Щоденник Моя боргова яма

• Автор теми Автор теми mnk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 6K
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
на зустріч ніхто не ходить, там ссикуни як правило працюють (якщо це можна назвати роботою)

Я так розумію, жодного конструктиву з вашої сторони не буде, оскільки ви ображені життям люди, яким би лише накинутися на людину, гарного вам життя, дорогі боржники ?

Я так розумію, жодного конструктиву з вашої сторони не буде, оскільки ви ображені життям люди, яким би лише накинутися на людину, гарного вам життя, дорогі боржники ?
кожного калососіка настигне карма і найкращим варіантом буде цей
нпу.webp

Добрий день всім.
Я вирішив поділитися своєю історією
Сам я пропрацював в МФО майже 4 роки, через певні причини сам був змушений влізти в це лайно, потім перекредитація, пролонгації, все як у всіх, дійшло діло до того що на сьогодні я маю такий перелік боргів:
creditbox 1500
creditsend 2000
avanscredit 2000
finbar 3500
lovilave 1100
miloan 1600
tengo 3000
smartivey 3500
Швидко Гроші 12000
Бізнес позика 19000
Е гроши 1000
Старфин 4000
Всі компанії прописані по тілах, в смартівей і старфін без відсотків кредити, лише почав виходити на протремінування, проінформував знайомих, і рідних про цю ситуацію, слухавку не беру від колекторів, планую поки закрити ті що поменше і збирати кошти на реструктуризацію або тіло тим що побільше
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
Вы тот самый Руслан из юридического отдела?!

От тільки цікаво коли я встиг вам зіпсувати життя, що ви вирішили відірватися за всі образи? Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти? Коли допомагав з поверненням коштів? Коли видаляв номери 3х осіб? Ну думаю вам краще знати

Так ты ж работал в этом дерьме, то должен знать лучше нас «ображаных жыттям», как действовать с такими, как ты) лично я бы таких какашек усаживала б на банку, а ты там смотри по ситуации. Надеюсь ты решишь свои проблемы и станешь нормальным человеком) и такой маленький совет от себя: лучше не рассказывай никому, где ты работал… это такая себе работа, не очень.
От тільки цікаво коли я встиг вам зіпсувати життя, що ви вирішили відірватися за всі образи? Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти? Коли допомагав з поверненням коштів? Коли видаляв номери 3х осіб? Ну думаю вам краще знати
Попахивает 3,14здежем)

Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти?
кому?
Коли допомагав з поверненням коштів?
коли и кому?
Коли видаляв номери 3х осіб?
кому? и как? как тех.поддержка может удалить номера?

плак-плак

у конторы остаются данные карты и она может делать запросы
Остання компанія де я працював, Май кредит, там в лк є можливість відімкнути автосписання, так само як і через службу підтримки

удаление кредита из всех баз мфо
Це неможливо

Назад
Угорі