Щоденник Моя яма МФО

• Автор теми Автор теми Мfm.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 1K
Сьогодні дивний ранок, з 9 години ні одного дзвінка, МФО ,на вихідних не дзвонять? Більше 10 в прострочках

Я аж в занепокоєнні, може всі счезли🤣

Ахаха, тільки написала, і перший дзвінок😅 Наврочила

Сьогодні дивний ранок, з 9 години ні одного дзвінка, МФО ,на вихідних не дзвонять? Більше 10 в прострочках

Дивні ви, коли йдуть дзвінки встановлюєте різні блоки, фільтри щоб не йшли; коли ніхто не тризвонить то вам сумно і дивно:)

Дивні ви, коли йдуть дзвінки встановлюєте різні блоки, фільтри щоб не йшли; коли ніхто не тризвонить то вам сумно і дивно:)
Я просто в шоці, бо вчора було десь 100 дзвінків, а сьогодні тиша...😅

По закону в неділю не мають права телефонувати взагалі
А от в суботу ніби як можуть, але мене також ніхто не турбує

Як вибратись не знаю, з чого розпочати😔
Перестати платити всім і спілкуватись, якщо на них немає коштів. Як дружина військового ви можете про це говорити шарагам - вони мають йти на тіло. Але це пізніше. Можете місяці 2 видихнути, поставити коллфільтер, зрозуміти що життя продовжується.
З часом мфо збивають хотілки. Але ще раз - перетаньте платити їх по графікам. В ідеалі скласти таблицю всіх боргів і виписати скільки % ви вносили, щоб це було аргументом, коли почнете спілкуватись. Поки немає грошей на закриття- в ігнор всіх. Забудьте про пролонгації і реструктуризації - це шлях в кредитне рабство.
Тіло, пів тіла, тіло + трошки їм на ліки, або тіло розбите на частини. Час і ігнор - це те що треба зараз. Ну і ставте на 1 місце себе і чоловіка.

Перестати платити всім і спілкуватись, якщо на них немає коштів. Як дружина військового ви можете про це говорити шарагам - вони мають йти на тіло. Але це пізніше. Можете місяці 2 видихнути, поставити коллфільтер, зрозуміти що життя продовжується.
З часом мфо збивають хотілки. Але ще раз - перетаньте платити їх по графікам. В ідеалі скласти таблицю всіх боргів і виписати скільки % ви вносили, щоб це було аргументом, коли почнете спілкуватись. Поки немає грошей на закриття- в ігнор всіх. Забудьте про пролонгації і реструктуризації - це шлях в кредитне рабство.
Тіло, пів тіла, тіло + трошки їм на ліки, або тіло розбите на частини. Час і ігнор - це те що треба зараз. Ну і ставте на 1 місце себе і чоловіка.

Я обрала для себе чотири кредита які маю в приорітеті
Кредит каса
Манівео
Лімон
Фінсфера
Почитала по них то не йдуть майже на поступки і бігають по судах ... А всі інші зараз хай йдуть лісом, нагодувала я їх добре, зараз моє найголовніше хвилювання це тільки мій чоловік, а кредити не кінець життя, справимось. Дякую Вам за поради🤗, і дякую форуму, тому що змінив мої думки на 360°, я перестала себе морально вбивати цими думками, я зробила висновки, що робила по дурному коли платила пролонгації, це гроші на вітер...а зараз всі свої проблеми розложила по поличках , і поетапно буду все вирішувати☺️

Зазвичай з більшістю МФО з п'ятниці 18:30 до понеділка 9:00 це час тиші і спокою. Можна насолоджуватися:smoke:
За декілька днів, мій улюблений час став з 20:00 до 9:00😅

Зазвичай з більшістю МФО з п'ятниці 18:30 до понеділка 9:00 це час тиші і спокою. Можна насолоджуватися:smoke:
Це дійсно райська насолода😎

