Баба Настя
Форумчанин
- Дописи
- 473
- Реакції
- 439
- Бали
- 5255
Баба Настя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я за пані Панночку казати не буду.
Дякую)))ПАННОЧКА, клас !!! Вітаю тебе ще з одним святом ! Нехай це буде найкращою мотивашкою для новичків !
До того ж, мотивація вивчати закони, знати свої права.ПАННОЧКА, жіночка з великим серцем))
Это уже более понятная схема работы.Я за пані Панночку казати не буду.
В моєму випадку... поки очікую дати суду.
Все що потрібно було, мій адвокат зробив на початку подачі документів.
Всі поточні проблеми вирішує безкоштовно, ніяких платежів зверху не бере адвокат.
Заплатила одноразово, ту суму яку він мені виставив. І все.
Супер !!! То нехай сьогодні в твоєму домі буде гучне веселе свято !!!Дякую)))
Мені цю новину ,про рішення суду ,написала наша форумчанка Весела дівчина ,ще зранечка)))))
Реально найкращий день мого життя))

Це вже вибір кожного індивідуальний. Важливий результат.Это уже более понятная схема работы.
У каждого своя ситуация. Всё зависит от судьи и с кем судишьсяЭто уже более понятная схема работы.

кожен місяць суд? це після того, як вам зробили виконавчий напис і ви вирішили його знести?В мене кожен місяць був суд...+ його представництво в суді...
В мене був вільний графік платежів. Коли могла платила.
важно понять, как все работает, чтобы грамотно оценить адвоката и его знания.Це вже вибір кожного індивідуальний. Важливий результат.
Є тема ,, призупинено виконавче провадження' почитайте..кожен місяць суд? це після того, як вам зробили виконавчий напис і ви вирішили його знести?
чому так багато засідань? як відповідала монетка? я просто хочу зрозуміти як це працює.
важно понять, как все работает, чтобы грамотно оценить адвоката и его знания.
Ну круто буду держать кулачки что б вы сделали их!І тут я виграла.)))))суд зобов'язав їх мені повернути кошти
Якщо протягом 15 днів вони не подадуть на апеляцію (яка коштує 2000грн) я буду , танцювати самбо))))))))))))
Так суд працює. Не від нас залежить це
А на вас кк надпись сделал же?и эти пол года счета закрыты?Це не великий термін. В мене вже пів року... а ще скільки невідомо. Сподіваюсь призначені суди на червень будуть останніми.
Lia87 ты мне вопрос? Или то как обычно, смс барабашки спутали??Ну круто буду держать кулачки что б вы сделали их!
А на вас кк надпись сделал же?и эти пол года счета закрыты?
Що таке сніжинка?Рада за вас. Ви підняли мені настрій сьогодні. Є шанс що якщо Майкредит подасть на мене в суд, то я виграю. Сніжинка вже два місяці.
Скажіть будь ласка, скільки коштують послуги адвоката і де знайти хорошого?
Но в загальному, яку сумму від вас хотіли , а яку заплатили?За за п'ять місяців роботи ))) це не є дорого
Это когда человек игноритЩо таке сніжинка?
Но в загальному, яку сумму від вас хотіли , а яку заплатили?
А сроки подачи есть?или они могут и через год это сделать?Как я понял, снесли исполнительную надпись нотариуса.
Это не означает, что МФО не может подать в суд на общих основаниях.