Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вам кредитпромінвест відправляли колажі?дякую) про все що можна було з ними домовитися це про зупинення нарахування відсотків, для мене це одна з самих не адекватних компаній.
Обьявились К9 у меня по кредит 7. Предложил тело. Отказались. Закрыл Форзу они созрели, а вернее их каллы. К9 ждут дальше. Фух минус еще одна говноконтора.У меня тоже были тихие, тихо передали к9, те влепили надпись. Предложений тоже не было никаких
Так, постарались на славу!)) котів, собак приписали мені!)все таки хвора у людей фантазія, я незнаю їх на роботу беруть за принципом хто найбільший кретин?Вам кредитпромінвест відправляли колажі?
Котів прохання не чіпати. Тварина древня і недоторканаТак, постарались на славу!)) котів, собак приписали мені!)все таки хвора у людей фантазія, я незнаю їх на роботу беруть за принципом хто найбільший кретин?
Треба було трохи почекати і закрили б ща тіло ? а то вони вам колажі роблять, а ви їм за це ще платите з відсотками ?дякую) про все що можна було з ними домовитися це про зупинення нарахування відсотків, для мене це одна з самих не адекватних компаній.
Це через скільки просрочки вам таке прилитіло?Так, постарались на славу!)) котів, собак приписали мені!)все таки хвора у людей фантазія, я незнаю їх на роботу беруть за принципом хто найбільший кретин?
Я мала оплатити 14, а це почали 15 лютого ?Це через скільки просрочки вам таке прилитіло?
Ви знаєте от міолан просто продав кредит капітал. Телефонував але тільки до мене...Є гроші кончені, мілоан теж штурмують, тримайтесь, прорвемось
Вы большая молодец что так ведете список,а я не могу сесть и написать,как только беру ручку,будто блок в мозгах,кидаю все и спать иду.( звонят сволочи миллион раз в день,даже ребенку(. А я просто жду,пусть звонят?Я мала оплатити 14, а це почали 15 лютого ?
Ви знаєте от міолан просто продав кредит капітал. Телефонував але тільки до мене...
Мінус Нові кредити
Не приємна компанія і голос в оператора)
Голос тей самий імена різні. Полюбляють створювати групи в вайбері!)
Хочу підсумувати для себе:
1. Таліон 4тис
2. Дінеро 6тис
3.Укрпозика 22?
4. Кредит каса тіло 4800( хочуть 16, виплачено 12. На поступки взагалі не йдуть)
5. Майкредит тіло 5500, чекаю ще...щоб тільки тіло оплатити а не 21000
6.Качай гроші в процесі закриття
7. Швидко гроші тіло 3000(заплачено 3000 пролонгації, зупинились на 6000, проценти не ростуть)
8. Алехкредит пропонують реструктуризацію хочу оформити але на кращих умовах з 2500 хочуть 5000
9. Міолан продав кредит капіталу хочуть з 7000 - 27000 пропонують розстрочку
10. Смартівей 440 грн хочу закрити щоб кількість менша була
11. Забула про ССлоан списали всі відсотки, час від часу закидаю кошти лишні тіло зменшується, не турбують майже.
Чекаю щоб цей список дорівнював нулю!)
Так вони в вайберу групу з вашими контактами створили? І коли це було?Так, постарались на славу!)) котів, собак приписали мені!)все таки хвора у людей фантазія, я незнаю їх на роботу беруть за принципом хто найбільший кретин?
Ccloan : 25.02 був останній день для пролонгації, 31.03 - прийшла пропозиція за тіло кредиту. Скористалась відразу, так як у моєму випадку були адекватними: два дзвінки і кілька смс повідомленьЯ мала оплатити 14, а це почали 15 лютого ?
Ви знаєте от міолан просто продав кредит капітал. Телефонував але тільки до мене...
Мінус Нові кредити
Не приємна компанія і голос в оператора)
Голос тей самий імена різні. Полюбляють створювати групи в вайбері!)
