Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Мені ще ні е гроші ні хе кредіт ні манифорю нічого не пропонували. В зе кредіт місяць поки просрочки. У інших менше. Здивувалась що сслоан так швидко прислали взагалі якусь знижку
То вони ж знижку на свої відсотки, а рахують вони там не слабо

Мені ще ні е гроші ні хе кредіт ні манифорю нічого не пропонували. В зе кредіт місяць поки просрочки. У інших менше. Здивувалась що сслоан так швидко прислали взагалі якусь знижку
Мені була 06.01 акція одного дня, списання всіх відсотків, типу пару годин діє , я подумала а не пішли б вони , вже побігла платити.

Настя, як мені близька, на жаль ваша ситуація... Три рази признавалась рідним... та не про всі... І влазила у ще більшу боргову яму.. Дійшло до 29 мфо.. Були і скандали і все на межі розлучення... Вихід був один-поїхати закордон.. У вересні я так і зробила, залишила дітей на чоловіка та маму.. За 4 місяці я закрила майже усі МФО,під час війни був взятий лише один зекредит, решту до.. Закривала лише за тіло, а то і менше тіла(таліон, сос кредит).. Лишились нові кредити, зекредит та реструктуризований майкредит. Зараз шкодую не так про шалені гроші, які могла б витратити на сім'ю, як про втрачені три роки життя, за які я просто з нього випала, бо життям не назвеш цей жах, страх, що дізнаються рідні, дзвінки і погрози.. Тому будь ласка ніколи ніхто не влазьте у мікропозики! І не пролонгуйте, бо це просто викинуті гроші на вітер. Пробачте, може, я нічим не допомогла тут дописувачам, але просто не змогла пройти повз тему щоденника. Усім бажаю удачі і дякую форуму! Ви мені дуже допомогли прийняти правильне рішення!

Настя, як мені близька, на жаль ваша ситуація... Три рази признавалась рідним... та не про всі... І влазила у ще більшу боргову яму.. Дійшло до 29 мфо.. Були і скандали і все на межі розлучення... Вихід був один-поїхати закордон.. У вересні я так і зробила, залишила дітей на чоловіка та маму.. За 4 місяці я закрила майже усі МФО,під час війни був взятий лише один зекредит, решту до.. Закривала лише за тіло, а то і менше тіла(таліон, сос кредит).. Лишились нові кредити, зекредит та реструктуризований майкредит. Зараз шкодую не так про шалені гроші, які могла б витратити на сім'ю, як про втрачені три роки життя, за які я просто з нього випала, бо життям не назвеш цей жах, страх, що дізнаються рідні, дзвінки і погрози.. Тому будь ласка ніколи ніхто не влазьте у мікропозики! І не пролонгуйте, бо це просто викинуті гроші на вітер. Пробачте, може, я нічим не допомогла тут дописувачам, але просто не змогла пройти повз тему щоденника. Усім бажаю удачі і дякую форуму! Ви мені дуже допомогли прийняти правильне рішення!
Теж хотіла поїхати за кордон попрацювати. Але мама з чоловіком проти щоб я лишала дитину. А з малим я там нічого не напрацюю. Так би щось заробила і закрила би і в сім'ю щось пішло б.

Сегодня Егроши прислали скидку на 30 %. Каждый день кто то присылает какие то предложения. Может скоро и до тела дойдем)

Мілоан я так розумію лякає. Менше місяця просрочка. Через такий час до суду не передають?

Вкладення

• Screenshot_2023-01-10-13-09-13-024_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-10-13-09-13-024_com.google.android.apps.messaging.webp
    19.7 Кб · Перегляди: 103
Скільки у вас з ними прострочка? Бо в мене близько 20 днів , теж лякають судом і ВП
Теж днів 20. Але я сумніваюсь що вони в суд передадуть через 20 днів. А вп взагалі зараз не роблять. А вам вони пропонували реструктуризацію?

Не ВП а ВНН ( напис нотаріуса )
ВП можуть відкрити по судовому рішенню.
Ой не закинула уваги на абревіатуру. Ну в будь якому разі я сумніваюсь що суд може буду через 20 днів просрочки? Чи я щось не вірно розумію?

Ой не закинула уваги на абревіатуру.
ВП - виконавче провадження, яке відкривається як по напису нотаря так і по рішенню суда.
Ну в будь якому разі я сумніваюсь що суд може буду через 20 днів просрочки? Чи я щось не вірно розумію?
Ні, все вірно.

Теж днів 20. Але я сумніваюсь що вони в суд передадуть через 20 днів. А вп взагалі зараз не роблять. А вам вони пропонували реструктуризацію?
По Мілоану тіло + 50%% решта списують , по Тенго розбивка на 12 місяців без списання.
Але якось мені ці умови не сподобалися

Назад
Угорі