Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вам видніше. Особисто у мене такого бажання нема.не закривати зовсім?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вам видніше. Особисто у мене такого бажання нема.не закривати зовсім?)))
В мене схожа була ситуація як у Вас. Найбільше за близьких боявся. Купа переплат, пролонгацій. Як згадаю, в холодний піт кидає. Кожна МФО вела себе по різному. Багато хто відсотки посписував, багато реструктуризацій за тіло і т.д. Самі кончені це Є Гроші і Зе Кредит. Ну і Мані4Ю. Ну це моя думка. Моя боротьба з ними ще не закінчена... Треба ще час. Залишились деякі. В загальному мав їх близько 30 штук. Зараз залишилось 7. Деякі з них дуже проблемні. Я впевнений у Вас все получиться. Нервів можуть вам поїсти. Все пройде. P. S: не падайте духом. Я себе цією фразою завжди заспокоюю.кредити це як кара якась
декілька взято до війни, декілька вже під час
раніше все було легко і закривалось вчасно, прострочок ніколи не було, а тут як по накатаній схемі
залишу для себе тут все що маю, і можливо поради якісь можете дати, буду вдячна!
Манівео- залишилось 4 тисячі(з 22 + пролонгацій було на тисяч 8)
Укрпозика - тіло 22(було виплачено 15 тисяч) нарахували вже 40+ з ними не спілкуюсь і вони зі мною(готова закрити лише за 7тисяч залишок від тіла
Дінеро 6 тисяч(виплачу як тільки буде можливість - хоча тіло кредити виплачено з процентами давно)
Швидко гроші 3 тисячі( хочу закрити і забути доставучі)
Нові кредити 4 тисячі ще прострочення немає тому за них поки не хвилююсь
Кредит каса тіло 4800( виплатила пролонгаціями 12 тисяч, більше платити нічого їм не хочеться)
Майкредит 5500(нарахували вже близько 20000, надіюсь домовитися з ними за тіло)
Міолан тіло 7000(пропонують реструктуризацію, оформлю як будуть кошти)
Алекскредит 2500( але потрішки можна закривати)
Качай гроші 3000 тисячі(буду закривати як можливість буде)
Смартівей можна і не згадувати 440 гривень,але вони є, аби не забути
І моя найбільша любов це звісно Єгроші, тіло 15000 виплачено близько 30 тисяч і ще треба віддати половину від цього)
найбільше не хочеться розчаровувати рідних, але хочу собі пообіцяти що все зможу і все закрию) і забуду як страшний сон
Так. Я ще записала його, надіслала скаргу в нбу, але це не допомогло, залишила номер телефону в одному чаті таких як я і хлопці мене підтримали, писали і дзвонили виродку. Хай бог милує, треба сталеві нерви мати) але після цих колекторів мені вже майже нічого боятись, хто пройшов через цей жах, витримав цей терор, той дійсно заслуговує поваги. Починаєш себе цінувати))Зате поповнили словниковий запас![]()
Оооо, вони говорили за мати пенсіонерку та дітей, деякі дані були не вірні, але таке казали, і що будуть з ними робити і яка я тварина і тд, що я відходила довго… вияснилось то зеки, мені помогли хлопці з іншого чату розібратись, вони дозвонились і по чоловічі поговорили. Писала скаргу в нбу, вони відповіли що все до договору, що якщо в мене є проблеми я маю звернутись в кібер поліцію. Я закрила цих тварин одних з останніх, бо не хотіла навіть спілкуватись з ними. Звісно за тілоА що Маніфою говорили?
Я в них теж в прострочці. Один раз спілкувалася з мадам хамовитою і все
Раджу закрити за тіло. Вони одні з найгірших мфоА що Маніфою говорили?
Я в них теж в прострочці. Один раз спілкувалася з мадам хамовитою і все
В мене манифорю знайшли всіх родичів про яких я навіть не пам'ятала. Навіть телефонів їх не знала.В мене схожа була ситуація як у Вас. Найбільше за близьких боявся. Купа переплат, пролонгацій. Як згадаю, в холодний піт кидає. Кожна МФО вела себе по різному. Багато хто відсотки посписував, багато реструктуризацій за тіло і т.д. Самі кончені це Є Гроші і Зе Кредит. Ну і Мані4Ю. Ну це моя думка. Моя боротьба з ними ще не закінчена... Треба ще час. Залишились деякі. В загальному мав їх близько 30 штук. Зараз залишилось 7. Деякі з них дуже проблемні. Я впевнений у Вас все получиться. Нервів можуть вам поїсти. Все пройде. P. S: не падайте духом. Я себе цією фразою завжди заспокоюю.
Через скільки вони вам за тіло запропонували? Бо вже знайшли всіх кого можна. Але поки без гидоти. Тільки сповіщають. Через скільки у вас від рідних відставали?Так. Я ще записала його, надіслала скаргу в нбу, але це не допомогло, залишила номер телефону в одному чаті таких як я і хлопці мене підтримали, писали і дзвонили виродку. Хай бог милує, треба сталеві нерви мати) але після цих колекторів мені вже майже нічого боятись, хто пройшов через цей жах, витримав цей терор, той дійсно заслуговує поваги. Починаєш себе цінувати))
Оооо, вони говорили за мати пенсіонерку та дітей, деякі дані були не вірні, але таке казали, і що будуть з ними робити і яка я тварина і тд, що я відходила довго… вияснилось то зеки, мені помогли хлопці з іншого чату розібратись, вони дозвонились і по чоловічі поговорили. Писала скаргу в нбу, вони відповіли що все до договору, що якщо в мене є проблеми я маю звернутись в кібер поліцію. Я закрила цих тварин одних з останніх, бо не хотіла навіть спілкуватись з ними. Звісно за тіло
Раджу закрити за тіло. Вони одні з найгірших мфо
Мені Маніфою прислали смс що будуть телефонувати до контактних осібВ мене манифорю знайшли всіх родичів про яких я навіть не пам'ятала. Навіть телефонів їх не знала.
