Щоденник Моя боргова яма

• Автор теми Автор теми mnk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 6K
Ты как дилер, который употребляет наркотики :) Лучше думать, как уехать из Украины и реализоваться, а не об этих МФО, вот честно. В стране такая дичь, можно и не забивать голову всем этим г*вном, чего я в свою очередь не сделал. И все деньги отдавал на займы. Лучше бы я эти деньги с собой забрал заграницу, вместо МФО ?

Но у меня была мораль, принципы и так далее, а ты бывший сотрудник МФО. У тебя вообще таких проблем быть не должно
Тут у людини суми кредитів і на місяць не хватить, щоб жити за кордоном, так чисто на тур, автобусний ???

Можливо комусь буде потрібно, аванс кредит, на 15 день пропонує реструктуризацію всієї суми під 0.01% щоденно, оплата кожні 15 днів, перший платіж відразу на 90 днів(7 платежів виходить)

Можливо комусь буде потрібно, аванс кредит, на 15 день пропонує реструктуризацію всієї суми під 0.01% щоденно, оплата кожні 15 днів, перший платіж відразу на 90 днів(7 платежів виходить)
Та вони по різному з всіма, мені за день до закриття набрали і попросили закрити кредит виплативши тіло кредиту, сказали що буде змінюватися кредитний продукт тому така пропозиція))) закрила, то ще до повної ями було)

У мене повністю почищене БКІ, а скіпи наврядчи будуть шукати номери роботи, хіба що знайдуть вх лінії, де їм інфо надати відмовлять, оскільки така інформація надається лише за офіційним запитом листом, а таке ніхто не робить поки не буде суду? тим більше, такі номери зазвичай видаляються після 1-2 контактів, тому наврядчи
П iдкажiть, що таке БКI

23.08 написали аванс і кредитсенд за закриття тіло + половина від нарахованих відсотків, відмовився, чекаю хоча б тіло +500 грн

23.08 написали аванс і кредитсенд за закриття тіло + половина від нарахованих відсотків, відмовився, чекаю хоча б тіло +500 грн
Доброго дня
Мені дуже цікаво чи ви бачили Старікова і Світлофора Семеновича?
Цих двох легенд.
Ще цікавить чи імена вигадані у всих?

Останнє редагування:
На сьогодні маю
Бізнес позика 19тис тіло
Швидко гроші 12 тис тіло
Аванс/кредитсенд/фінбар 2000/2000/3500
Мілоан/Тенго 1300/2700(обидва реструктуризація по 338/411 грн відповідно) з відсотками рк вийшло на 3000/5800
І все, чекаю пропозиції від аванса, поки що пропонують 2 тіла тільки, почекаю коли дойде до півтора тіла хоча б
Якщо за 1.5 тіла не будуть пропонувати, подумаю про 2 тіла

Подивлюсь, як далі буде, але стараюсь протерміновувати в останню чергу
Доречі сприводу авансу, так погрожували 3м особам дзвонить, написав скаргу, вони відразу: "ні ми не телефонуємо, ви що"
Підкажіть як ви писали скаргу

Підкажіть як ви писали скаргу
В довільній форм написав, додав скріншоти переписок
На сьогодні маю
Бізнес позика 19тис тіло
Швидко гроші 12 тис тіло
Аванс/кредитсенд/фінбар 2000/2000/3500
Мілоан/Тенго 1300/2700(обидва реструктуризація по 338/411 грн відповідно) з відсотками рк вийшло на 3000/5800
І все, чекаю пропозиції від аванса, поки що пропонують 2 тіла тільки, почекаю коли дойде до півтора тіла хоча б
Якщо за 1.5 тіла не будуть пропонувати, подумаю про 2 тіла
Аванс/кредит сенд запропонували за тіло після 3 місяців протермінування

Аванс/кредитсенд закрив
У мілоана виявилась доволі хитра система, що під час рк ти за кожен платіж платиш ще 100 грн, виплатив 9/12 платежів, виплатив більше ніж сума боргу на день рк відмовляються списати, ну що ж, будуть послані в дупу, переплачувати 1000 грн за їх комісію не маю жодного бажання

Аванс/кредитсенд закрив
У мілоана виявилась доволі хитра система, що під час рк ти за кожен платіж платиш ще 100 грн, виплатив 9/12 платежів, виплатив більше ніж сума боргу на день рк відмовляються списати, ну що ж, будуть послані в дупу, переплачувати 1000 грн за їх комісію не маю жодного бажання
Тело + 1000 грн это их финальное предложение, после продают.

Аванс/кредитсенд закрив
На яких умовах закрили аванс та який термін?

Назад
Угорі