Можу допомогти домовитися з селфі кредит

• Автор теми Автор теми Крісtina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 10K
Як це розуміти? Не спілкувалася, нічого не платила, просрочка десь 2 неділі

Вкладення

• IMG_20230804_113544.webp
    IMG_20230804_113544.webp
    29.2 Кб · Перегляди: 163
С карт банковских ничего никто не списал? Проверьте. Может они списали и поэтому закрыли.
З мене уже ніхто нічого не спише, карти перевипущені, а ту що засвічую закриваючи якусь шарагу знову перевипускаю ?

Розумію. Але так надійніше
Знаю, але тенго і Мілоан мене застало в селі і в вихідний, то прийшлося діджитал перевипустити потім. А от самі більші і кошмарні я може колись закрию , і це точно буде через кассу банку)

Знаю, але тенго і Мілоан мене застало в селі і в вихідний, то прийшлося діджитал перевипустити потім. А от самі більші і кошмарні я може колись закрию , і це точно буде через кассу банку)
Хоч виписки збережи

надеюсь виртуальную перевыпускаете, а не каждый раз в банк бегаете)
Віртуальну звісну)
Якраз самих д*білів внизу черги за дверима зазвичай тримають, але то ваша справа.
Мені якось вони всі на одне морду іпало.
Та у мене є такі, поки що за місяць троє, клюшніки, євоші, нові кредити.

Доброго дня!

В цієї вашої писульки нема навіть сенсу!

В неї немає того що я вимагаю від вашої організації!

А саме мене турбує питання де і як ви знайшли інформацію о третіх осіб! Данні третіх осіб я не вказував!!!

Поки від вашої організації не буде офіційного письма з печаткою що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих ви внесли поза законом, від мене не буде з вами домовленості щодо погашення мого кредиту!

Згідно Законов України про споживче кредитування я маю повне право звернутися до Національного банку України, до Комітету Справ Споживачів с заявою на вашу організацію, також я маю повне право звернутися до Правоохоронних органів України згідно зі статтями 182 (розповсюдження інформації), 189 ( вимогательсва), 190 ( шахрайство).

Я вимагаю припинення дзвінків людям яких ви не законно ввели в свою базу даних!

Я вимагаю від вашої організації письмової форми заяви що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих я не вносив , котрих ви самочинно внесли до своїх баз даних!І тільки після виконання моїх вимог, я буду співпрацювати з вашою організацією щодо погашення мого кредиту!

Вот так я с ними переписываюсь!
Тоже самое говорю им по телефону!

Я вимагаю від вашої організації письмової форми заяви що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих я не вносив , котрих ви самочинно внесли до своїх баз даних!І тільки після виконання моїх вимог, я буду співпрацювати з вашою організацією щодо погашення мого кредиту!
Як успіхи?

Доброго дня!

В цієї вашої писульки нема навіть сенсу!

В неї немає того що я вимагаю від вашої організації!

А саме мене турбує питання де і як ви знайшли інформацію о третіх осіб! Данні третіх осіб я не вказував!!!

Поки від вашої організації не буде офіційного письма з печаткою що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих ви внесли поза законом, від мене не буде з вами домовленості щодо погашення мого кредиту!

Згідно Законов України про споживче кредитування я маю повне право звернутися до Національного банку України, до Комітету Справ Споживачів с заявою на вашу організацію, також я маю повне право звернутися до Правоохоронних органів України згідно зі статтями 182 (розповсюдження інформації), 189 ( вимогательсва), 190 ( шахрайство).

Я вимагаю припинення дзвінків людям яких ви не законно ввели в свою базу даних!

Вот так я с ними переписываюсь!
Тоже самое говорю им по телефону!
А якщо з ними не говорити то вони уже апетити збавляти починають)

Дзвонять мені дуже рідко, більше автомат ... На прошлому тижні двонила якась коза і запевняла що це все по закону... Дзвонили сусіду і представились вообще Інфеструмом... І якоби від дав згоду з ними співпраці... Ну я цю козу послав за руським кораблем
А якщо з ними не говорити то вони уже апетити збавляти починають)
Мені на вайбер починають писати що в мене вже заборгованість 19000+... Брав 10000... Пишуть сплатити сегодні 9000+... Послав їх !!!

Назад
Угорі