Від оточення в вас через скільки відстали?дуже не хочу щоб турбували всіх безкінечно.
Через скільки вони вам за тіло запропонували? Бо вже знайшли всіх кого можна. Але поки без гидоти. Тільки сповіщають. Через скільки у вас від рідних відставали?
Після 24 лютогоВ мене манифорю знайшли всіх родичів про яких я навіть не пам'ятала. Навіть телефонів їх не знала.
Від оточення в вас через скільки відстали?дуже не хочу щоб турбували всіх безкінечно.
Через скільки вони вам за тіло запропонували? Бо вже знайшли всіх кого можна. Але поки без гидоти. Тільки сповіщають. Через скільки у вас від рідних відставали?
А кто ИП лупанул?10к.
У меня всего было 6 МФО с которыми вышла в просрочку в начале 2021. Тела на 80к. 2х закрыла за тело, 1 закрываю сейчас. 1 самоликвидировались (и такое счастье бывает) ). 1 влепили ВП, которое уже снесено. Вот такой расклад.
Честно, не помню. Это было ещё в благословееном январе 2022го... столько всего случилось после этого. Была бы дома, доки посмотрела, ответила бы ВамА кто ИП лупанул?
А кто самоликвидировался? Просто у меня тоже контора одна ликвидировалась.Честно, не помню. Это было ещё в благословееном январе 2022го... столько всего случилось после этого. Была бы дома, доки посмотрела, ответила бы Вама так... не запомнилось. Всем адвокат с форума занимался, моя вовлеченность была минимальной.
![]()
відповідач: Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "К9", Представник позивача: адвокат Калінін Сергій Костянтинович, Представник позивача: Адвокатське бюро "Калінін і Партнери, Третя особа: Приватний виконавець виконавчого округу Миколаївської області Баришніков Артем ДмитровичА кто самоликвидировался? Просто у меня тоже контора одна ликвидировалась.
Понятно. К9 а им кто продал?відповідач: Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "К9", Представник позивача: адвокат Калінін Сергій Костянтинович, Представник позивача: Адвокатське бюро "Калінін і Партнери, Третя особа: Приватний виконавець виконавчого округу Миколаївської області Баришніков Артем Дмитрович
Вот) сообразила что в реестре судебных решений можно посмотреть
)))))
Это ВП.
Ну Вы и вопросы задаёте))) эти самоликвилировавшиеся были ещё летом 2021... что то было в названии было про кеш
точно не вспомню
Да не помню яПонятно. К9 а им кто продал?
Ясно. Я Онлайнов с носом оставил. Они 60к хотели. Апелляцию они не подавалиДа не помню я))) я и к9 этот бы не вспомнила, если бы не сообразила, где глянуть
)) а может и не знала. Я в это не вовлекалась, если честно особо.
Поздравляю! Это всегда приятно!Ясно. Я Онлайнов с носом оставил. Они 60к хотели. Апелляцию они не подавали
кредити це як кара якась
декілька взято до війни, декілька вже під час
раніше все було легко і закривалось вчасно, прострочок ніколи не було, а тут як по накатаній схемі
залишу для себе тут все що маю, і можливо поради якісь можете дати, буду вдячна!
Манівео- залишилось 4 тисячі(з 22 + пролонгацій було на тисяч 8)
Укрпозика - тіло 22(було виплачено 15 тисяч) нарахували вже 40+ з ними не спілкуюсь і вони зі мною(готова закрити лише за 7тисяч залишок від тіла
Дінеро 6 тисяч(виплачу як тільки буде можливість - хоча тіло кредити виплачено з процентами давно)
Швидко гроші 3 тисячі( хочу закрити і забути доставучі)
Нові кредити 4 тисячі ще прострочення немає тому за них поки не хвилююсь
Кредит каса тіло 4800( виплатила пролонгаціями 12 тисяч, більше платити нічого їм не хочеться)
Майкредит 5500(нарахували вже близько 20000, надіюсь домовитися з ними за тіло)
Міолан тіло 7000(пропонують реструктуризацію, оформлю як будуть кошти)
Алекскредит 2500( але потрішки можна закривати)
Качай гроші 3000 тисячі(буду закривати як можливість буде)
Смартівей можна і не згадувати 440 гривень,але вони є, аби не забути
І моя найбільша любов це звісно Єгроші, тіло 15000 виплачено близько 30 тисяч і ще треба віддати половину від цього)
найбільше не хочеться розчаровувати рідних, але хочу собі пообіцяти що все зможу і все закрию) і забуду як страшний сон
Скорее всего кредит7, я тоже долго искала кто это, выяснилаПонятно. К9 а им кто продал?
Кредит 7 это еще те. У меня тихие были. Но ничего так и не предложили. Пошли лесом.Скорее всего кредит7, я тоже долго искала кто это, выяснила
У меня тоже были тихие, тихо передали к9, те влепили надпись. Предложений тоже не было никакихКредит 7 это еще те. У меня тихие были. Но ничего так и не предложили. Пошли лесом.
Вітаю Вас. Підкажіть будь ласка, а чи за тіло ви їх закривали з гарантійним?Мінус Є-гроші)
тяжко та важко, продали кредит промінвест, колажі та смс у вайбері.
але вже без них!)))