Щоденник Моя історія кредитів! Насправді так хочеться виговоритися, можливо легше стане...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мене найбільше хвилює тільки те, що вони телефонуватимуть рідним. І через це мушу платити відсотки (тому що маю можливість тільки так платити зараз, а не тіло), хоча й цими відсотками, що я вже заплатила, тіло вже 2 чи 3 рази могло б бути закрите..

Мене найбільше хвилює тільки те, що вони телефонуватимуть рідним. І через це мушу платити відсотки (тому що маю можливість тільки так платити зараз, а не тіло), хоча й цими відсотками, що я вже заплатила, тіло вже 2 чи 3 рази могло б бути закрите..
Напишете коли надоїсть і ми підкажемо що далі робити.

Безглуздо. Але якщо Вам так підходить...

Почему вы решили в этот дневник написать, просто пальцем ткнули. Просто интересно. Вы только зарегались, и сразу тут написали

безглуздо, але що тоді робити?..
Ви платите за відсутність дзвінків. Хіба ж це має сенс?
Ви турбуєтесь про рідних і близьких. Про їх спокій. Ціною власних нервів і грошей. Варто того?
Трукал вирішить 90% проблем. І безкоштовно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі