Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
безкоштовно чи запідсрачник?Мої работають)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
безкоштовно чи запідсрачник?Мої работають)

За ідею))безкоштовно чи запідсрачник?![]()
За ідею))
А що робити зараз грошей закрити немаєНе чекайте...Це нічого не змінить.
Чесно, ? нічого не робити.А що робити зараз грошей закрити немає
А кожного дня +199.50грн добавляється вже правда другий день недзвонять
то абсолютно нічого не означаєА кожного дня +199.50грн добавляється
Пізніше мінусувати почнуть.А що робити зараз грошей закрити немає
А кожного дня +199.50грн добавляється вже правда другий день недзвонять
Я на це надіюсяПізніше мінусувати почнуть.
Надія помирає останньоюЯ на це надіюся
Ну як сказатито абсолютно нічого не означає
???Надія помирає останньою
Вони продадуть Кредитпромінвесту,то суть та сама контора, а ті тіло запропонують.Ну як сказати
Я читала що Єгроші неохоче йжуть на поступки
час лікує від неохочостіНу як сказати
Я читала що Єгроші неохоче йжуть на поступки
Вот я так і думаю може вони щось запропонуютьчас лікує від неохочості
Напишете коли надоїсть і ми підкажемо що далі робити.Мене найбільше хвилює тільки те, що вони телефонуватимуть рідним. І через це мушу платити відсотки (тому що маю можливість тільки так платити зараз, а не тіло), хоча й цими відсотками, що я вже заплатила, тіло вже 2 чи 3 рази могло б бути закрите..
Безглуздо. Але якщо Вам так підходить...Мене найбільше хвилює тільки те, що вони телефонуватимуть рідним. І через це мушу платити відсотки (тому що маю можливість тільки так платити зараз, а не тіло), хоча й цими відсотками, що я вже заплатила, тіло вже 2 чи 3 рази могло б бути закрите..
безглуздо, але що тоді робити?..Безглуздо. Але якщо Вам так підходить...
Почему вы решили в этот дневник написать, просто пальцем ткнули. Просто интересно. Вы только зарегались, и сразу тут написалиМене найбільше хвилює тільки те, що вони телефонуватимуть рідним. І через це мушу платити відсотки (тому що маю можливість тільки так платити зараз, а не тіло), хоча й цими відсотками, що я вже заплатила, тіло вже 2 чи 3 рази могло б бути закрите..
Ви платите за відсутність дзвінків. Хіба ж це має сенс?безглуздо, але що тоді робити?..
нічого.безглуздо, але що тоді робити?..