Можливо якось заблокувати/видалити кабінет? Crypsee/bitcapital

• Автор теми Автор теми MielnoPoland
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

MielnoPoland

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
11
Бали
3
MielnoPoland не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо якось видалити особистий кабінет в кріпсі і бітах ? Після терору і закриття позики за тіло, менеджеру написав щоб видалили акк, на що його відповідь це не можливо, тільки в чорний список. Наче кинув, але пропозиція взяти позику на сайті була активною. Я подав заявку на нову позику на макс сумму, і аккаунт блокнуло на 3 місяці. Це максимум що можно зробити ? Через 3 місяці знову подавати заявку щоб заблочило? Бо читав що вони можуть повторно взяти без моєї участі займ на мене, тим паче що я закрив за тіло, можливо вони захочуть таким чином відсотки собі повернути. Хто що скаже ?

через службу підтримки блокуйте , хз чи поможе але я так зробив . Бо заходити періодично на цей сайт це вже жиза якась , вже і так тошнить від них

Можна і назавжди заблочити, без доступу до кабінету, треба дрочити в чатах їх, мене також не відразу хотіли блокувати. А тепер навіть не хочуть розблокувати)) писав в чаті каже що не будуть

Можна і назавжди заблочити, без доступу до кабінету, треба дрочити в чатах їх, мене також не відразу хотіли блокувати. А тепер навіть не хочуть розблокувати)) писав в чаті каже що не будуть
через службу підтримки блокуйте , хз чи поможе але я так зробив . Бо заходити періодично на цей сайт це вже жиза якась , вже і так тошнить від них
Бо мені менеджер їхній після 90 днів просрочки закрив за тіло, але менеджер сказав заблокувати не можемо, тільки Чорний список.

Бо мені менеджер їхній після 90 днів просрочки закрив за тіло, але менеджер сказав заблокувати не можемо, тільки Чорний список.
Крипсуны мне не заблокировали тоже,просто ограничили подачу заявок.Сначала было все ок но через время начали приходить СМС с предложениями взять кредит.Шаромыжники конченые

Бо мені менеджер їхній після 90 днів просрочки закрив за тіло, але менеджер сказав заблокувати не можемо, тільки Чорний список.у
У мене сьогодні десь теж 90 днів просрочки, мені написав у вайбер типу «мирно решаем»?) і я хз відписувати чи ні

У мене сьогодні десь теж 90 днів просрочки, мені написав у вайбер типу «мирно решаем»?) і я хз відписувати чи ні
если нет денег то нет, ничего писать не надо. Там мирно не получится

Вони просять Дані день народження телефон кодове слово і іпн,я в них нічого не брала але дані свої я давати знов не хочу як його заблокувать?

Назад
Угорі