Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
НіПоделишься?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НіПоделишься?)
Ты не спеши, хорошо подумай))
Почему бы и нет?)Кому?) Хоть не автору темы))
Між іншим я цілком серйозно, особливо для тих "закриватєлєй", хто реально прагне віддати їм гроші.Взагалі не потрібна річ.
Взагалі.
Потому что не да)) Сейчас прочтет твое сообщение и прайс выставит)) Ещё и плату за обращение в личку возьмёт))Почему бы и нет?)
А может я тоже хочу обратиться?! И ради этого взять кредит в селфи. Может оно того стоит, если будет выгодный Профит))Потому что не да)) Сейчас прочтет твое сообщение и прайс выставит)) Ещё и плату за обращение в личку возьмёт))
Та то логічно, що заплатити, ну може там схема, що після двох слів вони такі, а ми спешемо ваш кредит не переймайтеся, чекайте через дві хвилини відправимо вам довідку про закриття кредиту на імейл і по пошті ?????Заплатити
А вы хотя бы для примера и начала напишите, как сами их закрыли. На каких условиях, за какую сумму, какая просрочка была. А то непонятно, о чем вы предлагаете с ними договариваться.Якщо необхідна допомога щоб домовитися - пишіть, маю досвід
За правилами форуму ці слова заборонено тут писатиЯ так зрозуміла, що людина передумала, щось розказувати, поціновувачі морозу відбили бажання зовсім ????
Та то логічно, що заплатити, ну може там схема, що після двох слів вони такі, а ми спешемо ваш кредит не переймайтеся, чекайте через дві хвилини відправимо вам довідку про закриття кредиту на імейл і по пошті ?????
можу допомогти списати борги з будь-яким кредитором. навіть якщо їх 20-30. маю досвід. пишіть. ДОРОГО.Якщо необхідна допомога щоб домовитися - пишіть, маю досвід
Аж зацікавилась ?можу допомогти списати борги з будь-яким кредитором. навіть якщо їх 20-30. маю досвід. пишіть. ДОРОГО.![]()
Звичайно...Может есть какие то два секретных стоп-слова? Ну типо Ваалар Моргулис, как в игре престолов?)
Відповідь проста і всього одне слово - "банкрутство"))Аж зацікавилась ?
ДопоможітьЯкщо необхідна допомога щоб домовитися - пишіть, маю досвід
Як подивитись цю інформацію? Я новачок. Ні х не розуміюДомовитися про що? Тут на форумі є вся інформація для новачків, щоб домовлятися) навіть, по кожному МФО) це ви платні послуги пропонуєте?
Прогорните вниз страницу. Там есть раздел по МФО. Выбирайте те что есть у вас и читайте))Як подивитись цю інформацію? Я новачок. Ні х не розумію
Це моє заклінаніє?Звичайно...
![]()
Ти зайнята булаЦе моє заклінаніє?