Можу допомогти домовитися з селфі кредит

• Автор теми Автор теми Крісtina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 10K
Взагалі не потрібна річ.
Взагалі.
Між іншим я цілком серйозно, особливо для тих "закриватєлєй", хто реально прагне віддати їм гроші.
Є офіційний ( якщо звісно так аж мож це назвати ) канал зв"язку : електронка їхня.
Яка на відміну від телефонних балачок, де вони можуть ізвращатись як хотять, має
по-перше : не дає їм можливості вести "приблатньону" розмову і робити будь-які погрози
по-друге : саме тут можуть пропонувати реальні варіанти, а не бла-бла по телефону одне, а по факту зовсім інше. Бо є підтвердження хоч яке їхнього базару.
ну і по-третє : ви самі в зручний для вас час читаєте і відписуєте, обдумавши всі "за" і "проти"... а не коли в пробці на жарі, та ще й чучало в трубку хамить а на паралельному по роботі дзвонять.

Потому что не да)) Сейчас прочтет твое сообщение и прайс выставит)) Ещё и плату за обращение в личку возьмёт))
А может я тоже хочу обратиться?! И ради этого взять кредит в селфи. Может оно того стоит, если будет выгодный Профит))

Я так зрозуміла, що людина передумала, щось розказувати, поціновувачі морозу відбили бажання зовсім ????
Та то логічно, що заплатити, ну може там схема, що після двох слів вони такі, а ми спешемо ваш кредит не переймайтеся, чекайте через дві хвилини відправимо вам довідку про закриття кредиту на імейл і по пошті ?????

Якщо необхідна допомога щоб домовитися - пишіть, маю досвід
А вы хотя бы для примера и начала напишите, как сами их закрыли. На каких условиях, за какую сумму, какая просрочка была. А то непонятно, о чем вы предлагаете с ними договариваться.
Это же ключевые моменты. А может они вообще вам списали под ноль всю задолженность? Тогда да, это ценный опыт, вызывающий интерес.

Я так зрозуміла, що людина передумала, щось розказувати, поціновувачі морозу відбили бажання зовсім ????

Та то логічно, що заплатити, ну може там схема, що після двох слів вони такі, а ми спешемо ваш кредит не переймайтеся, чекайте через дві хвилини відправимо вам довідку про закриття кредиту на імейл і по пошті ?????
За правилами форуму ці слова заборонено тут писати;)

Может есть какие то два секретных стоп-слова? Ну типо Ваалар Моргулис, как в игре престолов?)
Звичайно...

1689079079064.webp

Домовитися про що? Тут на форумі є вся інформація для новачків, щоб домовлятися) навіть, по кожному МФО) це ви платні послуги пропонуєте?
Як подивитись цю інформацію? Я новачок. Ні х не розумію

Назад
Угорі