Морально я вже не можу

• Автор теми Автор теми Елічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 4K
Як ви витримуєте всі дзвінки? Морально важко
А ніяк.Режим сніжинки і змінена сімкарта творять дива.І морально дуже легко.
У
Ми живемо в громадському шлюбі. Він коли за мфо взнає, то і не жениться

13 мфо, 2'банка
Ну так ви ще і на нього візьміть,щоб не був таким розумним.

Я не мовчу. Просто в мене чоловік, він не знає всього. Поки він виходить я спілкуюсь
Как по мне, то лучше от мужа не скрывайте, а выберите момент и сами все расскажите. Калы достанут всех и лучше пусть муж узнает это от вас в правильной форме и в подходящий момент, чем он это узнает от них во всех красках с угрозами и прочим. А рано или поздно он узнает.
Вам терпения.

У
Ми живемо в громадському шлюбі. Він коли за мфо взнає, то і не жениться

13 мфо, 2'банка
А е гроші на якому терміні всіх дістали? Бо часто читаю, що вони нікого не рухають, а продають..а вже ті починають

Ой да по разному...
Иногда когда в лом общаться просто поднимаю трубку и выключаю микрофон,они там алокают минуту где-то,угрожают в пустоту,а я сижу и ржу...
Когда есть желания обматерить когото,поднимаю трубку жду пока закончится официальная часть и начинаю наталкивать им куда дотянусь и в рот и в уши и бабушку с дедушкой и папу маму припомню и соседа пьяного что на маму их залез и всю их родню алкоголиков...Как правило почти все звонилки срываются в "пс*х" я тогда тупо спокойным голосом:-следующий...и кладу трубку.
Фактор мои любимые,таких долбоёбов ещё поискать но им я сую аж гай шумит.
Иногда когда классное настроение,могу "поиграть в дурочка" мол я не я и хата не моя,от грузина до лoxа деревенского который переспрашивает каждый вопрос...вот тут их удается удержать минут по семь на линии..
В общем развлекаюсь как могу.

Спочатку було ну дуууууже важко. Була на 9 місяці вагітності. Тільки ця все « катавасія» починалася. Телефон був «червоним» вони там напевно в чергу ставали, щоб втовпитися дозвонитися. Дзвінків було куча і ще трошки. Трусилися і руки, і ноги, і голова напевно? Коли чоловік був дома, було пофіг, тільки залишалася сама, і починала себе накручувати......Спочатку відповідала на дзвінки, потім зрозуміла, що якщо відповідаю, мене починає трусити, я на нервах... Рішила не відповідати взагалі! Потім перед пологами , Смартіки розіслали всім знайомим і не дуже повідомлення про мій борг. Це все нерви, тяжкі пологи....короче Пережила багато чого за цей час. І тоді зрозуміла, та катіться ви всі.... А ці кАліки які дзвонять, не варті навіть однієї нервової клітиночки. Не спілкуйтеся ні з ким. Поставте програму, яка блокує дзвінки. Тоді буде легше, я по собі знаю! Ні, змініть номер!Крім надоїдливих дзвінків і повідомлень, вони ні на що не здатні! Нажаль я це зрозуміла тільки тоді, коли знайшла форум, і почала читати і писати. Дякуючи форуму, я остаточно позбулася всіх страхів! ❤
Треба говорити,іншого виходу не має,повірте.Не бійтися цього.Рано чи пізно взнає.І тоді гірше буде.Може поговорите,і він вас зрозуміє....
Згодна на 1000%

позичте мені вашу сімку на 2 тижня і крім роботів дзвонити ніхто не буде від мфо. хіба будуть дзвонити і просити ,щоб до них не дзвонили.

позичте мені вашу сімку на 2 тижня і крім роботів дзвонити ніхто не буде від мфо. хіба будуть дзвонити і просити ,щоб до них не дзвонили.
А так можна????мене сьогодні 56 разів с*ськи клопи замучали.і при цьому розіслали батькам смс щоб нагадали мені про відповідальність перед боргом..якщо чесно якось ніяково було

А так можна????мене сьогодні 56 разів с*ськи клопи замучали.і при цьому розіслали батькам смс щоб нагадали мені про відповідальність перед боргом..якщо чесно якось ніяково було
Я можу так зробити (безкоштовно) але попередите своїх, щоб туди не дзвонили.

если нервы крепкие,то зачем.....
Нервы то не крепкие но им нельзя давать слабину... Я например когда меня очередной звонарик начинает перебивать. Отвечаю закрой рот собака и слушай я тебя не перебивал и все в этом роде только спокойно... Сложно сохранять самообладание но я учусь)))

Нервы то не крепкие но им нельзя давать слабину... Я например когда меня очередной звонарик начинает перебивать. Отвечаю закрой рот собака и слушай я тебя не перебивал и все в этом роде только спокойно... Сложно сохранять самообладание но я учусь)))
А зачем вы общаетесь....чем больше будете с ними говорить,тем чаще будут звонить.Бросайте все номера в спам,черн.список.....

Назад
Угорі