Щоденник Моя яма МФО

• Автор теми Автор теми Мfm.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 1K
І так друзі невеличке оновлення списку🔥Всім гарного вечора
Йде третій місяць прострочення
Закрито🎉
Санкредит- тіло
Старфін-тіло
Аванс-50% від тіла
Кредісенд-60% від тіла
Фінбар-60% від тіла
- 5 шараг
Потрошку йду вперед, але список ще великий, без продажу не обійдусь.
Тепер мене дуже цікавить податок за те що закрила менше тіла, потрібна допомога щоб зрозуміти, до якого терміну мені потрібно оплатити подВітабаток??
Вітаю, у банди ТОВ "Аванс кредит" явно все дуже печально, якщо вони на такі поступки йдуть легесенько.
я б на Вашому місці не "сильно" переймався за цей податок. у цих чудаків просто все пішло не так, тому намагаютьсч отримати бодай щось. Якщо так переживаєте, то податкова сама Вас знайде.
Але я думаю, що це явно не той випадок

І так друзі невеличке оновлення списку🔥Всім гарного вечора
Йде третій місяць прострочення
Закрито🎉
Санкредит- тіло
Старфін-тіло
Аванс-50% від тіла
Кредісенд-60% від тіла
Фінбар-60% від тіла
- 5 шараг
Потрошку йду вперед, але список ще великий, без продажу не обійдусь.
Тепер мене дуже цікавить податок за те що закрила менше тіла, потрібна допомога щоб зрозуміти, до якого терміну мені потрібно оплатити податок??
І ще один важливий момент, ні одної пролонгації не було ні в одній з цих МФО

Вітаю, у банди ТОВ "Аванс кредит" явно все дуже печально, якщо вони на такі поступки йдуть легесенько.
я б на Вашому місці не "сильно" переймався за цей податок. у цих чудаків просто все пішло не так, тому намагаютьсч отримати бодай щось. Якщо так переживаєте, то податкова сама Вас знайде.
Але я думаю, що це явно не той випадок
Мені цікаво за який термін потрібно оплатити, з податковою точно проблем не хочу:i-m_so_happy:

абсолютно не важливий момент для звонилок, взагалі
Ох звонилок багато, телефон червоний...але я писала це до того що я не переплатила по ним нічого, хоча б це добре... Бо є в мене такі друзі в списку що точно підуть до колекторів, а там все печально 😅

Мені цікаво за який термін потрібно оплатити, з податковою точно проблем не хочу:i-m_so_happy:
на 99.99% вашого випадку, тов "аванс кредит" максимально реактивно мчить до дна, і до моменту апокаліпсису намагається отримати хоча б щось, і це доволі логічно з їх боку, тому я не бачу сенсу вам переживати

Назад
Угорі