Щоденник Моя боргова яма

• Автор теми Автор теми mnk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 6K
кстати, какая то дискриминация получается
поддержка только тех
а как же этих?
надо ж всех поддерживать а не только тех. ...
вывод - уволить нах тех.поддержку
надо вводить новый отдел - пс*х.поддержка
Остання компанія де я працював, Май кредит, там в лк є можливість відімкнути автосписання, так само як і через службу підтримки
ну ок, отключили автосписание, кал вручную будет списывать. в договоре-то есть пункт что клиент дает разрешение на данные своей карты

Остання компанія де я працював, Май кредит, там в лк є можливість відімкнути автосписання, так само як і через службу підтримки

Це неможливо
А ви бачити ту саму картку клієнта , що і звонілки, чи там різні права доступу, і у вас були обмежені права?

Це неможливо
Ну зачем ты врешь? Уже аж у меня живот разболелся от твоего вранья! Ты наверное хочешь, чтобы это так было, но это не так… ты сотрудник МФО, хоть и в прошлом, но как нет бывших мусоров, так и нет бывших сотрудников МФО.

А ви бачити ту саму картку клієнта , що і звонілки, чи там різні права доступу, і у вас були обмежені права?
Ту саму інформацію бачили, окрім коментарів колекторів
Ну зачем ты врешь? Уже аж у меня живот разболелся от твоего вранья! Ты наверное хочешь, чтобы это так было, но это не так… ты сотрудник МФО, хоть и в прошлом, но как нет бывших мусоров, так и нет бывших сотрудников МФО.
Ваше право вірити, або ні, я на цьому форумі не для того щоб розповідати як мені працювалося, я тут для того щоб розповідати як буду розгрібати свої борги, дякую за розуміння

Ваше право вірити, або ні, я на цьому форумі не для того щоб розповідати як мені працювалося, я тут для того щоб розповідати як буду розгрібати свої борги, дякую за розуміння

А мне кажется ты хочешь поговорить о том, как ты там работал) посмотри сколько уже рассказал. Прям не мфошник, а целый ангел)

І банківський працівник і працівник МФО..
Ну, да. Несколько банковских сотрудников помню на форуме с долгами.
А ещё помню одного коллектора. Verificator. Так тот посвящал во многие тонкости работы коллекторов и в целом системы мфо

Ну, да. Несколько банковских сотрудников помню на форуме с долгами.
А ещё помню одного коллектора. Verificator. Так тот посвящал во многие тонкости работы коллекторов и в целом системы мфо
Не думаю, що то причина намагатися якось образити людину, якщо він колишній працівник мфо
Сприводу роботи колекторів, то все залежить від компанії, та дайлер там чи ручний набір, якщо ручний набір то вони більш дотошні, оскільки отримують свій % з кожного клієнта, а ті що на дайлері тим пофіг подзвонили поговорили поставили зобов'язання, а дайлер вже далі набирає іншим людям

mnk, да я никого и не оскорблял, собственно

mnk, да я никого и не оскорблял, собственно
Вибачте, не так відповів на повідомлення, моя помилка
В будь-якому випадку, я як і ви сподіваюся що ці всі мфо колись закриються
А мне кажется ты хочешь поговорить о том, как ты там работал) посмотри сколько уже рассказал. Прям не мфошник, а целый ангел)
Я не проти відповідати на питання
Але основна моя ціль тут вести щоденник сприводу закриття кредитів

Чому майкредит одразу передає своїм колекторам в іншу товку пррстрочки ,типу , щоб не отримувати скарги,якщо що?
Так, там відразу передаються різним компаніям, 90% ідуть на іншу ТОВ, 10% на різні колекторки, там їх 5 чи 6

Ту саму інформацію бачили, окрім коментарів колекторів

То Ви тоді дурник) як можна прийти, на форум антиколлектор "добрий вечір, я калл, але з боргами") ну це смішно, невже ви думаєте, що вас хтось підтримає)

Як ніяк компанія депутата, не можна псувати репутацію
То Ви тоді дурник) як можна прийти, на форум антиколлектор "добрий вечір, я калл, але з боргами") ну це смішно, невже ви думаєте, що вас хтось підтримає)
Мене не треба підтримувати, я тут щоб вести звіт по закриттю кредитів, і по можливості я все таки хотів би отримати інформацію які компанії краще пошвидше закрити

Як ніяк компанія депутата, не можна псувати репутацію

Мене не треба підтримувати, я тут щоб вести звіт по закриттю кредитів, і по можливості я все таки хотів би отримати інформацію які компанії краще пошвидше закрити
Welcome))

От тільки цікаво коли я встиг вам зіпсувати життя, що ви вирішили відірватися за всі образи? Коли розповідав як відімкнути автосписання з карти? Коли допомагав з поверненням коштів? Коли видаляв номери 3х осіб? Ну думаю вам краще знати
Не ціним)
А ще такі ,як ви доводять людей до самогубства......І тепер ви хочете розуміння від аферистів і шахраїв??????
По бійтесь Бога.
Це що ви називаєте роботою,це ДНО...
Це саме настояще болото і вас воно засосало.Карма в ділі....Ось тепер ви один з нас.Я вас вітаю)

Назад
Угорі