Щоденник Моє дно/борги/лудоманія і сподівання вибратись з цього лайна

• Автор теми Автор теми maxilla2306
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Бізнес план як варитися в цьому лайні вічно.
Я думаю всю цю xepню треба десятою дорогою оминати після наших пригод. І ломбарди найперше. Бо як золото в ломбарді, пора з ним прощатися бо затягне знову
Та ясне діло що мати хоч якісь☝️ заощадження в валюті - раціональніше. Мені за останні роки так пару разів довелося здати долари в обмінник, згідна що з золотом так просто не зможеш розпрощатися і забути, при першій можливості купити знову. Це крайня міра.

Та ясне діло що мати хоч якісь☝️ заощадження в валюті - раціональніше. Мені за останні роки так пару разів довелося здати долари в обмінник, згідна що з золотом так просто не зможеш розпрощатися і забути, при першій можливості купити знову. Це крайня міра.
Ось валюта це стопрцентів кул, якщо не судинний біжать міняти якщо захотів купити якісь фільдіперсові труси))
Меня здається що наша проблема загальна в тому що ми все одно допускаємо можливість скористатися МФО, ломбардом і таке подібне, в ще до цього знаємо що за тіло можна віддати, і терору не боїмося. Це скоріш мінус, мінусіще у свідомості. Для того кому ці контори табу, той не влізе в цей зашморг. При чому це йде через сторіччя, це не нове явище, можна згадати векселі і мадам Боварі. Чим не товари в розстрочку і не МФО, тільки 18 століття

якщо буде можливість куплю якусь ювелірку з золота, навіть з найгіршою кредитною історією, за тиждень до ЗП золото в ломбарді завжди цінилось, порівняно з технікою і сріблом.
Може не ювелірку, бо вона покупається не так як дом, в здається як дом, в банківський злиток краще?
В незапамятні 10ті працювала біля ринку і одна клієнтка розказувала що купує з кожної зарплати злиток грамовий. Тоді золото було більш доступним. Запам'ятала ту тітку на все життя. Але скористатися порадою якось не прийшлось. Цікаво де вона зараз і чи не пішли її статки від неї через війну.

Ага, купуєш золото за 2000 грн/грам, продаєш за 200 грн/гр. Гарна інвестиція 😄
Ні, там не така велика різниця. Ну, і в довгостроковій перспективі, золото постійно дорожчає, непогана інвестиція.

збиток у чому?) купуй золото у злитках а не юв.вироби і буде тобі щастя)
золото це рахуй шо той самий депозит у банку, тільки лежить у тебе вдома
Я теж саме і казала про злитка пару посів вище. А вони говорять про ювелірні вироби з ломбарду. Типу купуєш в ломбарді і за потреби в коштах знову туди здаєш

Я теж саме і казала про злитка пару посів вище. А вони говорять про ювелірні вироби з ломбарду. Типу купуєш в ломбарді і за потреби в коштах знову туди здаєш
Колись цікавилася темою золотих злитків. Якщо за останні років 10 законодавство не змінилось, на них не поширюються гарантії Фонду гарантування вкладів фізичних осіб якщо тримати злитки у сейфі орендованому в банку, у випадку банкрутства цього банку. Тримати вдома, у військовий час... Ех, складна тема(((

Колись цікавилася темою золотих злитків. Якщо за останні років 10 законодавство не змінилось, на них не поширюються гарантії Фонду гарантування вкладів фізичних осіб якщо тримати злитки у сейфі орендованому в банку, у випадку банкрутства цього банку. Тримати вдома, у військовий час... Ех, складна тема(((
Ні,я б скоріш за все тримала би валюту, але тримаю поки що лише борги))

Позитивная третья страничка темы вышла, даже про ТС забыли. Ну такое. А я б сейчас не отказался от хотя бы одного самосвальчега из Крепкого Орешка - 3))

Да, слоты это сильнейшая зависимость. Результат всегда один. Этим и нужно себя подбадривать, чтоб не начинать снова. Ещё можно вспоминать ощущения тех моментов, когда было очень плохо. В твоём случае это расставание с женой ребенком. Нужно вспоминать и пытаться вернуть себя в те ощущения. И ни по пьянит, ни в других состояниях не начинать снова.
Желаю тебе больше не играть никогда. А деньги ты заработаешь.

Назад
Угорі