Щоденник Моя боргова яма

• Автор теми Автор теми mnk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 6K
Не ціним)
А ще такі ,як ви доводять людей до самогубства......І тепер ви хочете розуміння від аферистів і шахраїв??????
По бійтесь Бога.
Це що ви називаєте роботою,це ДНО...
Це саме настояще болото і вас воно засосало.Карма в ділі....Ось тепер ви один з нас.Я вас вітаю)
Такі як я? Не путайте службу підтримки клієнтів і колекторів, будь ласка
Задачі різних відділів зовсім різні
Моя задача була не отримати гроші або видати гроші людині, а відповісти на питання і допомогти максимально

Такі як я? Не путайте службу підтримки клієнтів і колекторів, будь ласка
Задачі різних відділів зовсім різні
Моя задача була не отримати гроші або видати гроші людині, а відповісти на питання і допомогти максимально
Да да,я вам вірю)

Но большую часть из них лицензии заберут.
Это в общем ни на что не влияет. Как показывает практика, если у шараги забирают лицензию, через скорое время появляется она же, но под другим названием. А то и две.

Это в общем ни на что не влияет. Как показывает практика, если у шараги забирают лицензию, через скорое время появляется она же, но под другим названием. А то и две.
Аванс, фінбар, кредитсенд, старфін тому приклад

Так, перші результати, закрив кредит бокс, і лові лав, зараз є ще сума на закриття 2 кредитів, але з відсотками не хочеться, буду старатися домовитися, або підуть лісом гуляти заплачу іншим

або підуть лісом гуляти заплачу іншим
Цілком дієвий аргумент.
Коли їм кажеш що прийшла їх черга на закриття зі списанням і кандидатів багато - вони починають потрошку прогинатись.

Додаток 2. Закрив старфін(там було під 90% знижки) відсотками 170 грн віддав думаю не варто виходити через таку суму на протермінування

creditsend 2000 протермінування 11 днів
avanscredit 2000 протермінування 11 днів(наче вони дзвонили 3рд яка мене взагалі не знає, але знає рідних, + скарга в НБУ отримають останні кошти всі їх компанії)
finbar 3500 з 18 протермінування буде
miloan 1600 продовжив на 15 днів(тіло вже 1200)
tengo 3000 продовжив на 15 днів (тіло 2700)
smartivey 3500 під 0.01% брав, продовжу 18, 22 закрию
Швидко Гроші 12000 7 днів протермінування, спокійні, навіть контактним в договорі не дзвонили
Бізнес позика 19000 спочатку дзвонили, потім кудись зникли, ніяк не комунікують, в лк написали що реструктуризація
Е гроши 1000 закриваю 22
Поки що якось так

creditsend 2000 протермінування 11 днів
avanscredit 2000 протермінування 11 днів(наче вони дзвонили 3рд яка мене взагалі не знає, але знає рідних, + скарга в НБУ отримають останні кошти всі їх компанії)
finbar 3500 з 18 протермінування буде
miloan 1600 продовжив на 15 днів(тіло вже 1200)
tengo 3000 продовжив на 15 днів (тіло 2700)
smartivey 3500 під 0.01% брав, продовжу 18, 22 закрию
Швидко Гроші 12000 7 днів протермінування, спокійні, навіть контактним в договорі не дзвонили
Бізнес позика 19000 спочатку дзвонили, потім кудись зникли, ніяк не комунікують, в лк написали що реструктуризація
Е гроши 1000 закриваю 22
Поки що якось так
Я не розумію, для чого ви їх продовжуєте? Мілоан тенго у мене через місяць закрилися за фігню тіла, єгроші добре що здихаєтеся дубові по пояс.

Я не розумію, для чого ви їх продовжуєте? Мілоан тенго у мене через місяць закрилися за фігню тіла, єгроші добре що здихаєтеся дубові по пояс.
Подивлюсь, як далі буде, але стараюсь протерміновувати в останню чергу
Доречі сприводу авансу, так погрожували 3м особам дзвонить, написав скаргу, вони відразу: "ні ми не телефонуємо, ви що"

Подивлюсь, як далі буде, але стараюсь протерміновувати в останню чергу
Мене таке старання привело до бежка де мені 23 МФО ручкою махали, так що чим раніше випускаєш на просрочку тим легше розгребтися, є гроші канешно закривайте, і бізнес позика пишуть що дубова, а інші не страшні, тим паче у вас три продукта з однієї конторки

Мене таке старання привело до бежка де мені 23 МФО ручкою махали, так що чим раніше випускаєш на просрочку тим легше розгребтися, є гроші канешно закривайте, і бізнес позика пишуть що дубова, а інші не страшні, тим паче у вас три продукта з однієї конторки
Ну бізнес позика 2 рази всього до мене дзвонили, зараз предложили рк, але умови там не найкращі, чекаю кращу пропозицію

Сприводу мілоан і тенго, у мілоан пролонгація 480, у тенго 900, по суті не мене не сильно давить те що я там пролонгую, але хоча б трішки дзвінків менше, да і планую їх закрити з початку наступного місяці, можливо з %

Сприводу мілоан і тенго, у мілоан пролонгація 480, у тенго 900, по суті не мене не сильно давить те що я там пролонгую, але хоча б трішки дзвінків менше, да і планую їх закрити з початку наступного місяці, можливо з %
Ну якщо переймайтеся за дзвінки, то звісно, на страхах людей МФО багатішають а люди бідніють і виживають як можуть, тай таке (

Добрий день всім.
Я вирішив поділитися своєю історією
Сам я пропрацював в МФО майже 4 роки, через певні причини сам був змушений влізти в це лайно, потім перекредитація, пролонгації, все як у всіх, дійшло діло до того що на сьогодні я маю такий перелік боргів:
creditbox 1500
creditsend 2000
avanscredit 2000
finbar 3500
lovilave 1100
miloan 1600
tengo 3000
smartivey 3500
Швидко Гроші 12000
Бізнес позика 19000
Е гроши 1000
Старфин 4000
Всі компанії прописані по тілах, в смартівей і старфін без відсотків кредити, лише почав виходити на протремінування, проінформував знайомих, і рідних про цю ситуацію, слухавку не беру від колекторів, планую поки закрити ті що поменше і збирати кошти на реструктуризацію або тіло тим що побільше
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
Ты как дилер, который употребляет наркотики :) Лучше думать, как уехать из Украины и реализоваться, а не об этих МФО, вот честно. В стране такая дичь, можно и не забивать голову всем этим г*вном, чего я в свою очередь не сделал. И все деньги отдавал на займы. Лучше бы я эти деньги с собой забрал заграницу, вместо МФО ?
Добрий день всім.
Я вирішив поділитися своєю історією
Сам я пропрацював в МФО майже 4 роки, через певні причини сам був змушений влізти в це лайно, потім перекредитація, пролонгації, все як у всіх, дійшло діло до того що на сьогодні я маю такий перелік боргів:
creditbox 1500
creditsend 2000
avanscredit 2000
finbar 3500
lovilave 1100
miloan 1600
tengo 3000
smartivey 3500
Швидко Гроші 12000
Бізнес позика 19000
Е гроши 1000
Старфин 4000
Всі компанії прописані по тілах, в смартівей і старфін без відсотків кредити, лише почав виходити на протремінування, проінформував знайомих, і рідних про цю ситуацію, слухавку не беру від колекторів, планую поки закрити ті що поменше і збирати кошти на реструктуризацію або тіло тим що побільше
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
Но у меня была мораль, принципы и так далее, а ты бывший сотрудник МФО. У тебя вообще таких проблем быть не должно

Назад
Угорі