Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ну тепер для себе розраХУЙте))розраховувати суму до повернення для клієнта
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну тепер для себе розраХУЙте))розраховувати суму до повернення для клієнта
ну тепер для себе розрахуйте))
навіть я промовчала))[POSTS=1000]там була очепятка, тепер правильнонавіть я промовчала))
То як так?навіть я промовчала))
А шо казать)Бумеранг догнав))То як так?
[POSTS=2000]Кал з боргами вже був,тепер буде помагатор. Хоча звиздить як дихає[/POSTS]А шо казать)Бумеранг догнав))![]()
на зустріч ніхто не ходить, там ссикуни як правило працюють (якщо це можна назвати роботою)Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
кожного калососіка настигне карма і найкращим варіантом буде цейЯ так розумію, жодного конструктиву з вашої сторони не буде, оскільки ви ображені життям люди, яким би лише накинутися на людину, гарного вам життя, дорогі боржники ?
Вы тот самый Руслан из юридического отдела?!Добрий день всім.
Я вирішив поділитися своєю історією
Сам я пропрацював в МФО майже 4 роки, через певні причини сам був змушений влізти в це лайно, потім перекредитація, пролонгації, все як у всіх, дійшло діло до того що на сьогодні я маю такий перелік боргів:
creditbox 1500
creditsend 2000
avanscredit 2000
finbar 3500
lovilave 1100
miloan 1600
tengo 3000
smartivey 3500
Швидко Гроші 12000
Бізнес позика 19000
Е гроши 1000
Старфин 4000
Всі компанії прописані по тілах, в смартівей і старфін без відсотків кредити, лише почав виходити на протремінування, проінформував знайомих, і рідних про цю ситуацію, слухавку не беру від колекторів, планую поки закрити ті що поменше і збирати кошти на реструктуризацію або тіло тим що побільше
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
их всех заставляют ходить в белых футболках и лямкой через плечо? ??кожного калососіка настигне карма і найкращим варіантом буде цей
![]()
это как так?У мене повністю почищене БКІ
Так ты ж работал в этом дерьме, то должен знать лучше нас «ображаных жыттям», как действовать с такими, как ты) лично я бы таких какашек усаживала б на банку, а ты там смотри по ситуации. Надеюсь ты решишь свои проблемы и станешь нормальным человеком) и такой маленький совет от себя: лучше не рассказывай никому, где ты работал… это такая себе работа, не очень.Я так розумію, жодного конструктиву з вашої сторони не буде, оскільки ви ображені життям люди, яким би лише накинутися на людину, гарного вам життя, дорогі боржники ?
Попахивает 3,14здежем)От тільки цікаво коли я встиг вам зіпсувати життя, що ви вирішили відірватися за всі образи? Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти? Коли допомагав з поверненням коштів? Коли видаляв номери 3х осіб? Ну думаю вам краще знати
кому?Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти?
коли и кому?Коли допомагав з поверненням коштів?
кому? и как? как тех.поддержка может удалить номера?Коли видаляв номери 3х осіб?
плак-плакОт тільки цікаво коли я встиг вам зіпсувати життя, що ви вирішили відірватися за всі образи? Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти? Коли допомагав з поверненням коштів? Коли видаляв номери 3х осіб? Ну думаю вам краще знати
у конторы остаются данные карты и она может делать запросыКоли розповідав як відімкнути автосписання з карти?
удаление кредита из всех баз мфо?Коли видаляв номери 3х осіб?
кстати, какая то дискриминация получаетсятех.поддержка
Остання компанія де я працював, Май кредит, там в лк є можливість відімкнути автосписання, так само як і через службу підтримкиу конторы остаются данные карты и она может делать запросы
Це неможливоудаление кредита из всех баз мфо