Можна платити по гарантійному листу Діджи Фінанс?

• Автор теми Автор теми Arina87
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Я з діджиками в лютому домовилась сплатити тіло кредиту+невеликий %, а хотіли майже 15к боргу. В результаті сплатила їм 5к і вони від'їбались.
Доброго дня. Як швидко домовились?? Бо я написала, то якась недорозвинена включила методичку. Але я не здаюсь, знову кинула заявку в чат на спілкування з оператором 😁Можливо натраплю на більш адекватну особу😁😁😁

Теж цікавить, як швидко домовилися. Бо мені пропонують 16 тис розбити на 10 міс, але там тіла 9 тис.

Они со мной пытаются договориться. Но у них как-то не получается.
Пытались по Динеро вернуть 13 тыш, но как-то туго у них, не умеют выгоду показать, а аргумент "вы закроете свой долг", ну, не работает в моём случае.
Кредиту 6 лет, в этом году в школу пойдёт.

То яка доля у того кредиту по гарантійці? Бо в мене зараз саме така ситуація, окрім умов - запропонували 75% від тіла й гарантійний лист с таким самим змістом. Можна вірити?

Платила по такому. Тіло платите чи більше? Обов'язково потім візьміть довідку про закриття
Добрий вечір. Чи закрили вони кредит нормально? І довідку про закриття надіслали поштою чи пдф файл? Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздуми

Добрий вечір. Чи закрили вони кредит нормально? І довідку про закриття надіслали поштою чи пдф файл? Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздуми
та норм они закрывают
видать, щёлкнуло что то раз за пол тела предлагают
либо купили не за 7% а за 1%

Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздуми
Если б мне такое предложили, я б и не думала даже. Но мне нифига не предлагали, пошли в суд. Сейчас договорилась решить вопрос в досудебном порядке, разбили долг на 6 мес, прислали гарантийное письмо . Буду платить.

Підкажіть будь ласка чи по цьому гарантійному можна платити?
Это
Підкажіть будь ласка чи по цьому гарантійному можна платити?
Скажите пожалуйста,эти чисто 10 и 9,это ж включительно правильно я понимаю,вы могли платить и 10 в последний день?

Это

Скажите пожалуйста,эти чисто 10 и 9,это ж включительно правильно я понимаю,вы могли платить и 10 в последний день?
Так

Это

Але одразу їм потрібно скидати квитанцію

В мене кредит з 2020року, довго не спілкувалася з ними, діджики писали на емейл і листи на адресу проживання. Вчора прислали пропозицію на два платежі і лише 2400 то вирішила погодитися. От якраз скинули гарантійну. Ще мають два мої кредити то буду чекати знову хорошу пропоз

Долго они у вас,мой долг перекупил месяцев 9 назад,один оплатила,один ещё есть,готова за тело ,не идут на уступки,шлют смс что подадут в суд.

Долго они у вас,мой долг перекупил месяцев 9 назад,один оплатила,один ещё есть,готова за тело ,не идут на уступки,шлют смс что подадут в с

Долго они у вас,мой долг перекупил месяцев 9 назад,один оплатила,один ещё есть,готова за тело ,не идут на уступки,шлют смс что подадут в суд.
У мене в них ще два кредити. Уже десь років два. Може й більше. Стабільно пишуть на електронну пошту свої лякалки типу суду і арешту майна, хоча я вже давно хотіла договоритись за тіло і закрити. Чекаю коли запропонують пів тіла)))

У мене в них ще два кредити. Уже десь років два. Може й більше. Стабільно пишуть на електронну пошту свої лякалки типу суду і арешту майна, хоча я вже давно хотіла договоритись за тіло і закрити. Чекаю коли запропонують пів тіла)))
Да я тоже за а тело б закрыла.Один закрыла но в УБКИ они меня так и не убрали.этот решила или тело,и не чего🗿

Назад
Угорі