Мfm.
Форумчанин
- Дописи
- 136
- Реакції
- 67
- Бали
- 193
Мfm. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго) CallfilterДоброго дня.А який ви спам собі встановили?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго) CallfilterДоброго дня.А який ви спам собі встановили?
ДякуюДоброго) Callfilter
Дивні ви, коли йдуть дзвінки встановлюєте різні блоки, фільтри щоб не йшли; коли ніхто не тризвонить то вам сумно і дивноСьогодні дивний ранок, з 9 години ні одного дзвінка, МФО ,на вихідних не дзвонять? Більше 10 в прострочках
Я аж в занепокоєнні, може всі счезли
Ахаха, тільки написала, і перший дзвінокНаврочила
Я просто в шоці, бо вчора було десь 100 дзвінків, а сьогодні тиша...Дивні ви, коли йдуть дзвінки встановлюєте різні блоки, фільтри щоб не йшли; коли ніхто не тризвонить то вам сумно і дивно![]()
По закону в неділю не мають права телефонувати взагаліСьогодні дивний ранок, з 9 години ні одного дзвінка, МФО ,на вихідних не дзвонять? Більше 10 в прострочках
Я аж в занепокоєнні, може всі счезли
Ахаха, тільки написала, і перший дзвінокНаврочила
Зазвичай з більшістю МФО з п'ятниці 18:30 до понеділка 9:00 це час тиші і спокою. Можна насолоджуватисяЯ просто в шоці, бо вчора було десь 100 дзвінків, а сьогодні тиша...![]()

Перестати платити всім і спілкуватись, якщо на них немає коштів. Як дружина військового ви можете про це говорити шарагам - вони мають йти на тіло. Але це пізніше. Можете місяці 2 видихнути, поставити коллфільтер, зрозуміти що життя продовжується.Як вибратись не знаю, з чого розпочати![]()
Перестати платити всім і спілкуватись, якщо на них немає коштів. Як дружина військового ви можете про це говорити шарагам - вони мають йти на тіло. Але це пізніше. Можете місяці 2 видихнути, поставити коллфільтер, зрозуміти що життя продовжується.
З часом мфо збивають хотілки. Але ще раз - перетаньте платити їх по графікам. В ідеалі скласти таблицю всіх боргів і виписати скільки % ви вносили, щоб це було аргументом, коли почнете спілкуватись. Поки немає грошей на закриття- в ігнор всіх. Забудьте про пролонгації і реструктуризації - це шлях в кредитне рабство.
Тіло, пів тіла, тіло + трошки їм на ліки, або тіло розбите на частини. Час і ігнор - це те що треба зараз. Ну і ставте на 1 місце себе і чоловіка.
Я обрала для себе чотири кредита які маю в приорітетіПерестати платити всім і спілкуватись, якщо на них немає коштів. Як дружина військового ви можете про це говорити шарагам - вони мають йти на тіло. Але це пізніше. Можете місяці 2 видихнути, поставити коллфільтер, зрозуміти що життя продовжується.
З часом мфо збивають хотілки. Але ще раз - перетаньте платити їх по графікам. В ідеалі скласти таблицю всіх боргів і виписати скільки % ви вносили, щоб це було аргументом, коли почнете спілкуватись. Поки немає грошей на закриття- в ігнор всіх. Забудьте про пролонгації і реструктуризації - це шлях в кредитне рабство.
Тіло, пів тіла, тіло + трошки їм на ліки, або тіло розбите на частини. Час і ігнор - це те що треба зараз. Ну і ставте на 1 місце себе і чоловіка.
За декілька днів, мій улюблений час став з 20:00 до 9:00Зазвичай з більшістю МФО з п'ятниці 18:30 до понеділка 9:00 це час тиші і спокою. Можна насолоджуватися![]()
Це дійсно райська насолодаЗазвичай з більшістю МФО з п'ятниці 18:30 до понеділка 9:00 це час тиші і спокою. Можна насолоджуватися![]()
Кредит каса - можна написати запит через фіолетову кнопку, напишіть що ви дружина віськового. Адекватні.Я обрала для себе чотири кредита які маю в приорітеті
Кредит каса
Манівео
Лімон
Фінсфера
поставте колфільтер, закрийте всі свої соцмережі на приватний профіль.За декілька днів, мій улюблений час став з 20:00 до 9:00![]()
Были случаи, что через 2 месяца продали, у кого какфінбар, аванс - теж люблять купувати ЄАПБ. У вас є 3-4 міс щоб їх закрити до продажу.
я кажу про свій досвід - 3 місяціБыли случаи, что через 2 месяца продали, у кого как
Зазвичай зараз подають через 60 днів і більше.Як думаєте через скільки днів можуть подати? І договір мене хвилює, тому що оплата кожних 14 днів ( тіло+%)
В мене Трукаллер,то таке собі,толком не фільтрує.Доброго) Callfilter
100 дзвінків?Зазвичай з більшістю МФО з п'ятниці 18:30 до понеділка 9:00 це час тиші і спокою. Можна насолоджуватися![]()
Да,сейчас через 2 месяца продают.Были случаи, что через 2 месяца продали, у кого как
Рез скільки часу мілоанівські дають зараз пропозиції, і через скільки продають?Кредит каса - можна написати запит через фіолетову кнопку, напишіть що ви дружина віськового. Адекватні.
Манівео - продають АФК. В АФК можна закрити за 50% тіла, дехто закривав і за 20%. Краще забити!
Лімон - те ж що Манівео
Фінсфера - якщо і підуть в суд, то через пів року. Я з ними домовилас про тіло +1000 грн. Адекватні.
Взагалі суду не бійтеся, а тримайте 8 тис на адвоката. Але до судів ще далеко.
Я б на вашому місці панувала в 1 чергу Мілоановські контори - панго, тенго і тп. Бо через 3 міс вони продають ЄАПБ, а ті люблять суди а без судів просять 2 тіла. Мілоановські пропонують тіло + 1000-3000 зверху. Краще одразу цим скористатися.
Кліккредіт, майкредит, фінбар, аванс - теж люблять купувати ЄАПБ. У вас є 3-4 міс щоб їх закрити до продажу.
поставте колфільтер, закрийте всі свої соцмережі на приватний профіль.
Пропопозиції через 2 міс. Продають - вище писали.Че
Рез скільки часу мілоанівські дають зараз пропозиції, і через скільки продають?
Тобто, якщо запропонують менше тіла, то це прощення, потрібно буде платити податокМfm., списание - это списание процентов.
Прощение - это прощение долга, больше суммы начисленных процентов.