Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

А ну а де таке оформити
В районном отделении почты. Стоит по моему - 32 гривны в месяц

Какие документы необходимо предоставить для открытия абонентского ящика?

Если вы выбрали отделение для заказа услуги, вам необходимо написать заявление на имя начальника отделения, и указать следующие данные:
для физического лица - фамилия, имя и отчество, данные документа, удостоверяющего личность (название, серия, номер, дата выдачи, наименование органа, выдавшего), адрес места жительства (регистрации), срок предоставления абонентского ящика в пользование;

в мене в відділенні коштує 38 грн. і розрахунок налом, картки не приймають
"Отказ в использовании банковских карт в магазинах контролируется фактическими проверками. Установлен штраф за такое правонарушение в размере 8500 гривен. Также есть специальная горячая линия, куда можно обращаться в случае отказа рассчитаться безналично: 0 800 501 007"
Но 38 гривен можно и перетерпеть;)

Сьогодні дзвонили мамі Мілоан і кредит бокс і е-гроші. Названювали цілий день. Кредит бокс прислали зей смс щоб вона передала інформацію мені. Отримали скаргу в НБУ за це. Хтось щей бабусі подзвонив. Але вона не зрозуміла хто і послала їх. Чоловіку Алекс кредіт скинули реквізити на оплату кредиту ?. Ось такі в мене новини. Мама вже нервує з цим усім нажаль. Крім скарги в НБУ не знаю що ще зробити щоб вона не нервувала.

Сьогодні дзвонили мамі Мілоан і кредит бокс і е-гроші. Названювали цілий день. Кредит бокс прислали зей смс щоб вона передала інформацію мені. Отримали скаргу в НБУ за це. Хтось щей бабусі подзвонив. Але вона не зрозуміла хто і послала їх. Чоловіку Алекс кредіт скинули реквізити на оплату кредиту ?. Ось такі в мене новини. Мама вже нервує з цим усім нажаль. Крім скарги в НБУ не знаю що ще зробити щоб вона не нервувала.
Встановіть мамі на телефон гетконтакт і налаштуйте захист від спаму

Думає що це розвод? Дивіться щоб не вирішила перевірити чи ще щось

в мене в відділенні коштує 38 грн. і розрахунок налом, картки не приймають
Це скрізь так. Я не можу з картки робочої оплатити :(
"Отказ в использовании банковских карт в магазинах контролируется фактическими проверками. Установлен штраф за такое правонарушение в размере 8500 гривен. Также есть специальная горячая линия, куда можно обращаться в случае отказа рассчитаться безналично: 0 800 501 007"
Но 38 гривен можно и перетерпеть;)
Теоретично можна принудити. Але... То листи будуть губитись, то смс про лист не прийде, а лист в скриньку доставлено... Простіше плюнути і оплатити готівкою...
Я 4-ий рік орендую скриньку і завжди оплачую готівкою, бо в них істерика починається...

Та навіть в кредитних історіях чи компанії скаже надати всі документи і як нададуть ваші карточки і паспорт не подібне на розвод
Ну в мою кредитною историю без моих данных и моего номера телефона точно не кто не залезет. А в любой компании в договоре указано что они не имеют права разглашать данные никакие кроме сообщать о том что есть кредит и сумму даже всю не могут говорить. А там уже как будет так будет.
Что будет на самом деле покажет только время.
А паспортные данные сейчас оставляются на каждом углу.
При желании можно придумать что угодно.
Только вопрос в том или стоит это делать.
Поживем увидим)
В районном отделении почты. Стоит по моему - 32 гривны в месяц

Какие документы необходимо предоставить для открытия абонентского ящика?

Если вы выбрали отделение для заказа услуги, вам необходимо написать заявление на имя начальника отделения, и указать следующие данные:
для физического лица - фамилия, имя и отчество, данные документа, удостоверяющего личность (название, серия, номер, дата выдачи, наименование органа, выдавшего), адрес места жительства (регистрации), срок предоставления абонентского ящика в пользование;
Скажите пожалуйста. А я могу написать так что бы письма только на мое имя приходили на абонентский ящик а не почта на всю квартиру. Мне нужно что бы квитанции и дальше бабушке приходили. А мне на абон ящик только мои письма. Если они будут.

Скажите пожалуйста. А я могу написать так что бы письма только на мое имя приходили на абонентский ящик а не почта на всю квартиру. Мне нужно что бы квитанции и дальше бабушке приходили. А мне на абон ящик только мои письма. Если они будут.
Простіше напряму домовитися з поштарем, хай ваші листи тримає в себе, а ви при нагоді будете їх забирати

Простіше напряму домовитися з поштарем, хай ваші листи тримає в себе, а ви при нагоді будете їх забирати
Я проживаю в великому місті і навіть не живу по прописці. Я поштаря навіть не бачила ніколи.

Прийшло послання

Вкладення

• Screenshot_2023-01-06-10-08-07-148_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-06-10-08-07-148_com.google.android.apps.messaging.webp
    30.1 Кб · Перегляди: 160
Сслоан сьогодні прислали знижку до 50 відсотків. 10 днів просрочки. Швиденько вони) але не сподобалось мені слово "до" то я туди і не заглядала.

Сслоан сьогодні прислали знижку до 50 відсотків. 10 днів просрочки. Швиденько вони) але не сподобалось мені слово "до" то я туди і не заглядала.
Якщо пропозиція не фіксована, то немає сенсу телефонувати

То знижка на відсотки, на 90 день протермінування продадуть фінфорсу і закриєте за основну суму боргу.

Через пару тижнів запропонують тіло , мені було смс але поки я не буду платити, вони не самі конч*ні, чекаю пропозиції від зе і е гроші , манифою хочуть подвійне тіло, не менше поки що , прострочення більше місяця

Через пару тижнів запропонують тіло , мені було смс але поки я не буду платити, вони не самі конч*ні, чекаю пропозиції від зе і е гроші , манифою хочуть подвійне тіло, не менше поки що , прострочення більше місяця
Мені ще ні е гроші ні хе кредіт ні манифорю нічого не пропонували. В зе кредіт місяць поки просрочки. У інших менше. Здивувалась що сслоан так швидко прислали взагалі якусь знижку

Назад
Угорі