Можу допомогти домовитися з селфі кредит

• Автор теми Автор теми Крісtina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 10K
Як подивитись цю інформацію? Я новачок. Ні х не розумію
Дуже дивно. Все на форумі поділено на теми, як доступніше, я вже не знаю. Я теж була новачком колись, як і всі. Треба просто трошки ознайомитись, полистати, почитати. Все дуже доступно.

Дуже дивно. Все на форумі поділено на теми, як доступніше, я вже не знаю. Я теж була новачком колись, як і всі. Треба просто трошки ознайомитись, полистати, почитати. Все дуже доступно.
Треба якусь повну версію придбати?

Треба якусь повну версію придбати?
Форум доступний в повній версії абсолютно для всіх. Я реально не розумію, як тут можна не розібратися. Я вперше як потрапила на форум декілька днів читала все "взахльоб". І дуже вдячна тим людям, що діляться своїми історіями і досвідом тут. Прийшов вже час, коли і я можу ділитися досвідом. А ще, на форумі я знайшла справжніх друзів) тому, уважніше продивіться все, що тут є по розділах.

Вкладення

• 2B1DBAE2-48A6-4052-9C22-14C3DD0ACAA6.webp
    2B1DBAE2-48A6-4052-9C22-14C3DD0ACAA6.webp
    48.2 Кб · Перегляди: 57
Якесь вікно вискакує
щоб подивитись всі форуми. Ну вже розібралась трошки дяк
На форумі є і кали, і люди неадекватні. Це як в житті. Треба вміти відсіювати хлам. Але надовго тут таке не затримується)

Екатерин, ви вже на форумі,а це головне.Почитаєте і по троху розберетесь.І зрозумієте, як можна самотужки вирішити всі питання з мфо ,заплативши набагато меньше ніж того хочуть мфо.

Знайшла і потім незнана як вийти на головну ?? розібралась, допомогли
Вы потерялись в теме, бывает))
Если кликать на лого то сразу осуществляется переход на главную. На некоторых сайтах есть значок домика))

Назад
Угорі