Настя, як мені близька, на жаль ваша ситуація... Три рази признавалась рідним... та не про всі... І влазила у ще більшу боргову яму.. Дійшло до 29 мфо.. Були і скандали і все на межі розлучення... Вихід був один-поїхати закордон.. У вересні я так і зробила, залишила дітей на чоловіка та маму.. За 4 місяці я закрила майже усі МФО,під час війни був взятий лише один зекредит, решту до.. Закривала лише за тіло, а то і менше тіла(таліон, сос кредит).. Лишились нові кредити, зекредит та реструктуризований майкредит. Зараз шкодую не так про шалені гроші, які могла б витратити на сім'ю, як про втрачені три роки життя, за які я просто з нього випала, бо життям не назвеш цей жах, страх, що дізнаються рідні, дзвінки і погрози.. Тому будь ласка ніколи ніхто не влазьте у мікропозики! І не пролонгуйте, бо це просто викинуті гроші на вітер. Пробачте, може, я нічим не допомогла тут дописувачам, але просто не змогла пройти повз тему щоденника. Усім бажаю удачі і дякую форуму! Ви мені дуже допомогли прийняти правильне рішення!