В мене теж все почалося з манівео. З вересня 2018 року, брала, повертала, пролонгувала, блище до нового року вже не було чим платити, взяла ще декілька МФО, потім ще, і зараз їх 18 шт. Дойшло до того, що як зомбі шукала гроші на пролонгацію, і близько місяця тому все зірвалася, чоловік прийшов з роботи а я в істереці, плачу (ніхто ще не знав, що я в такій какі). Все розповіла, він в шоці, але підтримав, спочатку хотів взяти кредит на велику суму, щоб закрити всі МФО, не дали, зарплата мала, а під залог квартири теж не дали ( і слава Богу), бо приписані двое малих дітей. Потім знайшла цей форум, і це правда, почитавши, стало набагато легше, ніби очі відкрились, бо думала що я одна така, що влізла в все це. Ходила до знайомого юриста, він звичайно не похвалив, але сказав таку фразу "Уся ваша біда в недовірі до рідних" так воно і є, всі коли дізналися, говорили, чому раніше не сказати, все б вирішили ще коли було одне манівео. А я ж то думала що все сама зроблю, викручусь, оце викрутилась(((