Дзеноловка
Форумчанин
- Дописи
- 804
- Реакції
- 933
- Бали
- 198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С карт банковских ничего никто не списал? Проверьте. Может они списали и поэтому закрыли.Як це розуміти? Не спілкувалася, нічого не платила, просрочка десь 2 неділі
То у них хтось на не ту кнопку впав, на наступний день внесли інші зміни)С карт банковских ничего никто не списал? Проверьте. Может они списали и поэтому закрыли.
З мене уже ніхто нічого не спише, карти перевипущені, а ту що засвічую закриваючи якусь шарагу знову перевипускаю ?С карт банковских ничего никто не списал? Проверьте. Может они списали и поэтому закрыли.
Через касу банку плати і квитанції зберігайЗ мене уже ніхто нічого не спише, карти перевипущені, а ту що засвічую закриваючи якусь шарагу знову перевипускаю ?
Варіант звісно, але у мене рідко графік роботи сходиться з графіком банку(((Через касу банку плати і квитанції зберігай
Розумію. Але так надійнішеВаріант звісно, але у мене рідко графік роботи сходиться з графіком банку(((
Знаю, але тенго і Мілоан мене застало в селі і в вихідний, то прийшлося діджитал перевипустити потім. А от самі більші і кошмарні я може колись закрию , і це точно буде через кассу банку)Розумію. Але так надійніше
Хоч виписки збережиЗнаю, але тенго і Мілоан мене застало в селі і в вихідний, то прийшлося діджитал перевипустити потім. А от самі більші і кошмарні я може колись закрию , і це точно буде через кассу банку)
То само собою, я і довідку про закриття зразу зберігаю)Хоч виписки збережи
Якраз самих д*білів внизу черги за дверима зазвичай тримають, але то ваша справа.А от самі більші і кошмарні я може колись закрию
надеюсь виртуальную перевыпускаете, а не каждый раз в банк бегаете)З мене уже ніхто нічого не спише, карти перевипущені, а ту що засвічую закриваючи якусь шарагу знову перевипускаю ?
Віртуальну звісну)надеюсь виртуальную перевыпускаете, а не каждый раз в банк бегаете)
Та у мене є такі, поки що за місяць троє, клюшніки, євоші, нові кредити.Якраз самих д*білів внизу черги за дверима зазвичай тримають, але то ваша справа.
Мені якось вони всі на одне морду іпало.
Як успіхи?Я вимагаю від вашої організації письмової форми заяви що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих я не вносив , котрих ви самочинно внесли до своїх баз даних!І тільки після виконання моїх вимог, я буду співпрацювати з вашою організацією щодо погашення мого кредиту!
А якщо з ними не говорити то вони уже апетити збавляти починають)Доброго дня!
В цієї вашої писульки нема навіть сенсу!
В неї немає того що я вимагаю від вашої організації!
А саме мене турбує питання де і як ви знайшли інформацію о третіх осіб! Данні третіх осіб я не вказував!!!
Поки від вашої організації не буде офіційного письма з печаткою що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих ви внесли поза законом, від мене не буде з вами домовленості щодо погашення мого кредиту!
Згідно Законов України про споживче кредитування я маю повне право звернутися до Національного банку України, до Комітету Справ Споживачів с заявою на вашу організацію, також я маю повне право звернутися до Правоохоронних органів України згідно зі статтями 182 (розповсюдження інформації), 189 ( вимогательсва), 190 ( шахрайство).
Я вимагаю припинення дзвінків людям яких ви не законно ввели в свою базу даних!
Я вимагаю від вашої організації письмової форми заяви що ви видалили зі своїх баз даних третіх осіб котрих я не вносив , котрих ви самочинно внесли до своїх баз даних!І тільки після виконання моїх вимог, я буду співпрацювати з вашою організацією щодо погашення мого кредиту!
Вот так я с ними переписываюсь!
Тоже самое говорю им по телефону!
[POSTS=100]Ти і сам знаєш...[/POSTS]Як успіхи?
[POSTS=100]Ну мало лі*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[/POSTS]Дзвонять мені дуже рідко, більше автомат ... На прошлому тижні двонила якась коза і запевняла що це все по закону... Дзвонили сусіду і представились вообще Інфеструмом... І якоби від дав згоду з ними співпраці... Ну я цю козу послав за руським кораблемЯк успіхи?
Мені на вайбер починають писати що в мене вже заборгованість 19000+... Брав 10000... Пишуть сплатити сегодні 9000+... Послав їх !!!А якщо з ними не говорити то вони уже апетити збавляти починають)