- Дописи
- 37331
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96121
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ущєрбним не оплачую

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ущєрбним не оплачую

Доброго дня. Як швидко домовились?? Бо я написала, то якась недорозвинена включила методичку. Але я не здаюсь, знову кинула заявку в чат на спілкування з операторомЯ з діджиками в лютому домовилась сплатити тіло кредиту+невеликий %, а хотіли майже 15к боргу. В результаті сплатила їм 5к і вони від'їбались.
Добрий вечір. Чи закрили вони кредит нормально? І довідку про закриття надіслали поштою чи пдф файл? Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздумиПлатила по такому. Тіло платите чи більше? Обов'язково потім візьміть довідку про закриття
та норм они закрываютДобрий вечір. Чи закрили вони кредит нормально? І довідку про закриття надіслали поштою чи пдф файл? Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздуми
Если б мне такое предложили, я б и не думала даже. Но мне нифига не предлагали, пошли в суд. Сейчас договорилась решить вопрос в досудебном порядке, разбили долг на 6 мес, прислали гарантийное письмо . Буду платить.Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздуми
ЭтоПідкажіть будь ласка чи по цьому гарантійному можна платити?
Скажите пожалуйста,эти чисто 10 и 9,это ж включительно правильно я понимаю,вы могли платить и 10 в последний день?Підкажіть будь ласка чи по цьому гарантійному можна платити?
ТакЭто
Скажите пожалуйста,эти чисто 10 и 9,это ж включительно правильно я понимаю,вы могли платить и 10 в последний день?
Але одразу їм потрібно скидати квитанціюЭто
Скажите пожалуйста,эти чисто 10 и 9,это ж включительно правильно я понимаю,вы могли платить и 10 в последний день?
В мене кредит з 2020року, довго не спілкувалася з ними, діджики писали на емейл і листи на адресу проживання. Вчора прислали пропозицію на два платежі і лише 2400 то вирішила погодитися. От якраз скинули гарантійну. Ще мають два мої кредити то буду чекати знову хорошу пропоз
Долго они у вас,мой долг перекупил месяцев 9 назад,один оплатила,один ещё есть,готова за тело ,не идут на уступки,шлют смс что подадут в суд.Добрий вечір. Чи закрили вони кредит нормально? І довідку про закриття надіслали поштою чи пдф файл? Зараз пропонують закрити за пів тіла , думаю ризикнути. Маю кілька днів на роздуми
Долго они у вас,мой долг перекупил месяцев 9 назад,один оплатила,один ещё есть,готова за тело ,не идут на уступки,шлют смс что подадут в с
У мене в них ще два кредити. Уже десь років два. Може й більше. Стабільно пишуть на електронну пошту свої лякалки типу суду і арешту майна, хоча я вже давно хотіла договоритись за тіло і закрити. Чекаю коли запропонують пів тіла)))Долго они у вас,мой долг перекупил месяцев 9 назад,один оплатила,один ещё есть,готова за тело ,не идут на уступки,шлют смс что подадут в суд.
Да я тоже за а тело б закрыла.Один закрыла но в УБКИ они меня так и не убрали.этот решила или тело,и не чегоУ мене в них ще два кредити. Уже десь років два. Може й більше. Стабільно пишуть на електронну пошту свої лякалки типу суду і арешту майна, хоча я вже давно хотіла договоритись за тіло і закрити. Чекаю коли запропонують пів тіла)))