Останнє редагування:
Я обрала для себе чотири кредита які маю в приорітеті
Кредит каса
Манівео
Лімон
Фінсфера
Кредит каса - можна написати запит через фіолетову кнопку, напишіть що ви дружина віськового. Адекватні.
Манівео - продають АФК. В АФК можна закрити за 50% тіла, дехто закривав і за 20%. Краще забити!
Лімон - те ж що Манівео
Фінсфера - якщо і підуть в суд, то через пів року. Я з ними домовилас про тіло +1000 грн. Адекватні.
Взагалі суду не бійтеся, а тримайте 8 тис на адвоката. Але до судів ще далеко.
Я б на вашому місці панувала в 1 чергу Мілоановські контори - панго, тенго і тп. Бо через 3 міс вони продають ЄАПБ, а ті люблять суди а без судів просять 2 тіла. Мілоановські пропонують тіло + 1000-3000 зверху. Краще одразу цим скористатися.
Кліккредіт, майкредит, фінбар, аванс - теж люблять купувати ЄАПБ. У вас є 3-4 міс щоб їх закрити до продажу.

За декілька днів, мій улюблений час став з 20:00 до 9:00😅
поставте колфільтер, закрийте всі свої соцмережі на приватний профіль.

Незнаю добре вони і по суботах дзвонить,панго або тенго в просрочках кілька днів ,наяривают як складені...

Як думаєте через скільки днів можуть подати? І договір мене хвилює, тому що оплата кожних 14 днів ( тіло+%)
Зазвичай зараз подають через 60 днів і більше.

В мене Трукаллер,то таке собі,толком не фільтрує.

100 дзвінків? 😁 А 500 не хочте? Але субота і неділя - в них вихідний)) Відпочивайте.

Были случаи, что через 2 месяца продали, у кого как
Да,сейчас через 2 месяца продают.

Че
Кредит каса - можна написати запит через фіолетову кнопку, напишіть що ви дружина віськового. Адекватні.
Манівео - продають АФК. В АФК можна закрити за 50% тіла, дехто закривав і за 20%. Краще забити!
Лімон - те ж що Манівео
Фінсфера - якщо і підуть в суд, то через пів року. Я з ними домовилас про тіло +1000 грн. Адекватні.
Взагалі суду не бійтеся, а тримайте 8 тис на адвоката. Але до судів ще далеко.
Я б на вашому місці панувала в 1 чергу Мілоановські контори - панго, тенго і тп. Бо через 3 міс вони продають ЄАПБ, а ті люблять суди а без судів просять 2 тіла. Мілоановські пропонують тіло + 1000-3000 зверху. Краще одразу цим скористатися.
Кліккредіт, майкредит, фінбар, аванс - теж люблять купувати ЄАПБ. У вас є 3-4 міс щоб їх закрити до продажу.

поставте колфільтер, закрийте всі свої соцмережі на приватний профіль.
Рез скільки часу мілоанівські дають зараз пропозиції, і через скільки продають?

Всім привіт... Хочу роз'яснити для себе трошки інформації... Можливо хтось мені допоможе зрозуміти. Яка різниця між списанням і прощенням , якщо пропонують менше тіла оплатити. Хочу знати , тому що не хочу гратись з податковою, і налогом... Всім гарного дня☺️

Мfm., списание - это списание процентов.
Прощение - это прощение долга, больше суммы начисленных процентов.

Мfm., списание - это списание процентов.
Прощение - это прощение долга, больше суммы начисленных процентов.
Тобто, якщо запропонують менше тіла, то це прощення, потрібно буде платити податок

І так друзі невеличке оновлення списку🔥Всім гарного вечора
Йде третій місяць прострочення
Закрито🎉
Санкредит- тіло
Старфін-тіло
Аванс-50% від тіла
Кредісенд-60% від тіла
Фінбар-60% від тіла
- 5 шараг
Потрошку йду вперед, але список ще великий, без продажу не обійдусь.
Тепер мене дуже цікавить податок за те що закрила менше тіла, потрібна допомога щоб зрозуміти, до якого терміну мені потрібно оплатити податок??

Назад
Угорі