Моя перемога!!!

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 5K
:facepalm: Господи так можно до конца жизни с ними судиться....

cheshire, легко. В этом подвох ИН нотариуса. Она как бы незаконна, но применяют на "дурачка". Проходит, нотари нагло все нарушают. Но им пофиг, деньги же МФО платит.
А после сноса МФО может обратиться в суд с иском о "прямом" взыскании.

Нет не спутали!к тебе вопрос!
У меня не КК... Вердикт и аланд
Нет не спутали!к тебе вопрос!
КК у меня нету. Были письма на 20% на зп. Я безработная, как только прилетела первая надпись. Счета я закрыла давно. Имущество переписано давно. Прописка у меня тож в другом городе, без права на койко-место. Что ещё?! Есть только суды и номер телефона ( не меняла никогда). Арестов нету ни на что, кроме офиц.зарплаты. Ни с кем не говорю, смс удвляю. Суд и всё.

cheshire, легко. В этом подвох ИН нотариуса. Она как бы незаконна, но применяют на "дурачка". Проходит, нотари нагло все нарушают. Но им пофиг, деньги же МФО платит.
да, на судебной власти у них достаточно дел на прямое взыскание..
а на практике, часто подают именно после сноса надписи?

Привіт всім.
Багато форумчан запитують мене нарахунок перемоги над монеткою.
Тому вирішила створити тему...
Так,я виграла суд..!!!
Але ..
Я з самого початку прострочки нікуди не писала,не дзвонила,не пролонгувала і не було жодного платежу... Реально була сніжинка...
Коли прийшов рекомендований лист додому, зав'язалася з адвокатом.. Він був здивований,що я нічого не робила... І сказав:
Що я своєю сніжинкою не визнала кредит...Справа 100 % виграшна!!!!
Тому,роблячи висновок можна сказати ігнор кращий за писанину по тим МФО ,які не мають проплат...

А от по інших МФО були проплати... ,тому ,якщо будуть знову написи ,буду боротися за тіло...

Не бійтеся воювати,покажіть свої зубки...))))Тепер вони мають оплати мені більшу суму, ніж я у них брала)))))
Суд ,це найкращий для нас варіант!!
Але я не закликаю робити як я!!!

Кожен вибирає свій шлях.
Всім здоров'я та миру)))
Молодчинка!Вітаю!А я писала в Нацкомфін,чим признала кредит.Напис також знесли через суд,зараз воюємо за тіло,бо з трьох тисяч тіла вони хочуть 15тис.-це маразм.

Привіт всім.
Так,я виграла суд..!!!
Але ..
Я з самого початку прострочки нікуди не писала,не дзвонила,не пролонгувала і не було жодного платежу... Реально була сніжинка...
Коли прийшов рекомендований лист додому, зав'язалася з адвокатом.. Він був здивований,що я нічого не робила... І сказав:
Тому,роблячи висновок можна сказати ігнор кращий за писанину по тим МФО ,які не мають проплат...

А от по інших МФО були проплати... ,тому ,якщо будуть знову написи ,буду боротися за тіло...

Не бійтеся воювати,покажіть свої зубки...))))Тепер вони мають оплати мені більшу суму, ніж я у них брала)))))

Кожен вибирає свій шлях.
Всім здоров'я та миру)))
Ти моя Умнічка? вітаю тебе з перемогою!!!

Ти моя Умнічка? вітаю тебе з перемогою!!!
Дякую...
От бачиш ,ми можемо їх присадити''''.. так це не є для когось великою перемогою... Але для мене ДУЖЕ ВЕЛИКА!!!!
Це як віра у себе... !!!

Я думаю, есть большая вероятность, выиграть суд (если с адвокатом), после ИН? Или я ошибаюсь?

Привіт всім.
Так,я виграла суд..!!!
Але ..

Кожен вибирає свій шлях.
Всім здоров'я та миру)))
Вітаю з перемогою, але! Скільки ж це Вам коштувало? Суд, юрист і т. п.

QUOTE="Злостная кредиторша, post: 672220, member: 13613"]
[/QUOTE]
Вы такая странная.... очень странная

QUOTE="Злостная кредиторша, post: 672220, member: 13613"]
[/QUOTE]
Ви завжди так новеньким відповідаєте? І чим я Вам странная?
[/QUOTE]
Тут всі з однаковою бідою і странная не я

[/QUOTE]
Тут всі з однаковою бідою і странная не я
[/QUOTE]
Не поверите, первый раз ответила так.

ПАННОЧКА, Это супер!!! Я так за Вас рада))
Надеюсь у меня тоже в скорее всё разрулиться с этой монеткой. Правда обеспокоена. Уже два месяца как подала иск, а в реестре статус "призначено склад суду" и никаких движений((

Назад
Угорі