Моя істерика в Говнетці

• Автор теми Автор теми Ларисон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьогодні після довгих мук, закрила цю шарагу. Ці козли зробили колаж на мою дитину неповнолітню і почали розсилку. Це неможливо витерпіии всі у шоці. Сказали, що наступні дії це школа де навчається дитина. Прислали фото класу, хоча я його нігде не виставляла. Почали тиск на маму. Погрожували наркоманами, які будуть чекати біля будинку з зараженим СНІДОМ шприцом і ще багато іншого. Просто жах. Віддала всі гроші,що були і щойно отримала довідку про закриття. Вирішила написати , бо їде дах. Брала 3000, повернула 10000.Просто не витримала психіка. Хочу запитати у Вас чи варто кудись звертатися зі скаргою?Всіх з Наступаючим Новим роком!
Я,б після такого точно не заплатила б.

Сьогодні після довгих мук, закрила цю шарагу. Ці козли зробили колаж на мою дитину неповнолітню і почали розсилку. Це неможливо витерпіии всі у шоці. Сказали, що наступні дії це школа де навчається дитина. Прислали фото класу, хоча я його нігде не виставляла. Почали тиск на маму. Погрожували наркоманами, які будуть чекати біля будинку з зараженим СНІДОМ шприцом і ще багато іншого. Просто жах. Віддала всі гроші,що були і щойно отримала довідку про закриття. Вирішила написати , бо їде дах. Брала 3000, повернула 10000.Просто не витримала психіка. Хочу запитати у Вас чи варто кудись звертатися зі скаргою?Всіх з Наступаючим Новим роком!
Обращаться надо было До того как вы им деньги у своего ребенка украли и отдали. Но вы можете сейчас попробовать на них настучать с приложением всех скринов,записей разговоров ,угрози тд. Возможно,нбу их обяжет вернуть переплату,если вы донесете до их сознания что вы находились под очень юольшим давлением от угроз в адрес несовершеннолетнего ребенка. Пишите в нбу,минюст,торгово-промышленную палату Украины,набу,сбу,нацкомфин,сбу,киберполицию ,генпрокуратуру и на урядову. твapeй Надо наказать,хоть и задним числом.

Ларисон, Я,не можу одного зрозуміти,чому Ви не питали поради куда писати до того поки не заплатили?

Ларисон, Я,не можу одного зрозуміти,чому Ви не питали поради куда писати до того поки не заплатили?
По той же причине,по которой я,и многие на форуме,поотдавали овердокуя своих денег в эти шараги- паника,страх,отчаяние,незнание своих прав и законов своей страны.

Ага :rolleyes: Не так просто зараз розлучитися з 10тис.А,ще побігти платити,будучи зараз на форумі,не один день,а потім питати куда жалітися?
Я писала в НБУ , нічим не допомогли(
Ви,сьогодні писали?
По той же причине,по которой я,и многие на форуме,поотдавали овердокуя своих денег в эти шараги- паника,страх,отчаяние,незнание своих прав и законов своей страны.
Так і я раніше віддавала,потім попала сюди і все.

Скільки ж часу вас прострочення що вони таке зробили в прокуратуру йдіть це вже нікуди не годиться коли таке роблять з дітьми

Ларисон, Вибачте,але,як би хоч на одну мою дитину таке зробили,я б точно не побігла платити.В мене був ньюанс того року з колажжом доньки,так я всіх підняла на ноги,хоча тут чмoшнuкu були непричому

Я чуть в шоке от увиденого. Лепить ребёнка на коллаж это *****ц товарищи :mad:
Обращайтесь в киберполицию!! И не помешало бы в СМИ обратится, прославить мpазей.

Ага :rolleyes: Не так просто зараз розлучитися з 10тис.А,ще побігти платити,будучи зараз на форумі,не один день,а потім питати куда жалітися?

Ви,сьогодні писали?
Ні, не сьогодні. Зараз сама розумію, що зробила на емоціях. Дуже злякалась за психіку дитини.
Скільки ж часу вас прострочення що вони таке зробили в прокуратуру йдіть це вже нікуди не годиться коли таке роблять з дітьми
2,5 місяці

Это кто ж такое вытворяет??? На ребенка ?? Я на форуме новичок, но как мама Вам советую срочно ... В Киберполицию , в полицию , 1554 и стоять на своем очень настойчиво!! В нашей стране чем чернее у тебя рот тем лучше ( к сожалению ) . Успокойтесь , возьмите себя в руки... стучите во все двери! Может есть в полиции знакомые ( пусть прозвонят по номерам от которых угрозы ) . Меня записали в поручители и жизни мне не давали. Кум ( полицейскийй ) сел на телефон , уж не знаю что он им говорил.... но звонить перестали. Держитесь!!!

Ларисон, Ви не відповіли на моє запит
Ларисон, Ви не відповіли на моє запитання
Ларисон, Ви не відповіли на моє запитання
Кк, Алекс, Май Кредит, Май Валет, Кф

Здается мне- это был вброс...
Уж очень похоже.
Обычно спрашивают что делать ДО оплаты... А тут ТС отак отвалил все хотелки и давай рассказывать какие калломрази страшные.
Рарегестрировалась в октябре- и на сегодняшний день 35 сообщений...

Проверить бы ТС у Админа....

Здается мне- это был вброс...
Уж очень похоже.
Обычно спрашивают что делать ДО оплаты... А тут ТС отак отвалил все хотелки и давай рассказывать какие калломрази страшные.
Рарегестрировалась в октябре- и на сегодняшний день 35 сообщений...

Проверить бы ТС у Админа....
Тип лучше им сразу заплатить что они хотят, а если нет то будет такая кака?

Тип лучше им сразу заплатить что они хотят, а если нет то будет такая кака?
Ага, дабы вам такого не намалевали-платите...
Видел уже тут такие перлы...
И ужастики про приезды, типа
"все страшные, но контора ХХХ-вообще звери, приезжали, выбили двери, выипли соседского пса...лучше им платите, а то и к вам приедут, и над вашим надругаются"

Назад
Угорі