому що з Інвеструмом в мене все добре! Вони представляються другими шарагами! Коли вони дзвонили сусіду, в мене тільки в Селфі була просрочка
Звонил какой-то чёрт и рассказал мне что Селфи подают на меня заявление в полицию о моем мошенничестве...клоун ?... Я ему рассказал о статьях УК Украины...
Ответа на мои вопросы откуда они взяли информацию о третьих лицах начал жевать сопли... Трубку бросили...
Я перезвонил на тот же номер... Ещё один чёрт рассказал что этими вопросами занимается другой отдел...
Я ему сказал что вы там грядкой сидите.. он бросил трубку...

Останнє редагування:
Ой, я сьогодні мінуснула Селфі кредит, трохи тупагула, тіло 4800, а я закрила за 5200 грн, записала собі в список не тіло, а те що до просрочки (. Розказую як ми з ними домовилися, просрочка 20 днів, вчора мені писала падруга їхня, типу треба якось вирішувати, я їй написала, що якщо закриєте за 5200 то можемо домовитися, вона пішла в мовчанку, сьогодні знову написала, пише чи є в мене гроші, я написала, що є, але тільки 5200, хоча вона мені написала, що компанія готова закрити за 7600 і запитала чи подавати їй заявку на одобреня, я написала, що не подавайте, бо більше 5200 я не маю і не буду мати, якщо на таку суму не згодні, то ладно у мене є бажаючі і за менші кошти, вона ще запитала скільки у мене кредитів, я чесно написала, що 10, хоче більше, но хто ж на слово повірить, селфачі кинули запит в ібк, но там їм сказали шо нє, не можна дивитися) через хвилин 15 вона написала що в кабінеті змінили суму кредиту на 5200, там є гарантійка, зайшла, да все є, оплатила, скачала довідку, заспамила їх, вичеркнула з списку, забула. До цього з ними жодних розмов по телефону і відповіді на смс від мене не було. 400 грн переплатила, обідно, на майбутнє, треба перобити список з голими тілами)

Тому що з Інвеструмом в мене все добре! Вони представляються другими шарагами! Коли вони дзвонили сусіду, в мене тільки в Селфі була просрочка
Звонил какой-то чёрт и рассказал мне что Селфи подают на меня заявление в полицию о моем мошенничестве...клоун ?... Я ему рассказал о статьях УК Украины...
Ответа на мои вопросы откуда они взяли информацию о третьих лицах начал жевать сопли... Трубку бросили...
Я перезвонил на тот же номер... Ещё один чёрт рассказал что этими вопросами занимается другой отдел...
Я ему сказал что вы там грядкой сидите.. он бросил трубку...
Ви в пусту тратите нерви, чим краще реагуєте, тим більше дзвонять ( забийте на них і вони вам все самі запропонують

Ви в пусту тратите нерви, чим краще реагуєте, тим більше дзвонять ( забийте на них і вони вам все самі запропонують
Поки що в мене з ними тільки переписка через Вайбер та електронну адресу... Вони мені пишуть що не можуть задовольнити мої скарги... Я їм пишу що поки вони не надішлють мені письмо с печаткою що вони удалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих я при підписанні договору не вносив , розмови щодо мого кредити не буде

Поки що в мене з ними тільки переписка через Вайбер та електронну адресу... Вони мені пишуть що не можуть задовольнити мої скарги... Я їм пишу що поки вони не надішлють мені письмо с печаткою що вони удалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих я при підписанні договору не вносив , розмови щодо мого кредити не буде
Вони такого не пришлють, а на скарги їм по, легше за кредит домовитися, ніж про те що вони прям з печаткою пришлють інфу що вони незаконно знаходили третіх і осіб і більше так робити не будуть, то третім особам потрібно кидати скаргу на них в НБУ іншого впливу немає на буду яку контору

Вони такого не пришлють, а на скарги їм по, легше за кредит домовитися, ніж про те що вони прям з печаткою пришлють інфу що вони незаконно знаходили третіх і осіб і більше так робити не будуть, то третім особам потрібно кидати скаргу на них в НБУ іншого впливу немає на буду яку контору
Вообщем... Созванивался с ними сегодня... Они оставили только одного человека из добавленного ими додатка к договору... Поудаляли практически всю переписку со мной в Вайбере и електроной почты ( там много чего они присылали) ... Сам им предложил тело кредита на 10000 грн с разбивкой на полгода... Думают

Вообщем... Созванивался с ними сегодня... Они оставили только одного человека из добавленного ими додатка к договору... Поудаляли практически всю переписку со мной в Вайбере и електроной почты ( там много чего они присылали) ... Сам им предложил тело кредита на 10000 грн с разбивкой на полгода... Думают
У мому випадку також думали, на наступний день погодилися)

Селфи тупая контора! Они сегодня опять ко мне звонили... Я им перечитал статьи Уголовного кодекса Украины 182, 189, 190, 355... За ихние действия по отношению ко мне и третьим лицам! Трубку бросили! На компромисс пока не идут!

Треба мабуть їм ще трохи уголовкі почитати
В теж таке саме з Є -грошами... Я їх реально по телефону за..бую... Вчора більше 18-ти хвилин у них питав про третіх осіб котрих я вказав... Якась коза відморозилась... Ввечері ще раз дзвонив.. чорт сказав що не має повноважень мені передати цю інформацію ... Я їх попередив о Кремінальних статтях України 182,189,190,355

В теж таке саме з Є -грошами... Я їх реально по телефону за..бую... Вчора більше 18-ти хвилин у них питав про третіх осіб котрих я вказав... Якась коза відморозилась... Ввечері ще раз дзвонив.. чорт сказав що не має повноважень мені передати цю інформацію ... Я їх попередив о Кремінальних статтях України 182,189,190,355
а ви вперта людина , витрачаєте свій час на говоріння зі стінкою

а ви вперта людина , витрачаєте свій час на говоріння зі стінкою
Нема таких стін котри не ломаються!
Тим паче я на слідуючому тижні їду до лав ЗСУ... Я не хочу щоб вони за...вали моє оточення...
Нема таких стін котри не ломаються!
Тим паче я на слідуючому тижні їду до лав ЗСУ... Я не хочу щоб вони за...вали моє оточення...
Проблема нашего народа что люди не знают законов!

Назад
Угорі