Хочу підсумувати для себе:
1. Таліон 4тис
2. Дінеро 6тис
3.Укрпозика 22?
4. Кредит каса тіло 4800( хочуть 16, виплачено 12. На поступки взагалі не йдуть)
5. Майкредит тіло 5500, чекаю ще...щоб тільки тіло оплатити а не 21000
6.Качай гроші в процесі закриття
7. Швидко гроші тіло 3000(заплачено 3000 пролонгації, зупинились на 6000, проценти не ростуть)
8. Алехкредит пропонують реструктуризацію хочу оформити але на кращих умовах з 2500 хочуть 5000
9. Міолан продав кредит капіталу хочуть з 7000 - 27000 пропонують розстрочку
10. Смартівей 440 грн хочу закрити щоб кількість менша була
11. Забула про ССлоан списали всі відсотки, час від часу закидаю кошти лишні тіло зменшується, не турбують майже.
Чекаю щоб цей список дорівнював нулю!)
ВИ вже вирішили питання з єгрошікредити це як кара якась
декілька взято до війни, декілька вже під час
раніше все було легко і закривалось вчасно, прострочок ніколи не було, а тут як по накатаній схемі
залишу для себе тут все що маю, і можливо поради якісь можете дати, буду вдячна!
Манівео- залишилось 4 тисячі(з 22 + пролонгацій було на тисяч 8)
Укрпозика - тіло 22(було виплачено 15 тисяч) нарахували вже 40+ з ними не спілкуюсь і вони зі мною(готова закрити лише за 7тисяч залишок від тіла
Дінеро 6 тисяч(виплачу як тільки буде можливість - хоча тіло кредити виплачено з процентами давно)
Швидко гроші 3 тисячі( хочу закрити і забути доставучі)
Нові кредити 4 тисячі ще прострочення немає тому за них поки не хвилююсь
Кредит каса тіло 4800( виплатила пролонгаціями 12 тисяч, більше платити нічого їм не хочеться)
Майкредит 5500(нарахували вже близько 20000, надіюсь домовитися з ними за тіло)
Міолан тіло 7000(пропонують реструктуризацію, оформлю як будуть кошти)
Алекскредит 2500( але потрішки можна закривати)
Качай гроші 3000 тисячі(буду закривати як можливість буде)
Смартівей можна і не згадувати 440 гривень,але вони є, аби не забути
І моя найбільша любов це звісно Єгроші, тіло 15000 виплачено близько 30 тисяч і ще треба віддати половину від цього)
найбільше не хочеться розчаровувати рідних, але хочу собі пообіцяти що все зможу і все закрию) і забуду як страшний сон
Ви почитайте форум.Ні одне МФО не йде на поступки з перших днів,навіть місяців))ВИ вже вирішили питання з єгроші
Бо в мене тіло 9500 вже сплатила 10400 і ще треба на сьогодні 9500 може вони йдуть на уступки
Підкажіть
знайдуть спосіб її вам донести))

Да ладно))От мені сьогодні смс прислали))Крім кількості днів прострочка...більш нічого)Хоч знатиму))?
Я про те що мої лєнтюхи так і не донесли.Да ладно))От мені сьогодні смс прислали))Крім кількості днів прострочка...більш нічого)Хоч знатиму))?

Патамушо лєнтюхи))Мої работають)Я про те що мої лєнтюхи так і не донесли.
м*даки![]()
В мене Єгроші просрочення від 23 березня вот думаю коли чекати дзвінків до родичівВи почитайте форум.Ні одне МФО не йде на поступки з перших днів,навіть місяців))
Треба чекати.Коли вони захочуть зробити вам пропозицію,яка вас влаштує,вони знайдуть спосіб її вам донести))
Не чекайте...Це нічого не змінить.В мене Єгроші просрочення від 23 березня вот думаю коли чекати дзвінків до родичів
Патамушо лєнтюхи))Мої работають)