- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35919
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім.
Багато форумчан запитують мене нарахунок перемоги над монеткою.
Тому вирішила створити тему...
Так,я виграла суд..!!!
Але ..
Я з самого початку прострочки нікуди не писала,не дзвонила,не пролонгувала і не було жодного платежу... Реально була сніжинка...
Коли прийшов рекомендований лист додому, зав'язалася з адвокатом.. Він був здивований,що я нічого не робила... І сказав:
Що я своєю сніжинкою не визнала кредит...Справа 100 % виграшна!!!!
Тому,роблячи висновок можна сказати ігнор кращий за писанину по тим МФО ,які не мають проплат...
А от по інших МФО були проплати... ,тому ,якщо будуть знову написи ,буду боротися за тіло...
Не бійтеся воювати,покажіть свої зубки...))))Тепер вони мають оплати мені більшу суму, ніж я у них брала)))))
Суд ,це найкращий для нас варіант!!
Але я не закликаю робити як я!!!
Кожен вибирає свій шлях.
Всім здоров'я та миру)))
Багато форумчан запитують мене нарахунок перемоги над монеткою.
Тому вирішила створити тему...
Так,я виграла суд..!!!
Але ..
Я з самого початку прострочки нікуди не писала,не дзвонила,не пролонгувала і не було жодного платежу... Реально була сніжинка...
Коли прийшов рекомендований лист додому, зав'язалася з адвокатом.. Він був здивований,що я нічого не робила... І сказав:
Що я своєю сніжинкою не визнала кредит...Справа 100 % виграшна!!!!
Тому,роблячи висновок можна сказати ігнор кращий за писанину по тим МФО ,які не мають проплат...
А от по інших МФО були проплати... ,тому ,якщо будуть знову написи ,буду боротися за тіло...
Не бійтеся воювати,покажіть свої зубки...))))Тепер вони мають оплати мені більшу суму, ніж я у них брала)))))
Суд ,це найкращий для нас варіант!!
Але я не закликаю робити як я!!!
Кожен вибирає свій шлях.
Всім здоров'я та миру)))