Моя істерика в Говнетці

• Автор теми Автор теми Ларисон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
Ага, дабы вам такого не намалевали-платите...
Видел уже тут такие перлы...
И ужастики про приезды, типа
"все страшные, но контора ХХХ-вообще звери, приезжали, выбили двери, выипли соседского пса...лучше им платите, а то и к вам приедут, и над вашим надругаются"
У меня когда прилетал коллаж от других то у меня не было желания платить, но и настучала на них куда только можно)
У меня тоже есть собака нужно будет её на время к бабушке отвезти что бы не пострадала?

У меня когда прилетал коллаж от других то у меня не было желания платить, но и настучала на них куда только можно)
У меня тоже есть собака нужно будет её на время к бабушке отвезти что бы не пострадала?
Значит, если у меня только коты, ко мне не приедут ?

Значит, если у меня только коты, ко мне не приедут ?
Котов как раз они насилуют неприродным образом, спасайте котеек!!!
Неплохая выйдет вечеринка, нужно запастись бензином и бенгальскими огнями, никогда не видела как горит коллектор ?
Когда каллы звонят моим те отвечают что я мотаю срок за то что калла на лом нанизал, но скоро выйду, так что приезжайте...сливаются
Неплохая выйдет вечеринка, нужно запастись бензином и бенгальскими огнями, никогда не видела как горит коллектор ?
Использовать калла анально,как подставку для старта ракет- фейерверков

Останнє редагування:
Котов как раз они насилуют непригодным образом, спасайте котеек!!!
Вот я так и знала что они ездят, а тут все обманывают что они не ездят ? теперь менять котам паспорта, цвет хвостов и отпечатки лап, срооочно
Когда каллы звонят моим те отвечают что я мотаю срок за то что калла на лом нанизал, но скоро выйду, так что приезжайте...сливаются
Не уверена, но кажется они за свою *опу как никак боятся ?
Тут ж не поймёшь, соврали Вы или нет))

Здается мне- это был вброс...
Уж очень похоже.
Обычно спрашивают что делать ДО оплаты... А тут ТС отак отвалил все хотелки и давай рассказывать какие калломрази страшные.
Рарегестрировалась в октябре- и на сегодняшний день 35 сообщений...

Проверить бы ТС у Админа....
Фух, не одна я тут черствая и недоверчивая.)

Я писала в НБУ , нічим не допомогли
Простите, выходит Вам это безобразие не вчера прислали, а минимум две недели назад? И Вы, оплатив, две недели спустя, все их хотелки(?!), после обращения в Нацбанк, спрашиваете у форума, что делать? Если не секрет, что ответил Нацбанк? Спасибо.

Фух, не одна я тут черствая и недоверчивая.)
Не,не...мои армейские навыки мне периодически подсказывают когда "лажжааа"
Вот я так и знала что они ездят, а тут все обманывают что они не ездят ? теперь менять котам паспорта, цвет хвостов и отпечатки лап, срооочно

Не уверена, но кажется они за свою *опу как никак боятся ?
Тут ж не поймёшь, соврали Вы или нет))
А вы думаете у них очко из вольфрамового сплава? Мечтаю чтоб приехали когда побратимы у меня в гостях...мы бы их и накормили, и напоили и развлеклись...

Не,не...мои армейские навыки мне периодически подсказывают когда "лажжааа"
Заплатила 10 к, так как переживала за психику ребенка. Ок. Но коллаж- то уже есть. Получается, заплатила за нанесение психологической травмы ребенку...

Заплатила 10 к, так как переживала за психику ребенка. Ок. Но коллаж- то уже есть. Получается, заплатила за нанесение психологической травмы ребенку...
Ага, я таким плачу обычно меньше чем нихua
Мля,да что ж это такое, как рисовать гадость- то аж бегом. Как прислать Гарантийное письмо- не получается! Сцуко, это проблема? МФО падлы и каллотвари- я к вам обращаюсь!

ПЕРВАЯ ПОБЕДА
Позов ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінансова інновація» (03124, м. Київ, б-р. Вацлава Гавела, буд. 4, офіс 520 код ЄДРПОУ 41146462), треті особи: Приватний
нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор Вікторович (01034, м. Київ, вул.. Рейтарська, буд. 6-3 літ. А), приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Єфименко Денис Олегович (04073, м. Київ, вул. Кирилівська, буд. 172, оф. 65) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню - задовольнити.​

Визнати таким, що не підлягає виконанню виконавчий напис приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Баршацького Ігоря Вікторовича від 03 липня 2020 року, № 9287, про звернення стягнення з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінанс інновація» в сумі 16950 гривень 00 коп.
таким, що не підлягає виконанню.​

Скасувати заходи забезпечення позову, застосовані ухвалою Новозаводського районного суду міста Чернігова від 01 жовтня 2020 року по справі № 751/6505/20, а саме зупинення стягнення з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1
( АДРЕСА_1 ) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінанс інновація» (03124, м. Київ, б-р. Вацлава Гавела, будинок 4, офіс 520, код ЄДРПОУ 41146462), що здійснюється на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Баршацького Ігора Вікторовича (01034, м. Київ, вул. Рейтарська, буд. 6-3 літ. А) від 17.09.2020 року № 9287 у виконавчому провадженні № 63119522.​

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінанс інновація» на користь ОСОБА_1 витрати,
пов`язані з наданням правничої допомоги в розмірі 5000 (п`ять тисяч) гривен 00 копійок. 5000 грн. 00 коп​

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фінанс інновація» на користь держави судовий збір в розмірі 840 (вісімсот сорок) гривен 80 копійок (ГУК у м. Києві/м.Київ/22030106, код отримувача (код за ЄДРПОУ) 37993783, Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП), розрахунковий рахунок UA908999980313111256000026001, код класифікації доходів бюджету: 22030106).​

Сьогодні після довгих мук, закрила цю шарагу. Ці козли зробили колаж на мою дитину неповнолітню і почали розсилку. Це неможливо витерпіии всі у шоці. Сказали, що наступні дії це школа де навчається дитина. Прислали фото класу, хоча я його нігде не виставляла. Почали тиск на маму. Погрожували наркоманами, які будуть чекати біля будинку з зараженим СНІДОМ шприцом і ще багато іншого. Просто жах. Віддала всі гроші,що були і щойно отримала довідку про закриття. Вирішила написати , бо їде дах. Брала 3000, повернула 10000.Просто не витримала психіка. Хочу запитати у Вас чи варто кудись звертатися зі скаргою?Всіх з Наступаючим Новим роком!
Случайно не Паша высылал?

Назад
Угорі