Щоденник Моя боргова яма

• Автор теми Автор теми mnk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 6K

mnk

Читач
Дописи
42
Реакції
25
Бали
308
mnk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день всім.
Я вирішив поділитися своєю історією
Сам я пропрацював в МФО майже 4 роки, через певні причини сам був змушений влізти в це лайно, потім перекредитація, пролонгації, все як у всіх, дійшло діло до того що на сьогодні я маю такий перелік боргів:
creditbox 1500
creditsend 2000
avanscredit 2000
finbar 3500
lovilave 1100
miloan 1600
tengo 3000
smartivey 3500
Швидко Гроші 12000
Бізнес позика 19000
Е гроши 1000
Старфин 4000
Всі компанії прописані по тілах, в смартівей і старфін без відсотків кредити, лише почав виходити на протремінування, проінформував знайомих, і рідних про цю ситуацію, слухавку не беру від колекторів, планую поки закрити ті що поменше і збирати кошти на реструктуризацію або тіло тим що побільше
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)

Интересно мфо на ваши бывшие места работы звонить будут?)
У мене повністю почищене БКІ, а скіпи наврядчи будуть шукати номери роботи, хіба що знайдуть вх лінії, де їм інфо надати відмовлять, оскільки така інформація надається лише за офіційним запитом листом, а таке ніхто не робить поки не буде суду? тим більше, такі номери зазвичай видаляються після 1-2 контактів, тому наврядчи

Добрий день всім.
Я вирішив поділитися своєю історією
Сам я пропрацював в МФО майже 4 роки, через певні причини сам був змушений влізти в це лайно, потім перекредитація, пролонгації, все як у всіх, дійшло діло до того що на сьогодні я маю такий перелік боргів:
creditbox 1500
creditsend 2000
avanscredit 2000
finbar 3500
lovilave 1100
miloan 1600
tengo 3000
smartivey 3500
Швидко Гроші 12000
Бізнес позика 19000
Е гроши 1000
Старфин 4000
Всі компанії прописані по тілах, в смартівей і старфін без відсотків кредити, лише почав виходити на протремінування, проінформував знайомих, і рідних про цю ситуацію, слухавку не беру від колекторів, планую поки закрити ті що поменше і збирати кошти на реструктуризацію або тіло тим що побільше
Підкажіть, які компанії краще почати закривати, та які коли можуть піти на зустріч (е гроші знаю що кошмарять, закрию в першу чергу)
Мені здається вони всі дзвонять і починають кошмари рідних. У мене швидко гроші просрочки десь тиждень дзвонили вже до батька. Аванскредит просрочки десь 10 днів дзвонили і до мами і батька. В мене 6 МФО всі просрочки, телефон червоний но я не з ким не спілкуюсь. Буду чекати якісь пропозиції

Мені здається вони всі дзвонять і починають кошмари рідних. У мене швидко гроші просрочки десь тиждень дзвонили вже до батька. Аванскредит просрочки десь 10 днів дзвонили і до мами і батька. В мене 6 МФО всі просрочки, телефон червоний но я не з ким не спілкуюсь. Буду чекати якісь пропозиції
Ну у мене бізнес позики 14 днів, швидко гроші 1 день, аванс і кредит сенд(одна шарага) ще тільки 5й, ще нікому із знайомих не телефонували, рідним також не телефонували
Доречі, що цікавого, на сьогодні є гроші на погашення авансу і кредит сенд, написав їм на пошту попросив написати на пошту або у вайбер, мовчать, дивні, напевно гроші їм не треба)

Ну у мене бізнес позики 14 днів, швидко гроші 1 день, аванс і кредит сенд(одна шарага) ще тільки 5й, ще нікому із знайомих не телефонували, рідним також не телефонували
Тут ще напевно потрібно мати також фарт, наприклад кредит каса до батьків не дзвонили у 2018 тому і по сьогоднішній день не оплачувала, бо не було нормальних пропозицій. Но мене вже продали не знаю навіть коли???) фактор зараз пропоную за тіло закрити

Тут ще напевно потрібно мати також фарт, наприклад кредит каса до батьків не дзвонили у 2018 тому і по сьогоднішній день не оплачувала, бо не було нормальних пропозицій. Но мене вже продали не знаю навіть коли???) фактор зараз пропоную за тіло закрити
Скажу так, кредит каса не шукає номери, беруть з бкі та тих кого вказали, і все

тим більше, такі номери зазвичай видаляються після 1-2 контактів, тому наврядчи
Видаляються де?
а як же вони кошмарять всіх родичів і колег і просто знайомих, де це все в БКІ?

Видаляються де?

а як же вони кошмарять всіх родичів і колег і просто знайомих, де це все в БКІ?
Це працюють скіпи(є таке поняття як Skip Tracing) вони шукають будь-яку інформацію про клієнта, та є певні бази по яким шукають людей по типу сусідів
Скіпи? і вх лінії це що?
Про скіпів відповів, вх-вхідна лінія

Та Ви що? КК єдині хто додзвонився до моєї роботи. Номер я нікому дати не міг бо сам його не знав

Та Ви що? КК єдині хто додзвонився до моєї роботи. Номер я нікому дати не міг бо сам його не знав
Я кажу за час коли там працював, а це 2018-2019 рік, як там зараз не можу знати
Також я працював лише на вхідній лінії колл центру, багато чого можу просто не знати

А в чем ваша работа заключалась?
Надавати відповіді на запитання клієнтів, допомога клієнтам при створенні особистого кабінету, розраховувати суму до повернення для клієнта, переадресовувати клієнтів на інші відділи

Назад
Угорі